Missatge de la Mare de la humanitat del 13 de març de 2017 a Stefania Caterina

“Estimats fills meus,

Avui desitjo dir-vos que DÉU ESCOLTA I COMPRÈN. Escolta les vostres pregàries i compren les vostres necessitats. Vosaltres, però, heu d’aprendre a pregar bé. Us explico com  pregar: presenteu a Déu els problemes i les necessitats que us preocupen i deixeu-les-hi a Ell; deixeu també als seus peus els vostres pecats i els pecats dels altres. Demaneu ajuda a Déu però no li imposeu les vostres solucions. Déu té les seves solucions que sempre són millors que les vostres.

A cada prova, demaneu a Déu, en primer lloc, que us faci comprendre allò que heu de corregir en vosaltres; sempre hi ha alguna cosa per corregir.

Després deixeu-ho tot a les seves mans, deixeu que les coses segueixin el seu curs sense amoïnar-vos més. Així entrareu en la pau de Déu i veureu les coses sota una llum nova. L’Esperit Sant us inspirarà nous propòsits i noves idees; les solucions es mostraran davant dels vostres ulls sense dificultat i sense neguit.

Estigueu segurs que Déu escolta les pregàries de qui té fe. Quan demaneu amb fe l’ajuda de Déu, Ell comença a ajudar-vos des del mateix instant que us adreceu a Ell. Cregueu en això que us dic i les vostres pregàries pujaran al cel i obriran el Cor del meu Fill. Ell demanarà al Pare el que és just per a vosaltres i el Pare us ho donarà en el poder de l’Esperit Sant.

Prego per vosaltres i us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s