Els instruments extraordinaris de Déu

Els instruments extraordinaris de Déu

Introducció

Els instruments extraordinaris són un do de Déu per aquest temps i la seva missió és obrir el camí a la humanitat cap a la nova creació, i reunir i instruir el seu poble. Per això, acollir-los amb amor i agraïment, i viure en comunió amb ells en la pregària és indispensable per trobar Jesucrist.

Déu, efectivament, no actua sol sinó que des de sempre ha triat servir-se de la col·laboració de les seves criatures.

Els instruments extraordinaris són tres:

  • Nucli Central
  • Àngels
  • Germans fidels

 

 

El Nucli Central

El Nucli Central és un grup format per Déu que inclou homes i dones de diversos planetes que actuen juntament amb els set Grans Arcàngels. És un punt de d’unió que restableix la comunió perduda entre els àngels i els homes, afavorint la renovació del poble de Déu i unint la humanitat de tot l’univers a Jesucrist.

El Nucli Central actua principalment en esperit.

Referències:

Missatge de Jesús “Els instruments de Déu en aquest temps” del 5 de setembre 2011 publicat al web www.versolanuovacreazione.it a l’enllaçCap a la Nova Creació, i en versió original en italià al llibre “Verso la nuovacreazione – vol.II -anno 2011”, pàg. 108, i al llibre “2012 – La scelta decisiva dell’umanità”, Parte II, pàg. 47.

Missatge de Sant Miquel Arcàngel “El Nucli Central” del 10 de setembre 2010 publicat al web  www.versolanuovacreazione.it a l’enllaç Cap a la Nova Creació, i en versió original en italià al llibre “Verso la nuovacreazione – vol.III- anno 2012”, pàg. 8, i al llibre “2012 – La scelta decisiva dell’umanità”, Parte II, pag. 33.

Missatge de Sant Miquel Arcàngel “Alfa e Omega” del 20 de novembre 2012 publicat al llibre “Verso la nuovacreazione – vol.III – anno 2012”, pàg. 115.

Llibre “Riscrivere la storia – Vol.II – “L’Universo e i suoiabitanti”, Parte V, capítol 3 pàg. 320.

 

 

Els Àngels

Un dels tres instruments extraordinaris el formen els set estols d’àngels amb Sant Miquel Arcàngel al capdavant, recolzat pels altres sis Arcàngels: Sant Gabriel, Sant Rafel, Sant Uriel, Sant Jeudiel, Sant Sealtiel i Sant Baraquiel. Els set grans Arcàngels i els seus estols angelicals han rebut de Déu la missió extraordinària d’acompanyar el poble de Déu cap a la nova creació, obrint el camí als homes de bona voluntat, ajudant-los a comprendre el que Déu prepara i anunciant els esdeveniments que vindran.

Els set grans Arcàngels participen plenament de l’únic sacerdoci, el de Jesucrist. Són sacerdots que presideixen la Litúrgia celestial, que està íntimament lligada a la de la Terra, i ofereixen contínuament a Déu tota la creació, les pregàries i els sacrificis del poble de Déu.

Referències:

Missatge de Jesús “Els instruments de Déu en aquest temps” del 5 de setembre 2011 publicat al web www.versolanuovacreazione.it a l’enllaç Cap a la Nova Creació, i en versió original en italià al llibre “Verso la nuovacreazione – vol.II -anno 2011”, pàg. 108, i al llibre “2012 – La scelta decisiva dell’umanità”, Parte II, pàg. 47.

Llibre “Oltre la Grande Barriera”, capítol 3, pàg. 57.

Llibre “Riscrivere la storia – Vol.II – “L’Universo e i suoiabitanti”, Parte V, capítol 3 pàg. 324.

 

Els germans fidels

Els germans fidels són la humanitat de l’univers que s’ha mantingut fidel a Déu des de l’origen, que no ha comès el pecat original. Viuen en harmonia amb l’Esperit de Déu Tri i U, coneixen i observen les Seves lleis.

Col·laboren amb els àngels, als quals estan units per un vincle d’amor indissoluble i etern i a través de la seva comunió expressen la potència, la bellesa i la bondat de Déu, i no obstant això, es mantenen humils i sotmesos al Creador.

Actuen en totes les dimensions on hi ha la matèria, intervenint, si és necessari, sobre la mateixa matèria, gràcies al seu coneixement de les lleis físiques de l’univers. Recorrenl’univers sencer, portant arreu la seva ajuda i el seu testimoniatge. Eleven a Déu la seva pregària incessant per tot el poble de Déu de l’univers, com han fet des de l’inici de la història humana. A més a més, en aquest temps els germans fidels han estat cridats a realitzar una missió especial: donar suport als àngels i al Nucli Central.

Referències:

Missatge de Jesús “Els instruments de Déu en aquest temps” del 5 de setembre 2011 publicat al web www.versolanuovacreazione.it a l’enllaç Cap a la Nova Creació, i en versió original en italià al llibre “Verso la nuovacreazione – vol.II -anno 2011”, pàg. 108, i al llibre “2012 – La scelta decisiva dell’umanità”, Parte II, pàg. 47.

Llibre “Oltre la Grande Barriera”, cap. 6 – Le umanità di altri pianeti, pàg. 115.

Llibre “Riscrivere la storia – Vol.II – “L’Universo e i suoiabitanti”, ParteII, del capítol 2 al 5; K capítol 2; Parte V, capítol 2.