Sant Nadal 2023

Estimats germans i germanes,

En aquestes festes de Nadal estem especialment prop vostre, molt a prop en Crist Jesús. El seu amor va més enllà de totes les fronteres per portar-nos alegria i salvació. Posem Jesús al centre de la nostra atenció, per ser inundats del seu amor que ens fa feliços.

Llegiu més: Sant Nadal 2023

Malgrat la foscor en què es troba la nostra humanitat, l’amor de Jesús fa ressonar en nosaltres les seves paraules: “Benaurats vosaltres… benaurats” (Mt 5, 3-11). Recordem el que Sant Pau diu de Jesús: “Ell està per sobre de totes les autoritats, les forces i poders de tota mena, tan d’aquest món com del món futur. Déu ho ha posat tot sota els seus peus, l’ha fet cap de tot i l’ha donat a l’Església com a cap suprem. I l’Església és el Cos de Crist. I Crist, que domina completament tota la realitat, hi està plenament present” (Ef 1, 22-23).

Nosaltres dos estem retirats en el silenci i la pregària perquè, juntament amb els instruments extraordinaris i amb l’Església de tot l’Univers, pregant i estimant Déu, sofrint i lluitant, afrontem totes les dificultats personals i de tota la humanitat. Això ens permet experimentar les benaurances de l’Evangeli en totes les situacions que vivim en aquest temps.

Jesús està gloriós entre nosaltres en la seva PRESÈNCIA INTERMÈDIA, que és molt més que una promesa, per ajudar el seu poble i preparar-lo pels esdeveniments que ens esperen. Ara més que mai apropem-nos a Ell, present en esperit, i mantinguem enceses les nostres llànties (Mt 25, 1-13), esperant la seva manifestació gloriosa que ens obrirà les portes de la nova creació. Tal com confirma el profeta Osees: “Esforcem-nos per conèixer el Senyor! La seva vinguda és certa, com la de l’aurora, Ell arribarà com la pluja, com la pluja de primavera que amara la terra” (Os 6,3).

Us saludem i beneïm amb immens afecte, desitjant-vos un Sant Nadal i un Any Nou ple de llum, de pau i de gràcies.

Stefania Caterina e Tomislav Vlašić

Deixa un comentari