Acollir la Corredemptora

En el llibre “Riscrivere la Storia – vol. III – La Donna vestita di sole” es recullen les converses entre Stefania Caterina, el Pare Tomislav Vlašić i Maria Santíssima. La Mare respon les seves preguntes aprofundint en alguns aspectes més concrets relacionats amb la seva missió com a Corredemptora i parlant de la seva vinculació amb l’Església de Jesucrist de l’Univers. A continuació presentem un recull de preguntes i respostes.[1]

Pregunta: Per què alguns cristians no accepten la teva autoritat de Corredemptora?

“Això és degut a diversos factors: el comportament d’una part de l’Església Catòlica que no ha posat la meva figura en la veritable llum; l’odi d’aquesta humanitat envers la dona; la por que la figura femenina faci ombra al poder masculí. Això també es diu de mi: molts creuen que la devoció a mi treu alguna cosa a la veneració al meu Fill”.

Pregunta: Nosaltres t’hem acollit com a Mare i Reina.

“Sí, vosaltres m’heu reconegut com a Reina. Si soc Reina, aleshores tinc l’autoritat de Reina. La meva maternitat no només s’expressa en l’amor que tinc per vosaltres, sinó també en el poder de fer fora de vosaltres el maligne. […] Soc Corredemptora i per això aixafo i allunyo el Mal. Si no reconeixeu el meu poder i autoritat, us priveu d’una força poderosa contra el Mal”.  

[…]

“Ja us he parlat de la meva autoritat de Corredemptora. Avui us parlo de la gràcia de l’omnipotència que he rebut en tant que Corredemptora. En virtut de la meva plena participació al sacrifici del meu Fill i de la meva assumpció en la Santíssima Trinitat, Déu m’ha concedit ser omnipotent per gràcia. […]”

[…] Però això no vol dir que pugui actuar segons la meva voluntat; al contrari, tot el que faig està en plena harmonia amb la voluntat de les tres Persones Divines. […]”

Pregunta: Aquesta Església que t’acull com a Corredemptora participa en la teva obra?

“[…] La meva obra no va acabar amb la meva ascensió al Cel, sinó que continua enmig del poble que prepara la vinguda gloriosa del meu Fill. Fins ara, em faltava una Església que reconegués plenament totes les meves prerrogatives i em fes costat, participant en la meva acció de Corredemptora. I tampoc vosaltres podíeu participar plenament a la meva acció, perquè encara no estàveu preparats per entendre-la. Ara podeu comprendre la meva obra de Corredemptora i participar-hi. […]”

Pregunta: En vista del que dius, què esperes d’aquesta Església?

“[…] Espero que continueu endavant, consagrats a mi, i que promogueu la meva obra de Corredemptora. […]

Vosaltres teniu la tasca d’anunciar tot el que us ha estat revelat, tal com us ha esta revelat. Vosaltres ja no esteu sotmesos a les autoritats humanes, com tampoc hi estic jo. El meu Fill us ha alliberat de l’opressió de totes les autoritats que se sobreposen a Déu i viuen segons l’esperit del món. Continueu endavant i no tingueu por.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.


[1] Podeu trobar la versió completa al llibre “Riscrivere la Storia – vol. III – La Donna vestita di Sole”, pàg. 92-96, Ed. Luci dell’Esodo, en italià; i en català, en aquest web, a l’article El rostre de Maria Santíssima, del 27 de maig de 2020, corresponent al capítol 3, Part II, del mateix llibre.

Deixa un comentari