El Signe és una creu…

1 novembre 2016

Estimats germans i germanes,

El signe que veieu representat a sobre i que desitgem donar-vos a conèixer, ens ha arribat per revelació. L’any 2015, Maria Santíssima el va mostrar a la Stefania Caterina en una visió. Va dir que es tractava d’un signe potent. El portaran aquells que seriosament decideixin pertànyer al poble nou que s’ofereix a Déu, a través del seu Cor Immaculat, i participa en l’acció de Déu per recapitular totes les coses en Crist.

Això és el que representa aquest signe, segons les indicacions que va donar la Mare de Déu:

El signe és una creu, símbol de la salvació realitzada per Jesucrist i com a tal, reconeguda i venerada pel poble de Déu present a tot l’Univers.

Al centre de la creu hi ha el Cor Immaculat de Maria, del qual se’n desprèn la flama del seu amor.

Al voltant del Cor es veu un cercle de color blau cel que representa el poble de Déu present en tot l’Univers; al voltant d’aquest, hi ha un altre cercle blau amb les dotze estrelles de la corona de Maria, descrites en el llibre de l’Apocalipsi,[1] signe de la seva reialesa que s’estén a tot l’Univers, però també de la seva maternitat universal. La Mare de Déu, efectivament, ha afirmat moltes vegades que les estrelles de la seva corona són els seus fills repartits per tot l’univers.

Maria Santíssima està al centre del poble que es consagra a Ella i que precisament per això li pertany. Com a Mare i Reina sosté i defensa el poble que el seu Fill Jesús va guanyar amb la seva Sang. L’eleva i l’uneix a la seva immaculadesa a fi que sigui pur i capaç de presentar-se davant el seu Senyor.

En el poble de Déu consagrat a Ella, Maria Santíssima triomfa. Per això, aquest signe representa també el triomf del seu Cor Immaculat, ja anunciat a Fàtima, i que es produirà no només a la Terra sinó en tot l’Univers.

A través de la Stefania Caterina, la Mare de Déu es va expressar així pel que fa al signe: “Fills meus, us he parlat del signe que he volgut per tot el poble de l’Univers i no només per a vosaltres de la Terra. És el signe de tots els meus fills en el pit dels quals es realitza el triomf del meu Cor, perquè el meu Cor triomfa en el vostre cor. I quan tots haureu rebut aquest signe, es complirà el temps i s’aproparà el retorn del meu Fill. Tots aquells que a la Terra i a l’Univers es converteixen i entren a formar part del poble nou, reben aquest signe, són marcats amb el meu Cor, el Cor de la Mare del Salvador. El triomf de l’amor de Crist en cada un de vosaltres”.

Sobre els dos braços de la creu hi ha l’Alfa i l’Omega, que representen Jesucrist tal com s’indica en el llibre de l’Apocalipsi, en diversos capítols[2]: “Jo sóc l’Alfa i l’Omega, el qui és, el qui era i el qui ve, l’Omnipotent”; i encara: “Jo sóc l’Alfa i l’Omega, el principi i la fi”; i també: “Jo sóc l’Alfa i l’Omega, el primer i el darrer, el principi i la fi”.

L’Alfa i l’Omega ho són per indicar que tot el que existeix des de l’inici, serà recapitulat en Crist. Això marcarà el pas de la primera creació, Alfa, a la nova creació que vindrà a la fi dels temps, Omega. Aleshores Jesús tornarà en la glòria per instaurar definitivament el Regne de Déu i per introduir a la Nova Creació tots aquells que li pertanyen.

El pas de la vella a la nova creació només es podrà realitzar amb la pertinença al poble de Déu present en tot l’Univers, que participa en el Sacrifici de Crist, a través del Cor Immaculat de Maria. Aquest és el passatge pasqual, cor del missatge cristià.

A la creu no s’hi representa Jesús crucificat, sinó el seu poble unit a Maria Santíssima. Això significa que el poble de Déu està cridat a viure la unió profunda amb el Sacrifici de Crist, per tal de completar allò que falta a la seva Passió per arribar a la seva Resurrecció, i esdevenir així Eucaristia vivent.

Tant la Mare de Déu com tots els instruments que ens han parlat en aquests últims temps, han subratllat la potència divina que aquest signe porta en ell. Se’ns ha dit que no es tracta del distintiu de pertànyer a una associació humana, ni d’un signe per ostentar de manera fanàtica o com un ornament. Aquest és el signe de pertinença al poble de Crist que viu i actua en tot l’Univers. Per això no  només ens ha estat donat a nosaltres de la Terra, sinó també a tots els germans i les germanes que viuen en altres planetes i que , tot i estar a tanta distància, estan units en el mateix esperit perquè pertanyen a la Santíssima Trinitat.

L’Esperit Sant es va expressar així a través de la Stefania Caterina: “Rebreu …el signe a través del qual imprimiré en vosaltres el segell trinitari. És un signe potent en tot l’Univers precisament perquè porta en ell la potència de la Santíssima Trinitat; una potència que cap força pot vèncer”.

També se’ns ha explicat que aquest és un signe de reconeixement, semblant al símbol del peix pels primers cristians.[3] Efectivament, en el primer segle dC, el peix era el signe que els cristians utilitzaven durant les persecucions de l’emperador romà. Aquell signe indicava la presència dels cristians en un lloc determinat.

De la mateixa manera, aquest signe indica la presència d’aquells que pertanyen a l’Església de Crist present en tot l’Univers i que esperen el seu retorn gloriós. Això serà de fonamental importància en els temps que vindran, els temps de l’Anticrist, en els quals els fills de Déu tindran necessitat de reconèixer-se entre ells amb seguretat, arreu on es trobin de l’Univers. Ens ha estat dit que aquest signe es pot veure en les astronaus dels germans fidels a Déu que recorren l’Univers.

Serà signe d’esperança per tots aquells que se sentiran oprimits pel Mal i buscaran d’unir-se a l’Església de Crist de l’Univers. Déu Pare, a través de la Stefania Caterina, va anomenar aquest signe: “Signe de la meva vida, i el portareu no amb orgull sinó amb humilitat, per alliberar els presoners. Quan els presoners veuran aquell signe sobre vostre, aixecaran el cap i s’alegraran en veure que s’acosta l’alliberament, el dia de la meva glòria”.

El signe unirà el poble nou de la Terra i l’orientarà cap a la comunió amb l’Església de l’Univers en l’Esperit Sant. Imprimirà la dinàmica trinitària del poble nou en tots aquells que el rebran.

La Fundació “Fortalesa de la Immaculada” va decidir produir aquest signe segons les revelacions rebudes. Els seus membre l’han rebut i el porten amb plena responsabilitat i amb la consciència del que això representa. L’han rebut havent fet un camí d’anys, en els quals, lliurement, han decidit unir-se al projecte de Déu de recapitular en Crist l’Univers sencer, tal com ens ha estat revelat i explicat, i pertànyer definitivament al poble de Déu present en tot l’Univers.

Aquest mateix camí és el que correspon fer a tots aquells que voldran rebre aquest signe i portar-lo a sobre. Tots hauran d’acollir el pla de Déu, que ens ha estat revelat i servir-lo amb amor, posant-se a disposició de Déu. Tothom, sense excepció, serà cridat a viure segons aquells que ens han estat indicats com els tres puntals del Regne de Déu: l’oferta de la vida a Déu, a través del Cor Immaculat de Maria; la immaculadesa, és a dir, la integritat de la vida; la comunió universal amb tots els germans i germanes de la Terra i de l’Univers que estan units en l’Esperit Sant.

Aquest signe no es trobarà a les botigues ni es podrà demanar per correu o a través d’internet. Estarà disponible a les Cases de la Fundació “Fortalesa de la Immaculada”, i es donarà només a aquells que decideixin fer el camí que el signe indica.

Som conscients que no tothom, per raons diverses i objectives, tindrà la possibilitat d’anar a les nostres Cases, tot i desitjar sincerament viure aquests programes i rebre el signe. A tots ells, els volem dir que estan igualment cridats a viure el que el signe significa, per ser marcats en el cor i ungits en l’Esperit Sant. La Mare de Déu, efectivament, va afirmar això: “…és el signe de tots els meus fills, en el pit dels quals es realitza el triomf del meu Cor perquè el meu Cor triomfa en el vostre cor”.

Així serem membres del Cos de Crist que s’estén en tot l’Univers.

Us comuniquem el que hem rebut i que no és només per a nosaltres sinó per a tots vosaltres. Seguirem amb explicacions, aprofundint més a través dels vídeos, els àudios i les comunicacions que podreu trobar en aquest web i a les Cases de la Fundació “Fortalesa de la Immaculada”.

Estem a prop vostre amb la nostra pregària i us beneïm amb amor.

Tomislav Vlašić e Stefania Caterina


[1] Cfr. Ap 12, 1-2

[2] Cfr. Ap 1, 8; Ap 21, 6; Ap 22, 13

[3] En grec, les lletres de la paraula Ichthùs (peix) són les inicials de Jesucrist, Fill de Déu, Salvador:

= Iesùs (Jesús)

Ch = Cristòs (Crist)

Th = Theoù (de Déu)

U= Uiòs (Fill)

S= Sotèr (Salvador)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s