Missatge de la Mare de la humanitat del 13 de maig de 2017 a Stefania Caterina

“Estimats fills meus,

Avui vull dir-vos que DÉU CONSOLA I GUAREIX. Us consola en les vostres tribulacions i coneix cada un dels vostres dolors. Ell sap com esteu fets, us coneix més del que us podeu conèixer vosaltres mateixos. Amb la seva saviesa penetra tota veritat del vostre ser i del vostre viure. No hi ha res en vosaltres  amagat als seus ulls i us mira amb immensa tendresa.

L’Esperit Sant, que és el Consolador, actua en vosaltres. El seu consol no consisteix en quelcom d’emotiu i encisador sinó que és amor, força i coneixement, mitjançant el qual podeu sortir de tota situació difícil i girar full a la vostra vida.

Déu no vol el vostre sofriment però el permet, perquè el dolor ensenya moltes coses i fins i tot algunes vegades redreça els camins equivocats. El dolor us obliga a agenollar-vos i buscar Déu. Quan el busqueu, Déu respon ràpid i us obre nous camins que abans no coneixíeu. Per això, fills meus, busqueu Déu a cada dolor i no murmureu, tingueu fe. Confieu-vos a Jesús i ell us enviarà el Consolador, l’Esperit Sant i junts us portaran al Pare que és la font de la vida i de la pau. Teniu necessitat de la pau de Déu, fills, perquè el món en què viviu no coneix la pau i molts dels vostres sofriments provenen de l’agitació del món. Recordeu sempre que la pau de Déu és la vostra consolació més gran. 

Déu no es limita a consolar-vos sinó que també us guareix. Guareix tot el vostre ésser: esperit, ànima i cos. Totes les vostres malalties, espirituals o físiques, porten en si mateixes un desordre perquè deriven  del mal funcionament de les lleis de la vida. Les causes són múltiples: el pecat que és rebel·lió contra Déu; les actituds negatives que porteu en vosaltres quan no estimeu i no us sentiu estimats, quan no perdoneu i no us sentiu perdonats; el comportament d’aquells que no us comprenen, us fereixen i us deixen per terra; l’odi del món envers els fills de Déu. Tot això us fa emmalaltir. Però Déu té el poder de retornar-ho tot a lloc dintre vostre i al voltant vostre, si li ho permeteu.

Per  això, quan sofriu en l’ànima o en el cos, adreceu-vos a Déu. Mireu-vos dintre vostre amb sinceritat i poseu-ho tot als peus de Jesús: els vostres pecats i els dels altres, les persones i les situacions, els mals físics que us oprimeixen. Poseu-ho tot a les seves mans. Demaneu-li humilment que intervingui i redreci tota la vostra vida; perdoneu a qui us ha ofès i deixeu caure tots els vostres raonaments humans. Doneu-li també el vostre cos, si esteu malalts, perquè ell es glorifiqui en els vostres sofriments. Jesús sap com guarir-vos i comença sempre des de la vostra ànima, però vosaltres heu de col·laborar amb ell deixant-lo lliure per actuar amb tot el seu poder. 

Fills meus, la guarició no és un acte màgic de part de Déu; són els pagans que esperen això dels déus falsos. Déu us obre el camí  del guariment i es posa al vostre costat, però heu de caminar amb fe, renovant-vos vosaltres mateixos i els vostres pensaments. Ningú pot fer-ho al vostre lloc. Si camineu al costat de Déu amb humilitat  i perseverança, veureu els veritables miracles que no són altra cosa que senzilles confirmacions a la vostra fe. Sapigueu, fills, que el miracle més gran és una vida renovada i en harmonia, una vida santa; aquesta és la veritable guarició que Déu vol per vosaltres i que hauríeu de demanar.

Estic sempre al costat vostre i prego per vosaltres. Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s