Missatge de la Mare de la humanitat del 13 de juny de 2017 a Stefania Caterina

“Estimats fills meus,

avui desitjo dir-vos que DÉU GUIA I INSTRUEIX. Guia la vostra vida de manera perfecta, si li ho permeteu. El Pare té un projecte únic i irrepetible per a cadascú de vosaltres i és sempre un projecte de bé i felicitat. En el moment que us crea, el Pare us confia una missió i us demana d’acollir-la i de complir-la amb els mitjans i les forces que Ell mateix us donarà. L’elecció és vostra i és una elecció lliure. Si decidiu de viure segons les lleis de Déu i de complir la seva voluntat, el Pare us confia al Fill i, en nom del Fill, us dóna l’Esperit Sant. Si sou fidels i si renoveu contínuament el vostre sí a Déu, en les coses petites i en les grans, la vostra existència pren una direcció ben precisa i és guiada per l’Esperit Sant. És Ell que us porta constantment a Jesús, us el fa conèixer cada vegada millor, us recorda el seu ensenyament, us dóna la gràcia, la intel·ligència i la força per complir allò que agrada al meu Fill. Jesús us acull en l’Esperit Sant, us purifica de tot pecat i us dóna al Pare. Així la vostra vida esdevé el miracle de Déu U i Tri, que es renova a cada respir vostre, a cada batec del vostre cor.

Sapigueu, fills meus, que si estimeu Jesús i us doneu a Ell, Ell us confia a mi. Sóc la vostra Mare, Aquella que acompanya tots els vostres passos cap a Déu.  Tot infant té necessitat de l’ajuda de la mare quan aprèn a caminar. En la vida espiritual també és així: teniu necessitat d’una Mare que vetlli per vosaltres i us ajudi perquè no caigueu. Satanàs està a l’aguait i us vol allunyar del bon camí, però no pot fer res contra mi ni contra els meus fills. Deixeu doncs que us acompanyi i no sigueu fills tossuts que refusen la meva mà i cauen. Jo us estimo i desitjo només la vostra salvació i la vostra felicitat.

Déu us instrueix de moltes maneres. Primer de tot, us dona el coneixement que necessiteu per viure en harmonia amb Ell i per fer la seva voluntat. El vostre esperit és el temple de Déu i és allí que l’Esperit Sant actua per guiar-vos i instruir-vos. Apreneu a escoltar el que l’Esperit us suggereix, perquè la seva obra és constant en vosaltres. Davant de qualsevol decisió que hagueu de prendre i de cada situació que hagueu d’afrontar, l’Esperit Sant està preparat per ajudar-vos amb la seva llum. Malauradament són pocs els que el busquen i l’escolten. No ho feu així també vosaltres! Sou capaços d’escoltar les necessitats del vostre cos quan teniu gana, i en canvi no sabeu escoltar les necessitats de la vostra ànima quan us demana l’aliment espiritual.

Sapigueu escoltar els impulsos divins en vosaltres i sereu capaços de triar el bé i evitar el mal. No és difícil, només cal que estigueu oberts a fer al voluntat de Déu i que sigueu més reflexius i silenciosos. La vida sobre la Terra ha esdevingut una cursa contínua per aconseguir no se sap ben bé què. Tot sembla indispensable excepte Déu, però no és així. Capgireu l’escala dels vostres valors i poseu a Déu al primer lloc. Després demaneu-li d’ajudar-vos a viure una vida sana a tots nivells i estigueu disponibles a corregir el que us impedeixi d’estar davant Seu. Espereu amb fe i Déu us mostrarà què fer, us ho farà entendre de manera inequívoca. Déu respon sempre; és l’home que no pregunta.

Déu us instrueix també ensenyant-vos a pregar. Fills, la pregària és una relació ininterrompuda amb Déu, una relació d’amor en la que Déu us busca a vosaltres i vosaltres el busqueu a Ell. Busqueu Déu en la vostra jornada, busqueu-lo amb amor en els vostres pensaments, oferiu-li les vostres dificultats, les vostres alegries. Sentiu-vos lliures en la manera d’adreçar-vos a Ell, com pugueu i com sapigueu; Déu no us obliga a recitar fórmules que us oprimeixen. Déu estima la llibertat. Deixeu-vos guiar per l’Esperit Sant i Ell farà brollar en vosaltres la veritable pregària. Per mitjà de l’Esperit Sant, serà el mateix Jesús que pregarà en vosaltres segons el voler del Pare. Així descobrireu el poder de la pregària i res us serà impossible.

Desitjo ajudar-vos a descobrir la grandesa de Déu en vosaltres perquè sóc la vostra Mare i no tinc altre desig que el de revelar-vos l’amor que la Santíssima Trinitat nodreix per cadascú de vosaltres.

Estic al vostre costat en tot moment i us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s