Missatge de la Mare de la humanitat del 13 de juliol de 2017 a Stefania Caterina

“Estimats fills meus,

Avui desitjo dir-vos que DÉU VENÇ EL MAL EN VOSALTRES I EL DEL VOLTANT VOSTRE.

El mal, fills, no és un principi abstracte sinó un esperit creat per Déu i que s’ha revelat contra Déu. Es diu Llucifer, i és en el dimoni en qui s’origina i d’on en treu força tota malvestat.  Al voltant de Llucifer hi ha milers d’altres dimonis que actuen sota les seves ordres; sembren odi i confusió en les ànimes, susciten enveges i baralles, indueixen a pecar contra Déu i contra el pròxim. El conjunt de dimonis i de les seves accions és el Mal, amb majúscula, que actua contínuament en l’univers i que tot home troba en el seu camí.

Si l’home s’obre al Mal i n’acull els impulsos negatius, comet el pecat i es corromp. Això és el pecat:  un comportament que neix de l’acceptació lliure i conscient per part de l’home d’allò que és contrari a Déu. El pecador sap que comet un pecat i actua amb intenció deshonesta.

No heu de confondre el pecat amb les vostres fragilitats humanes. Sovint us equivoqueu perquè sou dèbils i superficials; però si reconeixeu els vostres errors, us penediu i demaneu ajuda a Déu, podeu reparar els vostres errors. Déu comprèn la vostra fragilitat i us redreça fàcilment, si ho voleu.

Quan molts homes pequen i deliberadament ignoren Déu, com malauradament passa a la Terra, el pecat es multiplica i forma una aurèola que embolcalla la humanitat sencera; és igual que una xarxa que empresona les ànimes i les aixafa. Això és l’esperit del món que fa sofrir els fills de Déu i que avui és poderós a la Terra. És d’aquest esperit que en neixen les idees equivocades, els comportaments ambigus i les modes perverses que dirigeixen la vida de moltes persones. El dimoni alimenta l’esperit del món suggerint als homes propòsits dolents i induint-los a pecar.

La situació de la Terra avui és greu perquè la major part de la humanitat ha perdut el camí cap al Déu veritable. No obstant, si estimeu Déu i reconeixeu el meu fill Jesús com a únic Senyor i Salvador no teniu res a témer. Jesús va venir a la Terra per afrontar i vèncer el Mal una vegada per totes. Si l’acolliu com a Salvador vostre, Ell actuarà en vosaltres amb poder i el Mal no us podrà perjudicar més.

Si avui el Mal governa la Terra és perquè massa homes ignoren i refusen el meu Fill Jesús, l’únic que pot revelar-vos el Déu veritable; l’únic que sap contrarestar el dimoni i vèncer-lo. Malauradament, la redempció duta a terme per Jesús a favor de tots els homes no és acollida per tots els homes. Molts continuen cometent pecats greus,  atrets per l’engalipada del dimoni que els promet una felicitat il·lusòria i una falsa llibertat. Així l’esperit del món s’engrandeix, s’enforteix dia rere dia i en veieu les conseqüències.

Sapigueu, fills, que el diable actua sense treva i tots vosaltres, sense excepcions, esteu exposats a la temptació. Què és la temptació? És l’acció contínua del Mal que busca d’entrar a la vostra vida, servint-se dels vostres pensaments i dels vostres sentits. Déu permet la temptació perquè us enfortiu en la lluita contra el dimoni, però no us deixa mai sols en la temptació, us mostra sempre el camí de sortida. Així, cada vegada que venceu el mal en vosaltres, us santifiqueu cada vegada més i podeu ajudar a altres a vèncer les temptacions.

Fills, consagreu-me els vostres sentits i els vostres pensaments! Jo els custodiaré en la puresa i els oferiré a Déu. Refugieu-vos en el meu Cor Immaculat que no ha conegut mai el Mal, per tal que jo us preservi del pecat. Us oferiré contínuament al meu fill i intercediré per tots vosaltres perquè l’Esperit Sant us ompli dels seus dons. Així sereu íntegres, veritables fills de Déu que honoren el Pare, creuen en el Fill i escolten la veu de l’Esperit Sant.

No podeu vèncer el Mal sols, cap home podria fer-ho sense la intervenció de Déu U i Tri. Deixeu per tant a Déu la possibilitat d’actuar en vosaltres lliurement, posant la vostra vida a les seves mans.  Així sereu sempre victoriosos sobre el Mal, perquè a cada prova experimentareu la victòria de Jesús. La seva mort i resurrecció actuaran en vosaltres, us comunicaran la santedat, els fruits de la qual fluiran en l’ambient que us envolta i sobre tota la humanitat. La santedat dels fills de Déu és l’arma més poderosa contra l’infern. Amb la vostra santedat Déu venç el mal en vosaltres i al vostre entorn. Allà on hi viu un sant la terra floreix i les creatures s’alegren de la presència de Déu que viu en aquell sant.

Per això us convido a la santedat, que no és una obra humana sinó l’obra de Déu. Aquesta floreix en l’íntim de qui creu i s’abandona plenament i humilment a l’acció divina. La santedat no requereix grans obres però demana fe i abandó confiat. Les grans obres les compleix Déu en vosaltres; a l’home li pertoca creure i deixar actuar l’Omnipotent, com ho he fet jo.

Sigueu senzills, fills meus, sigueu humils i deixeu que Déu us transformi dia rere dia. Aleshores emergirà la vostra veritable imatge, la que Déu ha imprès en vosaltres i no la que vosaltres mateixos o els altres voldrien veure. Així sereu la joia de Déu i dels fills de Déu. El Mal us tocarà però no us podrà vèncer.

Sóc la vostra Mare i us estimo. Us vull tots amb mi a la nova creació, allà on el Mal i el pecat no hi entraran. Camino amb vosaltres i us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s