Missatge de la Mare de la humanitat del 13 d’agost de 2017 a Stefania Caterina

“Estimats fills meus,

Avui desitjo dir-vos que DÉU CREA LA VIDA I LA CUSTODIA. Ell és el creador i la vida té origen en Ell; sense Ell no existiria res. Quan Déu va crear l’home i totes les altres creatures, va establir les lleis per promoure i protegir la vida de tota la creació. Són lleis d’amor i de justícia que protegeixen la vida, tant físicament com espiritualment. Són les lleis de la vida.

Les lleis de la vida estan escrites en el més profund del vostre ésser, és a dir en el vostre esperit, perquè sou creats a imatge i semblança de Déu i per això esteu orientats naturalment cap a tot el que és de Déu. Estan escrites també al vostre entorn, resumides en els deu manaments i a l’Evangeli. Les lleis de la vida també operen en els animals i en les plantes i tots ells saben orientar-se perfectament cap el que necessiten per a la seva existència. Així ho fan també les estrelles i els planetes i tota altra creatura.  En Déu tot és perfecte i res s’abandona a l’atzar perquè Déu governa tot el que existeix.

La vostra vida tampoc és abandonada a l’atzar: si estimeu Déu i el busqueu amb tot el cor, si us doneu i us confieu a Ell deixant-lo actuar lliurement, les lleis de la vida actuen en vosaltres amb força; aleshores Déu us guia i compleix la seva obra en vosaltres. I com que la seva primera gran obra és la vida, Déu té cura de vosaltres: us estima, us guia en les vostres decisions i  il·lumina tots els vostres passos. Llavors la vostra existència ja no és més una successió caòtica d’esdeveniments o una sèrie de deures frustrants, sinó que esdevé un do immens per a vosaltres, per als que estan al costat vostre i per a tots els que trobeu pel camí. També la natura percep l’amor de Déu en vosaltres i us el retorna.

Si estimeu Déu U i Tri esteu immersos en la vida i permeteu a la vida que germini en vosaltres i que doni fruits d’amor, de pau i de bondat. Per això us convido encara una altra vegada a donar la vostra vida a Jesús, a través del meu Cor. Aquesta donació, si és lliure i sincera, us introdueix a la vida divina i, dia rere dia, us transforma.

Jo sóc la vostra Mare i us presento contínuament a Jesús. Jesús us ofereix al Pare que us acull en el seu Fill i us dóna l’Esperit Sant en el nom de Jesús. L’Esperit Sant sosté la vostra vida física i espiritual, us adreça de manera infal·lible cap a Jesús, Camí, Veritat i Vida, i el cicle recomença: Jesús us dóna al Pare, el Pare us acull i us dóna l’Esperit Sant i així contínuament. Aquesta és l’acció de la Santíssima Trinitat en vosaltres que us fa fills de Déu, l’única acció capaç de transformar completament la vostra vida.

Fills meus, no permeteu a Satanàs i a l’esperit d’aquest món de separar-vos de Déu! Si abandoneu Déu, abandoneu la vostra vida a les mans del lladre que la pren i l’aixafa. Satanàs odia la vida de Déu perquè la va refusar o us odia perquè sou de Déu i li recordeu la seva misèria. Destruint la vostra vida es pensa que destrueix l’obra de Déu que us ha creat.  No tingueu por, fills! Si poseu la vostra vida a les mans de Déu U i Tri, esteu protegits. Cap acció de l’enemic podrà destruir-vos perquè Déu és més gran que tots i que tot, la seva força és invencible. Satanàs us pot molestar però no us podrà abatre mai perquè el defensor, l’Esperit Sant, actua en vosaltres. Ell és el Custodi de la vida i no permetrà que el lladre entri dins vostre.

Tingueu clar, fills, que Déu ha creat la vida i no la mort. La mort és obra de Satanàs i dels homes que s’han aliat a ell. El pecat original va obrir la porta a la mort, abans desconeguda, perquè va trencar la llei de la immortalitat, la més important entre les lleis de la vida. Déu ho ha permès per justícia i per respecte a la vostra llibertat però no serà per sempre.

Arribarà el dia que la mort ja no tocarà més la creació i Déu restablirà la llei de la immortalitat violada pel pecat. El Mal serà vençut per sempre i els fills de Déu viuran eternament lliures a la creació nova, units al seu Creador i en comunió entre ells.

Aquest és el vostre destí, fills meus! Esteu cridats a una gran esperança. La fidelitat a Déu alimenta aquesta esperança i l’Esperit Sant la fa perenne en vosaltres; en aquesta esperança floreix la vida.

Com a Mare vostra, desitjo veure-us florir en la plenitud de la vida. Intercedeixo contínuament per vosaltres i demano a Déu que sigueu feliços, plens de gràcia, immersos en la fe, en l’esperança i en l’amor. Pregueu també vosaltres amb  mi i no només per vosaltres sols sinó per tants germans vostres que no coneixen el Déu veritable per ignorància, no per rebel·lió, i són de bona voluntat. La pregària dels fills de Déu pot fer molt per a la humanitat.

Estic al costat vostre, camino amb vosaltres cap a la creació nova i us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s