Missatge de la Mare de la humanitat del 13 de setembre de 2017 a Stefania Caterina

“Estimats fills meus,

avui desitjo dir-vos que DÉU SALVA DEL PECAT I DE LA MORT. Ell és l’únic que pot salvar-vos.  El meu Fill Jesucrist, segona Persona de la Santíssima Trinitat, va venir entre vosaltres i es va encarnar a la Terra per salvar homes i creatures de la corrupció de Llucifer, senyor del pecat i de la mort. Després del pecat original comès pels progenitors, el pecat i la mort van entrar a la creació, obstruint el camí cap al Déu veritable. Els homes adoraven falsos déus que no eren sinó dimonis. Així la humanitat de la Terra s’allunyava cada vegada més del Déu U i Tri. Per això Déu Pare, que vetlla sempre pels seus fills, va enviar Jesús per tornar a obrir el camí cap a Déu i transformar la vida dels homes. Morint i ressuscitant per vosaltres, Jesús us ha donat la possibilitat d’esdevenir creatures noves.

Fills meus, no us enganyeu pensant trobar la llibertat del mal i del pecat fora de Jesús! No és possible perquè Jesús és Déu veritable i Home veritable i el que Ell va acomplir és obra de Déu. Jesús no és un just entre molts altres, un profeta, un heroi o un somniador, sinó que és Déu. A través seu, Déu ha entrat a la vostra història d’homes amb tot el seu poder i us ha salvat. Quina seguretat podeu tenir més gran que aquesta? No escolteu les veus dels que us enganyen, mostrant-vos Jesús humà, fundador d’una religió que s’anomena cristianisme. No existeix un “Déu cristià” que es barreja amb altres déus! Existeix un sol Déu, U i Tri, aquell Déu que s’ha fet visible a la terra en el meu Fill Jesús. Davant d’Ell, els falsos déus desapareixen perquè no tenen altre poder més enllà del que els mateixos homes els donen.

Fills, el món és ple de falsos déus i molts estan disposats a adorar-los. Tenen noms a vegades diferents però un sol esperit: el de Llucifer que s’amaga darrere seu per seduir els homes i portar-los lluny del Déu veritable. Estigueu atents, fills! El dimoni és astut i fort i us tempta de totes les maneres. Us indueix a la rebel·lió contra el veritable Déu, posa sota els vostres ulls ídols de tot tipus, us sedueix amb falses promeses de riqueses fàcils i de poder. Us fa creure que vosaltres sou com Déu, capaços de vèncer tot obstacle. No, això no és veritat!

Fills meus, us convido a reconèixer amb humilitat que sou només creatures i que teniu necessitat de l’amor i de la protecció de Déu. Aquest és el primer pas cap a una autèntica conversió. Deixeu de banda l’orgull i deixeu-vos salvar per Jesús. Salvar-vos de què? Del pecat que és violació de les lleis divines i que us porta a la mort. La mort no és només la mort física que posa fi a l’existència terrena. Hi ha una mort més tortuosa i subtil que molts de vosaltres experimenten cada dia: la falta de pau, de joia, que va unida al pes de les preocupacions i del sentiment de culpa. La veritable mort és la manca de la vida de Déu dintre vostre, que només Jesucrist pot donar-vos. La vida de Déu és una vida que ressorgeix contínuament i que no coneix impediments. Jesús ha vençut la mort per vosaltres, per donar-vos una vida nova amb la que podeu afrontar i vèncer les tenebres del món. Us ho repeteixo: deixeu-vos salvar per Jesús!

Reconèixer-se com a creatures senzilles no significa no valer per res. Molts pensen que Déu vol sotmetre-us a Ell, negant i menystenint les vostres capacitats. Això és un engany! Donant-vos la vida, Déu us ha fet el do de l’amor, de la intel·ligència i de la fortalesa. Us ha creat a la seva imatge i semblança i el vostre destí és el de ser fills de Déu, plens de glòria i d’esplendor. Fills meus, no malgasteu els talents que Déu us ha donat i doneu la vostra vida a Jesús! Ell us omplirà del seu Esperit i us conduirà al Pare i sereu salvats, plens de dignitat i feliços.

Fills meus, la vida sobre la Terra és breu, és només una alenada en comparació de l’eternitat. Feu servir bé el vostre temps i feu de la vostra vida un mirall de la bellesa i la bondat del vostre Senyor. Ell us estima i us estimarà sempre, més enllà de les vostres debilitats. I si passa que pequeu, no us espanteu! Aneu humilment a trobar al meu fill Jesús i li dieu que l’estimeu, fins i tot si no us sentiu capaços d’estimar-lo. Us acollirà, us perdonarà, us salvarà. Mitjançant l’Eucaristia, us nodrirà amb el seu Cos i la seva Sang i sereu regenerats, preparats per reprendre el camí cap a una vida nova. I jo estaré amb vosaltres cada vegada que buscareu Jesús, us ajudaré sempre a trobar-lo i intercediré per vosaltres.

Us acompanyo en el vostre camí i us beneeixo, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s