Missatge de la Mare de la humanitat del 13 d’octubre de 2017 a Stefania Caterina

“Estimats fills meus,

Avui desitjo dir-vos que DÉU SANTIFICA LA VOSTRA VIDA. L’Esperit Sant és el Santificador que us guia pel camí de la santedat. Ell actua en el vostre esperit per comunicar-vos la santedat de Déu. La santedat és una llavor posada en cada un de vosaltres perquè sou creats a imatge i semblança de Déu, font de tota santedat. Si decidiu estimar Déu, donar-vos a Ell i servir-lo amb amor, la llavor de santedat creix i arriba a ser un arbre florit que dóna joia i repòs a totes les creatures. Sí, fills meus, cada un de vosaltres pot i ha d’arribar a ser sant, perquè tots esteu cridats a resplendir com a veritables fills de Déu, sants i immaculats.

La santedat és un camí per a tots i no un privilegi per a pocs. Malauradament, molts pensen que els sants són individus extraordinaris, afavorits per Déu, models inabastables en la vida de cada dia. No, no és així! La grandesa dels sants no està en la seva capacitat excepcional sinó en l’acció de Déu en ells. Aquesta acció, que sovint és extraordinària, ha estat possible gràcies a la disponibilitat dels sants a deixar-se modelar per Déu, i abandonar el propi egoisme per posar-se a disposició de l’Esperit Sant. El sants més grans han estat les persones més humils i senzilles, que han permès que l’omnipotència de Déu actués en ells.  A Déu tot li és possible en una persona quan aquesta és senzilla.

L’Esperit Sant ens crida contínuament al camí de santedat, fet de senzillesa, humilitat i abandó confiat a l’acció divina. Malauradament no són molts els que responen perquè els homes prefereixen les seves falses seguretats, tenen por d’haver de renunciar a les seves comoditats per servir a Déu. No penseu això també vosaltres! Déu no vol prendre-us res, excepte allò que us fa mal. Quantes coses us fan mal, fills meus, i ni us n’adoneu! Sapigueu que l’acció santificadora de l’Esperit Sant és també i sobretot una acció guaridora. L’Esperit Sant, en efecte, us condueix a Jesús que us guareix amb les seves ferides i us dóna al Pare, que us acull i us dóna una vida nova.

La santedat és una vida nova que neix de la crida de Déu i de la vostra resposta. Si us decidiu per la santedat, la Santíssima Trinitat us guia pas a pas fins a fer de vosaltres criatures noves, capaces de pensar i actuar en harmonia amb les lleis de Déu, que són les lleis de la vida. La santedat és també una vida plena que no coneix la tristesa, malgrat les proves de la vida. Déu no treu les proves als seus sants;  les permet precisament per reforçar-los en la fe i fer-los créixer en la santedat. Però els sants són sempre victoriosos perquè actua en ells la força de Jesús que ha ressuscitat d’entre els morts, i els morts ressusciten amb ell en cada prova, més forts que abans.

Fillets, mireu com el món té necessitat de sants! Té necessitat de la resposta de cada un de vosaltres, perquè la humanitat no podrà canviar si no canvien els cors dels homes. Us convido a una veritable conversió. Deixeu els pecats, els mals hàbits, els mals pensaments i poseu la vostra vida a les mans del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant per ser estimats, guarits i guiats per l’amor veritable, que és només el de Déu.

Fills estimats, no us deixeu enganyar per les promeses de l’enemic que us ofereix una felicitat falsa a través de les coses i els regnes d’aquest món. Són nècies il·lusions! La veritable felicitat és la santedat que us fa pertànyer a Déu, perquè el vostre Creador no té altre desig que el de veure-us feliços. Camineu amb Ell i si sofriu, sofriu amb Ell. El sofriment no és amarg si és viscut amb Déu, al contrari, és ple d’esperança. Res és feixuc quan Déu camina al costat vostre. No oblideu que esteu cridats a vèncer el mal i a regnar per sempre amb Ell a la nova creació.

Us acompanyo en el camí de la santedat i us sostinc en cada prova.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s