Missatge de la Mare de la humanitat del 13 de desembre de 2017 a Stefania Caterina

“Estimats fills meus,

Avui desitjo dir-vos que LA VIDA ÉS UN MISTERI D’AMOR. Sí, fills estimats, la vostra vida és un misteri que podeu llegir només a la llum de Déu, el vostre Creador. La paraula misteri no indica necessàriament alguna cosa fosca i indesxifrable; sou vosaltres els homes que li atribuïu gairebé sempre aquest significat. Als ulls de Déu, misteri significa immensitat, profunditat, intimitat i sacralitat; és en aquest sentit que la vida és misteri. És com l’oceà immens i profund que no podeu explorar sense els mitjans adequats per fer-ho; és com un cim altíssim que no podeu aconseguir si no sou escaladors experts.

Déu U i Tri, que us ha creat, coneix fins al fons la vostra vida. Coneix el vostre origen i el vostre destí. Ha imprès en vosaltres la seva imatge i semblança, on hi ha totes les vostres capacitats. Quan Déu us crida a la vida, us fa el do de la intel·ligència i de la fortalesa que us és necessària per afrontar el món. Us transmet el seu amor. Això és com una llavor posada en cada un de vosaltres; dia rere dia, la llavor creix i us orienta en les vostres decisions.

Si compreneu que la vostra vida ve de Déu i a Déu retorna, si decidiu posar-la a les seves mans, aleshores la vida s’obre davant vostre com un llibre. Aleshores esteu en disposició de comprendre les coses que us passen, de superar les proves i les contrarietats petites i grans, de llegir els vostres sentiments i els dels altres, i situar-los al lloc just. El mosaic de la vostra existència es va formant de mica en mica i forma la vostra veritable imatge, allò que sou als ulls de Déu. Esdeveniu “destres del viure”, punts de referència i llum per aquells que busquen la veritable vida que només és en Déu.

Fills meus, molts homes de la Terra ja no aconsegueixen veure en ells la imatge de Déu. Així es tornen esclaus d’imatges falses, creades segons les pautes de les modes i de les idees que els poderosos imposen i que anul·len la identitat dels individus i dels pobles. No us adoneu que Satanàs, a través dels que el serveixen, està buscant de plasmar la vostra humanitat a la seva imatge i semblança? Fins quan li consentireu de profanar el misteri de la vida? Tot el que passa és perquè la  humanitat de la Terra està separada en gran part del Déu veritable Tri i U, i ja no sap comprendre el misteri de la vida. No en coneix ni l’origen ni el destí, ni la profunditat ni la bellesa i encara menys la sacralitat. Per molts la vida no val res; ho demostren els pecats brutals contra la vida que es comenten a la Terra, començant per l’avortament.

Desitjo convidar-vos, fills, a descobrir el misteri de la vostra existència, mirant-la en Déu. S’acosta el sant Nadal que és la festa de la vida perquè la VIDA -és a dir, el meu Fill Jesús- s’ha manifestat a la Terra. Jesús, amb la seva paraula, amb la seva mort i la seva resurrecció, us ha fet comprendre el sentit de la vida, segons les lleis divines i no segons les lleis dels homes. En aquest sant Nadal, demaneu  al meu Fill que us ajudi a comprendre qui sou i què podeu fer. Demaneu-li de fullejar juntament amb Ell el llibre de la vostra vida i rellegiu amb Ell totes les pàgines, boniques i no tan boniques, de la vostra història. Jesús us donarà l’Esperit Sant i podreu entendre el perquè de tantes coses que no heu entès. Especialment, comprendreu el que Déu ha fet per vosaltres i el sant Nadal serà una veritable festa de l’esperit, no una veleta de divertiments i regals.

Us convido a restituir al Nadal el seu veritable significat. Allunyeu de vosaltres i de les vostres famílies les interpretacions paganes que han reduït el naixement del meu Fill a una festa sense sentit. El món ha substituït la Persona divina de Jesús amb imatges de figures sense vida; ha substituït la gràcia divina d’aquesta gran solemnitat cristiana amb la “màgia del Nadal”, gràcies a la qual les persones haurien de ser més bones i intercanviar-se regals. Enteneu que tot això no té sentit? Torneu al meu Fill Jesús! Torneu a la Vida que no és una màgia buida sinó una realitat concreta que pot transformar-nos i salvar-nos del mal.

Fills, no oblideu que Déu té un projecte d’amor i de plenitud per cada un de vosaltres, però no pot realitzar-lo sense la vostra col·laboració, perquè us ha deixat lliures i respecta la vostra llibertat. Per això us demano de donar-vos a Déu i de deixar que Ell actuï lliurement en vosaltres, per tal que pugui revelar-vos tot el valor de la vostra vida. Cada un de vosaltres és important en el pla de Déu, però si us perdeu per camins equivocats, l’univers quedarà privat per sempre de la bellesa i de la santedat de cada un de vosaltres. No doneu aquest dolor al meu Cor! No em traspasseu encara altra vegada amb l’espasa de la vostra indiferència! Recordeu que sóc la vostra Mare i que desitjo veure-us feliços a les mans de Déu viu i veritable.

Estic sempre al vostre costat, especialment en aquest sant Nadal, i us beneeixo amb el meu petit Jesús, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s