L’evangelització de la Terra

Missatge de Sant Miquel Arcàngel – Solemnitat de l’Epifania del Senyor

6 gener 2018

 “Estimats germans i germanes de l’Església de Jesucrist de tot l’univers, que viviu a la Terra,

Avui el Senyor m’envia a vosaltres amb la seva poderosa benedicció per preparar-vos pel que espera a la humanitat en aquest temps.

Com ja sabeu, ha finalitzat l’evangelització del baix univers. En realitat aquesta afirmació no és del tot correcta perquè el baix univers encara no ha estat completament evangelitzat. De fet, falta el planeta crucial: la Terra. La Terra encara no ha vist la potència de Déu que precedeix la vinguda de Crist.

L’evangelització de la resta del baix univers ha donat bons fruits, encara que no tothom s’ha convertit. Vull fer-vos un aclariment: vosaltres penseu que els germans fidels es deuen haver presentat als planetes del baix univers amb la seva flota d’astronaus, d’una manera extraordinària. En realitat, els germans fidels han anat a trobar, primer de tot, els poderosos que governen els planetes i els han advertit de tot el que el Senyor té intenció de fer. Els han demanat una conversió personal per tal que això pogués ajudar a la conversió dels seus pobles. Alguns, especialment en els planetes més petits i allunyats, han respost positivament i aquestes poblacions s’han convertit fàcilment. En canvi, en planetes més grans i més avançats des del punt de vista científic i tecnològic, no hi ha hagut la mateixa resposta. Els poderosos que governen, especialment els que estan units a la Confederació de la llum, no s’han convertit en absolut, al contrari, han confós i despistat els seus pobles.

A continuació, els germans han anat a trobar aquells que el Senyor ha indicat: individus, petits grups, començant a treballar amb ells. Aquests han respost i han resultat ser com un llevat en els seus pobles. En el silenci i d’amagat però amb gran potència d’esperit, han actuat i fet costat als germans fidels per evangelitzar els seus propis planetes. Malauradament, no tots s’han convertit. Queda una bona part d’humanitat que no ha volgut acollir la veu del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.

Ara falta la Terra, un planeta fonamental del baix univers. També aquí els germans faran el que han fet als altres llocs: us visitaran primer de tot a vosaltres que en aquests anys heu cregut i actuat. No aniran a trobar els poderosos de la Terra perquè aquests ja han estat interpel·lats sobradament al llarg de la història i ja no mereixen gaires atencions. Aniran directament al poble: a més de vosaltres, visitaran individus i petits grups disposats a acollir-los.

La gran manifestació de les humanitats fidels o, més ben dit, dels fills de Déu arribarà poc abans del retorn de Crist. Déu desitja que els homes es converteixin per fe i mitjançant la participació al passatge pasqual de Jesucrist, no per grans signes. Si no fos així, i si els germans haguessin manifestat tot el seu poder en els plantetes que han visitat, hauria estat massa fàcil! A tots se’ls ha demanat la mateixa fe que se us ha demanat a vosaltres durant aquests anys.

A l’univers mig les coses han anat una mica diferent, perquè aquelles humanitats han tingut sempre contacte amb les humanitats fidels i per a ells no es tractava d’una gran novetat.

Presentat aquest petit escenari, venim a la Terra. Us toca a vosaltres l’evangelització de la Terra, tal com se us ha dit. Però, no es tracta de l’evangelització com l’heu entès durant tot aquest temps. No es tracta tampoc de l’evangelització que l’Església oficial ha promogut al llarg dels segles, a base de prèdiques, paraules, obres i també, malauradament, violentes coaccions. L’evangelització de la què us parlo és l’evangelització en l’esperit. Això vol dir que se us demana principalment una gran acció en esperit. La qual només pot néixer de la vostra unió profunda amb Jesucrist, a través del Cor Immaculat de Maria, en el silenci del vostre cor, en la pregària, en la contemplació, en la profunditat del vostre esperit. Per això a aquest poble no se li demana una activitat frenètica i tampoc de recórrer tot el planeta. Això ja s’ha fet a la Terra i, com podeu veure, no ha donat gaire bon resultat.

Déu desitja que poseu en pràctica tot el que se us ha explicat i que deixeu l’Esperit Sant completament lliure per actuar en vosaltres, per tal que pugui desvetllar tots els dons que ha posat en les vostres ànimes. Això només pot passar si realment us oferiu a Déu i si entreu en la profunditat del vostre esperit i de la vostra crida. Déu no espera grans obres de vosaltres, aquestes les farà ell a través vostre. La primera gran obra que espera de vosaltres és la vostra fe. Us ho repeteixo: no us entesteu en fer coses grans. Els germans vindran i us donaran suport però l’evangelització de la Terra us pertoca a vosaltres. Heu de participar plenament a l’acció de Déu amb l’ajuda dels germans.

Se us demana una gran humilitat per reconèixer que no sou vosaltres que heu de fer res sinó que és Déu que actua a través vostre. Se us demana la senzillesa de la vida: senzillesa del pensament, de les accions, i també de la predicació. No escaleu pels camins tortuosos de les teories abstractes i de llargs discursos perquè no us serveixen. Us calen poques paraules plenes d’esperit, poques accions plenes de qualitat. Déu us recolzarà amb tota la seva potència però ara és necessari que camineu en profunditat. Fins avui, heu hagut d’afrontar moltes coses i fer moltes acrobàcies per mantenir-vos dempeus. Déu ha acollit el vostre esforç i està content de vosaltres i de tot el que heu fet, però ara us convida a entrar cada vegada més en la qualitat.

 Per això, com a poble pregueu el Senyor no tant perquè vinguin els germans, que vindran tal com Déu ha promès. Pregueu més aviat per comprendre bé i profundament quin tipus d’evangelització és necessària avui, en el món en què viviu, en la vida frenètica i superficial del vostre planeta. Heu de brillar com estrelles i diferenciar-vos de la mentalitat d’aquest món que va en una direcció totalment diferent, cap a l’activisme desenfrenat, cap a una vida viscuda de correguda, sense reflexions, on cadascú diu la seva però ningú sap què diu. No ha de ser així per vosaltres.

Crido els sacerdots d’aquest poble a ser veritables pares pels germans i les germanes i de caminar decidits pel camí que els ha estat ensenyat.

Crido tot el poble a ser dòcil als ensenyaments de Déu, que us arribin també a través dels sacerdots que us han estat donats i que heu de respectar i ajudar en la seva missió. D’aquesta manera, en la unió profunda amb Déu i en la comunió fraterna, Déu farà la seva part. Si en canvi no feu la vostra part, tampoc Déu podrà fer la seva, perquè haurà d’esperar encara altra vegada la conversió de la Terra.

Sé que respondreu perquè veig en vosaltres la bona voluntat. Nosaltres, els àngels, us donarem suport. Els instruments extraordinaris ja estan orientats cap a la Terra. El Nucli Central treballa molt als grans santuaris de l’univers, on Déu aplega les ànimes per preparar-les. Els àngels concentren la seva atenció sobretot a la Terra. Els germans fidels es preparen per la trobada amb vosaltres i amb el poble del vostre planeta. Per part vostre heu de fer el mateix, no demaneu al Senyor només d’enviar-vos els germans fidels sinó de preparar-vos per trobar-vos amb ells.

El Senyor sempre us parlarà i us donarà la llum necessària, però ara, primer de tot, sigueu senzills, humils, concrets. Quan dic concrets, vull dir que cada dia penseu en la vostra conversió, perquè cada dia és una ocasió per polir el vostre ésser i posar-lo en harmonia amb Déu. Us ho repeteixo: sigueu senzills, concrets, humils i dòcils als ensenyaments de Déu. Aleshores el Senyor manifestarà la seva glòria, com ha dit el profeta[1], i com us dic jo a vosaltres: “Alça’t, resplendeix, poble de Déu, perquè cal que brilli sobre teu la glòria del Senyor”, i la glòria del Senyor brillarà.

Quan l’evangelització de la Terra sigui completa -i només Déu sap quan passarà això, perquè només ell que escruta els cors sabrà quan tots aquells que ell ha cridat hauran entrat en la salvació- aleshores hi haurà la gran manifestació del poble de Déu, principalment la manifestació de les humanitats fidels que es revelaran amb tota la seva potència. Això passarà a la Terra però serà visible a tot l’univers. A la Terra va començar la gran obra de la redempció i a la Terra s’acabarà: aquí vindrà per segona vegada el Senyor Jesús a recollir tot el que li pertany i a descartar tot allò que l’ha refusat.

Us convido a una pregària forta. Sigueu un poble unit, no us dividiu entre vosaltres i no aneu darrere les vostres petites coses. El Senyor té tot el poder per resoldre els vostres problemes i per ajudar-vos en la conversió, però vosaltres us heu de moure. Oferiu tot el que us passa, tant en el bé com en el mal, per la glòria de Déu i del seu poble, i no us faltarà l’ajuda. Aneu amb la força de Déu!

Avui us beneeixo a cada un de vosaltres i, a través vostre, tot el poble de la Fundació i el poble de la Terra que us segueix, molt més del que us podeu imaginar. Beneeixo els malalts en l’esperit, en l’ànima i en el cos. Us beneeixo perquè tingueu en vosaltres la força de Déu i estigueu segurs de la seva ajuda, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.”

[1] Cfr. 1a lectura de l’Epifania: Is 60, 1-6

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s