La consagració al Cor Immaculat de Maria

Baptisme del Senyor-Missatge de Jesús

7 gener 2018

 

“Estimats fills,

En primer lloc us beneeixo i us dono gràcies per tot el camí que heu fet amb mi, per tots els vostres sacrificis, les vostres pregàries i per la vostra oferta. Són preciosos pel poble de Déu.

Ahir se us van donar indicacions pràctiques sobre el que us espera en aquest temps. Avui, en canvi, us donaré indicacions útils pel vostre camí interior.

 Avui comença la vostra missió, és a dir, l’evangelització de la Terra. Comença el dia que recordeu el meu Baptisme, amb el qual jo mateix vaig començar la meva gran manifestació pública i la meva missió. També la vostra missió és al mateix temps una manifestació davant tota la humanitat de la Terra i de l’univers.

 L’evangelització de la Terra és necessària més que mai perquè és en aquest planeta que tornaré i em manifestaré en la glòria. Per tant, l’evangelització de la Terra serà el final de la preparació per la meva vinguda.

 Els germans fidels han realitzat l’evangelització de la resta del baix univers i vosaltres els heu fet costat amb la vostra pregària i amb el vostre sacrifici. Ara ha de ser al contrari: vosaltres heu de començar la missió i els germans us faran costat de les maneres que consideraré necessàries per vosaltres.

 Se us ha dit que us cal una gran dosi de humilitat. Per això us dic: no partiu ni de les vostres idees ni amb la vostra força humana perquè no serveixen. Podeu veure què ha generat l’evangelització de l’Església oficial de la Terra fins avui: la Terra és substancialment pagana. Ho són també molts que es defineixen cristians, per no parlar de molts sacerdots i de moltes altres coses que coneixeu. La veritable evangelització és la manifestació de la potència de l’Esperit Sant. Ell actuarà en vosaltres, per això, no partiu de vosaltres mateixos sinó de mi. Sóc jo que evangelitzaré la Terra a través vostre, així com he evangelitzat el baix univers a través dels germans fidels. Jo actuaré, vosaltres sereu els meus instruments; no instruments passius i privats de voluntat pròpia, sinó instruments dòcils, oberts i desitjosos de servir-me.

Tot això ha de passar perquè jo pugui tornar a la Terra. Sant Miquel i els seus estols us precediran perquè ell és el precursor, però encara hi ha una cosa més important que heu de comprendre en aquest temps i és la consagració al Cor Immaculat de la meva Mare. Aquesta és una peça insubstituïble i indispensable en el mosaic de la salvació.

Al llarg dels segles molts sants han afirmat que jo he vingut per primera vegada a la Terra a través de Maria i que a través de Maria tornaré la segona vegada. Això és cert i serà així. Per això, en aquest temps, tot el poble de Déu està cridat a la total consagració al Cor Immaculat de la meva Mare. No vindré a la Terra fins que el seu Cor Immaculat hagi triomfat en el meu poble. El triomf del Cor Immaculat de la meva Mare és el preludi indispensable a la meva vinguda. Abans de la vinguda dels germans fidels, és necessari que triomfi en vosaltres el Cor de la meva Mare.

Heu sentit parlar sovint de l’obra de Maria; heu pensat en algun missatge seu en particular, i en part és així. Però la seva obra és molt més gran: l’obra de Maria és la de reunir tots els seus fills d’arreu de l’univers per oferir-me’ls. Aquesta és la gran obra de Maria que va començar des del moment de la seva concepció. Precisament en vista de la seva maternitat divina i de la seva gran obra, Maria va ser creada immaculada. Ara la seva immaculadesa ha de davallar sobre tot el meu poble. El meu poble serà immaculat o no serà el meu poble.

Vosaltres de la Terra heu tingut el gran privilegi de la meva presència en la carn i també de la presència de Maria Santíssima que en la carn és filla de la vostra humanitat. Per això esteu cridats més que cap altre humanitat a testimoniar la vostra pertinença a la meva Mare. Si no us consagreu a la meva Mare no podeu testimoniar-me a mi. Malauradament, un dels grans pecats de l’Església oficial de la Terra ha estat el d’haver donat testimoni de mi sense considerar adequadament la meva Mare. Ha donat testimoni de mi però no ha donat testimoni d’Ella.

Heu de tenir ben clar això: els vostres germans, evangelitzant el baix univers, no han donat només testimoni de mi sinó també de la meva Mare. Tot home ha de saber que té un Pare que és Déu i una Mare que és Maria Santíssima. És absolutament indispensable que vosaltres feu també el mateix. Per això la gran part de la vostra evangelització consisteix ara en consagrar-vos a Maria i deixar-la actuar perfectament en vosaltres. Maria és l’esposa de l’Esperit Sant. L’Esperit Sant m’ha generat en el seu ventre; l’Esperit Sant, juntament amb ella, em genera contínuament en cada un de vosaltres i en tot el meu poble. M’heu de portar viu en vosaltres! Això només pot passar a través del Cor Immaculat de la meva Mare, a través de la qual he vingut al món.

Pertànyer a Maria us protegeix. El signe que porteu, porta imprès el Cor de la meva Mare, del qual en sorgeix una flama[1]. Aquesta flama purifica contínuament el meu poble. A través de Maria, sou purificats i contínuament torneu a ser posicionats en la gràcia, fins i tot si heu pecat, si sou fràgils i dèbils. El Cor Immaculat de Maria protegeix, purifica, eleva el meu poble; per això és necessària la consagració a ella.

Us diran que sou fanàtics i que l’excessiva devoció a la meva Mare m’ofusca a mi. No us cregueu ni una paraula del que us diran. Qui estima la meva Mare i fa la seva voluntat, m’estima a mi i fa la meva voluntat perquè la meva Mare i jo som una sola cosa.

De la vostra consagració al Cor Immaculat de Maria i de la conseqüent i potent acció de l’Esperit Sant en vosaltres, en començarà l’inici de la gran evangelització de la Terra. Per això us he dit que no partiu de les vostres obres. Les vostres obres seran simplement el fruit de la vostra adhesió a mi i al Cor Immaculat de Maria.

Quan us consagreu a la meva Mare, el Pare s’alegra perquè ella és la filla perfecta i sense màcula, la primícia de la humanitat nova. Jo m’alegro perquè veig la meva Mare glorificada, que bé mereix tota glòria. S’alegra l’Esperit Sant perquè és la seva esposa. Maria és la creatura perfecta, el model de la vostra vida. Per tant, deixeu-la actuar plenament en vosaltres, per tal que la seva obra es manifesti i es realitzi. Abans que Sant Miquel, serà la meva Mare que reunirà el meu poble. Sant Miquel no farà més que presentar-me allò que la meva Mare hagi reunit. Primer la Mare, després les altres creatures. Maria és primer que els Arcàngels.

No us preocupeu de què heu de fer o què no heu de fer. Continueu la vostra vida amb simplicitat, adorant Déu i servint-lo a través del Cor Immaculat de Maria. Visqueu una vida senzilla posant a la pràctica tot el que us ha estat ensenyat: l’oferta de la vida a través del seu Cor, la immaculadesa, la comunió universal. La comunió universal no s’ha realitzat encara plenament a l’univers perquè falta la Terra. La Terra ha d’unir-se a la resta del poble de l’univers, altrament no podré venir a collir el meu blat bo.

Fillets, no us faltaran les persecucions, però no seran obtuses i brutals com les del passat. Avui la persecució de Satanàs és més subtil i tenaç perquè té por de l’Església de Jesucrist de tot l’univers; fins avui ha aconseguit retardar-ne la manifestació però ara ja no ho pot fer més. Per això no tingueu por de cap persecució. Ja res pot parar la meva obra i l’obra de la meva Mare!

En aquest dia, us beneeixo i us envio en missió a evangelitzar la Terra. Tot us serà dit i tot us serà donat. No us preocupeu de què menjareu i beureu, de què fareu i de com us comportareu. Deixeu aquestes preocupacions als pagans. Vosaltres concentreu-vos en la bondat de Déu, en la seva grandesa i poder. Concentreu-vos en la meva obra i no us faltarà res. Tot m’ha estat donat del Pare[2]. Puc fer-ho tot perquè sóc omnipotent. Faré el que voldré en el meu poble i ningú m’ho impedirà. No importa si sou grans, petits, forts o bé fràgils. Si m’estimeu i si creieu en mi i en la meva obra, no podran fer-vos res. Ningú us aturarà.

Us beneeixo amb tota la potència trinitària. A través vostre, beneeixo tot el poble de la Terra, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Jesús es refereix a la creu que porten aquells que pertanyen a la Fundació “Fortezza dell’Immacolata”. En podeu trobar la descripció a www.versolanuovacreazione.it

[2] Cfr. Jn 17, 2

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s