Missatge de la Mare de la humanitat del 13 de gener de 2018 a Stefania Caterina

“Estimats fills meus,

Avui desitjo dir-vos que LA VIDA ÉS UNA FORÇA INCONTENIBLE I EXISTEIX A TOT L’UNIVERS. La vida és tal en tant que prové de Déu U i Tri, font perenne de la vida.

Déu ha imprès en tota creatura la força imparable de la vida que, a la vegada, porta en sí mateixa la llavor d’una vida nova. Per això la vida genera vida. Si no fos així, regeneraria la mort que és la negació del ser, però no és així. La vida és sempre més forta que la mort; s’expandeix contínuament i regna en tot l’univers.

Sou creats a imatge i semblança del vostre Creador. Ell es complau en vosaltres i considera la vostra existència un do preciós; per Ell sou importants. Sou la joia d’Aquell que us ha creat i cap vida és inútil, perquè tots teniu un lloc en el seu pla d’amor i de salvació.

Malauradament, molts éssers humans no comprenen el valor de la seva vida perquè no coneixen Déu Creador! Fills meus, Déu us estima i vol que sigueu portadors de la seva vida que és amor, fortalesa i bellesa. No us doblegueu a la desesperació del món, al buit que domina els cors! Sigueu conscients del vostre valor i de la vostra dignitat que vénen de Déu Pare, Fill i Esperit Sant. Considereu la vostra vida el fruit de l’amor de Déu.

Estimats fills, Déu us pensa i us crea i, després d’haver-vos creat, continua pensant en vosaltres. Segueix els vostres passos i obre davant vostre els camins de la vida. Si l’estimeu i us manteniu units a Ell, els dies i els anys flueixen en la pau, també en mig de les dificultats inevitables del viure quotidià. A la Terra la vida és dura perquè la major part dels homes no estima el veritable Déu U i Tri, i es revela contra Ell. Així els homes es fan difícil la vida els uns als altres i la guerra regna en el cor de molts. Però vosaltres, no us desanimeu davant les dificultats! Continueu buscant el rostre de Déu en tota circumstància i mantingueu-vos-hi fidels. Déu us ajudarà perquè el seu desig és que sigueu feliços i que testimonieu la seva bondat. Déu us ajuda sempre, fills meus, de maneres i en els moments que no sempre aconseguiu comprendre, però que són els justos per a vosaltres. Tingueu fe en Déu i veureu els miracles en vosaltres i al voltant vostre.

Us he dit que la vida és present a tot l’univers. Si tan sols alceu els ulls al cel i mireu les estrelles, podeu ben bé comprendre la immensitat de Déu i de la seva potència creadora. Tanmateix, el que podeu arribar a veure és només una petita part de tot el que existeix. Déu ha creat un nombre incalculable de planetes i constel·lacions, i vosaltres no sou els únics sers humans de l’univers. Al contrari, teniu molts germans, fills de Déu com vosaltres. El pecat original i la duresa de tants cors han impedit fins avui el veritable coneixement de l’obra de Déu i de la comunió fraterna entre els sers humans. Distàncies inabastables us divideixen d’altres germans de l’univers, però no serà així per sempre. Déu és Pare i vol que els seus fills estiguin tots reunits al voltant d’Ell. Per això Déu va enviar el seu Fill Jesús a la Terra, planeta molt allunyat de Déu, per la salvació de tots els homes de l’univers. El sacrifici de Jesús ha fet caure el mur del pecat que divideix els homes entre ells.

El meu Fill Jesús ha obert el camí de la plena reconciliació entre Déu i els homes, i entre els fills de Déu. Per això arribarà el temps que ja no hi haurà distàncies entre els éssers humans, perquè Déu mateix les anul·larà. Cridarà els seus fills de tots els indrets de l’univers. Tots els que reconeixeran com únic Déu el Pare, el Fill i l’Esperit Sant i que, renunciant al pecat, el serviran fidelment, seran introduïts en una creació nova, on Satanàs i la mort ja no regnaran més. Farà de tots els homes de l’univers un poble sol i Ell serà el seu Déu. Aquesta serà l’Església de Jesucrist de tot l’univers.

Aquest temps s’apropa, fills meus, i desitjo preparar-vos als grans esdeveniments que involucraran tota la humanitat. Sapigueu que l’Església de Jesucrist de tot l’univers ja existeix. És un poble immens, que viu en diversos planetes i que és un sol cor i una sola ànima perquè ha cregut en Déu Tri i U, i ha acollit el meu Fill Jesús com a Senyor i Salvador. Aquesta Església espera unir-se a tots els que a la Terra reconeixen i adoren el mateix Déu veritable.

Jo sóc la vostra Mare i sóc la Mare de tota la humanitat de l’univers. Desitjo reunir tots els meus fills de l’univers per donar-los al meu Fill Jesús. Aquesta és la meva obra, la missió que Jesús m’ha confiat al peu de la Creu. Us ajudaré a comprendre els temps que viviu i allò que Déu està preparant per vosaltres. Us demano que sigueu oberts i dòcils al meu ensenyament. No sigueu presumptuosos i arrogants com molts homes a la Terra que no saben res i pretenen explicar-ho tot. Sapigueu estar al vostre lloc amb humilitat i feu lloc a la saviesa de Déu. Déu no refusa mai la llum als humils i als petits. Són ells els veritables savis.

Estic al vostre costat i beneeixo cada un dels vostres passos, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s