Reflexió – L’Església de Jesucrist de l’univers viu a la Terra

A càrrec de Stefania Caterina i Pare Tomislav Vlasic

6 de juliol de 2019

(Transcripció d’àudio)

 Pare Tomislav: Estimats germans, estimades germanes, us donem una joiosa notícia: l’Església de Jesucrist de l’univers viu a la Terra! Aquesta notícia ens l’ha donat la Mare de Déu a la vigília de l’aniversari de les aparicions de la Reina de la Pau a Medjugorje.

L’Església de Jesucrist de l’univers viu a la Terra, és un poble nou en el poble de Déu, construïda sobre els dotze apòstols, sobre el fonament dels dotze apòstols, té la protecció especial dels apòstols i dels set grans Arcàngels amb Sant Miquel Arcàngel al capdavant, que prepara la vinguda gloriosa de Crist, unida a tots els instruments que estan a les mans de Déu, extraordinaris, sublims i també ordinaris. Està oberta a acollir totes les riqueses de Déu que han estat donades al poble de Déu al llarg de la història de la salvació i al llarg del camí del poble cristià, però és oberta, entregada a realitzar allò que el Senyor desitja: recórrer el camí cap a la recapitulació de tot l’univers en Crist, anant cap a la creació nova. Davant d’aquest poble s’han obert grans horitzons cap al futur, s’han donat gràcies molt grans per la humanitat de tot l’univers i aquest poble ens creu i participa en aquestes gràcies i participa en els programes que ens han estat revelats durant aquests anys.

Us dono les gràcies a tots vosaltres que heu seguit aquests programes durant aquests anys i hi participeu a la vostra manera. Aquests anys hem caminat amb una intensitat, especialment des de l’any passat quan vam proclamar l’existència de l’Església de Jesucrist de l’univers i avui estem contents perquè la Mare de Déu veu aquesta Església a la Terra, aquest poble nou que ha començat a caminar i viu.

Avui us presentem el missatge que la Mare de Déu ens ha donat. No us l’hem donat abans perquè volíem pregar i donar-vos el testimoniatge del qual nosaltres vivim, i mirarem d’explicar-vos aquest missatge d’avui endavant a través de les nostres trobades. Ara escoltem les paraules de la Mare de Déu.

“Estimats fills,

Amb gran joia us anuncio que avui es compleix una part molt important del meu pla, el que volia realitzar a Medjugorje. Un pla que s’insereix plenament en el programa de recapitular en Crist tot l’univers.

Per això el Senyor m’ha enviat a Medjugorje: perquè formés un poble nou que a través del meu Cor, estigués unit en tot l’univers. A través de la parròquia i l’Església oficial de la Terra, volia formar una Església renovada i potent, unida al poble ja present en l’univers. Això no va passar, com ja sabeu.

Les humanitats fidels han esperat durant molt temps les decisions de l’Església oficial de la Terra. També el meu Cor ha sofert molt esperant un sí que no ha arribat mai. L’Església oficial de la Terra hauria hagut simplement de reconèixer les meves aparicions a Medjugorje i seguir dòcilment el meu ensenyament. Així, en poc temps, hauria estat perfectament unida a totes les humanitats fidels de l’univers i d’allí n’hauria nascut una Església molt forta, capaç de portar l’anunci de la salvació a tot l’univers.

No ha estat així, però vosaltres ja sabeu que Déu omnipotent no canvia mai els seus propòsits. Pot canviar instruments i mitjans però no canvia els seus objectius que són eterns, inescrutables i imparables. Per això avui, a través vostre, es compleix aquest pla: a la Terra hi viu un poble que creu en la presència d’altres germans a l’univers, amb els quals desitja viure unit, per formar la veritable i potent Església de Jesucrist, l’única capaç de fer front a les forces del mal.

Fills, l’Església de Jesucrist de l’univers ha de tenir les característiques del meu Cor: ha de ser Mare. La meva primera missió, de fet, és la de ser Mare de Déu, Mare dels fills de Déu i Mare de l’Església del meu Fill. Per això aquesta Església és mare perquè genera contínuament els fills de Déu, els genera a la vida. El meu Cor Immaculat vessa la seva immaculadesa sobre el poble de Déu, que per això ha de ser immaculat. L’Església de Jesucrist és per tant mare i immaculada. És una Església missionera que anuncia incessantment i potentment el Regne de Déu.

Fills, no us deixeu enganyar per les coses que sentiu a dir, malauradament, a grans representants de l’Església oficial: us parlen de ”Església en sortida, Església hospital de campanya”. No és això. La missió de l’Església és la de generar contínuament els fills de Déu a la vida de la Santíssima Trinitat. Això els fa íntegres, lliures, capaços d’escollir el bé i de rebutjar el mal, de trobar cada fill de Déu per donar-li la vida.

Ara és el moment que aquesta Església, unida a la que està a l’univers, porti el seu anunci amb la seva vida; amb la pròpia doctrina, la pròpia litúrgia i els propis sagraments, amb tot allò que ha rebut durant aquests anys. Tot això forma un dipòsit veritablement gran de fe, d’esperança i d’amor.

No us dic que no tindreu enfrontaments perquè l’odi de Llucifer contra l’Església de Jesucrist de l’univers és gran, però l’amor de Déu per vosaltres és més gran. També el meu amor per vosaltres és més gran i jo us estic agraïda per tot allò que heu fet aquests anys.

Les vostres cases seran realment santuaris. Atrauran la humanitat de bona voluntat que podrà veure una altra Església, podrà veure allò que encara no ha vist a la Terra. Desitjo que aquesta Església sigui pobre, és a dir, no rica de molts diners i mitjans, sinó rica i potent en la fe, en l’esperança, en l’amor, en la doctrina i en els miracles, en tot allò que Déu us permetrà realitzar perquè el temps empeny, fills meus. Déu ha d’actuar per salvar la Terra d’aquella part de la humanitat que vol destruir-ho tot i tothom.

Aleshores, tingueu coratge. Estic al costat vostre i us acompanyo en tots els camins que escollireu. Sapigueu que el Senyor us farà escollir sempre el camí adequat perquè sou la seva Església, sou els seus fills estimats i Déu no us abandonarà mai i jo tampoc.

Juntament amb Sant Josep us beneeixo a tots vosaltres i aquesta Església que a través vostre serà fundada a la Terra. Recordeu bé que sou aquells sobre els quals Déu ha fundat aquesta Església, perfectament unida a Sant Pere, als apòstols, a tots els instruments de Déu. Avui, en aquesta Terra, vosaltres sou aquells sobre els quals Déu està fundant l’Església de Jesucrist de l’univers. Sigueu conscients de la grandesa i de la responsabilitat, i estigueu també joiosos perquè Déu us ha escollit. Quan Déu escull, escull per amor i per omplir-vos del seu amor.

Us beneeixo, beneeixo tota la Fundació, les vostres cases, tot el poble que s’unirà al voltant vostre. Beneeixo les vostres intencions i tots els camins que seguireu juntament amb mi, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

Després de la lectura del missatge vull dir dos punts: el primer punt que donem gràcies a Déu perquè no agafa per sorpresa sinó que prepara el seu poble. Us hem presentat el fil conductor de la història de la salvació al llibre L’Universo e i suoi abitanti on se us expliquen totes les coses des de la creació fins a aquests temps i què és el que Déu vol complir: vol portar la humanitat a la creació nova, vol transformar tota la creació. De manera particular, al llibre, podem seguir el fil conductor de l’últim segle i després el Gran Jubileu 2000 anys de l’Església.

L’Esperit Sant ens va comunicar que la humanitat i l’Església han rebut signes, molts signes de l’existència de la vida a l’univers, però amb els signes no n’hi ha prou. Escoltem.[1]

Però amb els signes no n’hi ha prou si falta la resposta. Els creients, per ser creients, estan cridats a acollir individualment les veritats de fe i cada un ha de respondre. Però existeixen veritats que han de ser acollides necessàriament per tot el poble de Déu, més enllà de cadascú individualment. Això passa quan una veritat revelada és de tal abast que determina un canvi significatiu en la història humana. Creure en l’existència de la vida a altres planetes és una veritat que pot canviar la història de la Terra; per això cal una resposta de tots aquells que es professen cristians. Déu ha concedit temps al seu poble però aquest temps no serà etern. La veritat que Pere i els altres apòstols no van poder declarar obertament per la reacció de l’Església d’aleshores, haurà de ser proclamada. El poble de Déu és cridat, ara com aleshores, a conèixer, a acollir aquesta veritat. Déu no canvia els seus plans.

 Avui són molts els que a la Terra creuen en l’existència de la vida a l’univers; falta però una visió d’unitat d’aquesta realitat que només pot ser donada des de la fe en Déu Tri i U, Creador i Senyor de l’univers. Falta sobretot el coneixement de les humanitats fidels a Déu i del seu paper en la història de l’univers. A tot això s’hi afegeixen les experiències negatives de molts de vosaltres, que us heu trobat humanitats del baix univers, rebels a Déu.

L’home de la Terra intueix la veritat de l’existència de la vida a l’univers però va a les palpentes i acaba en la confusió; ningú l’instrueix. Per això Déu espera que sigui l’Església que aculli i proclami aquesta veritat als homes de la Terra: perquè l’Església coneix la veritat; ha estat fundada en la Veritat que és Jesucrist. N’hi hauria prou amb un acte de fe i de bona voluntat per part del Papa: si proclamés l’existència de la vida a l’univers, immediatament Déu proveiria de la resta. Efectivament, tot està a punt des de fa mil·lennis i Déu espera només la resposta del seu poble. Però si aquesta resposta no arribés o hi hagués un rebuig formal, aleshores Déu actuaria de manera diferent. Ai però d’aquells que han silenciat aquesta veritat! En tot cas, sigui quina sigui la resposta dels cristians, Déu revelarà l’existència de la vida a l’univers. Si no ho fes, el camí de la humanitat cap a la creació nova s’endarreriria massa. Tots els homes creats per Déu haurien de formar un sol poble, per això és necessari que es coneguin entre ells, independentment de les distàncies que els separen en l’univers. Déu és Omnipotent i no deixarà de realitzar allò que vol.

Donant gràcies a Déu perquè ens prepara aquesta setmana invoquem l’Esperit Sant confiats a la Mare, Reina de la Pau, que l’Esperit Sant ens ensenyi en el nostre íntim i ens prepari per al Crist Senyor.

A l’Evangeli de la Missa del diumenge Jesús diu: “Hi ha molt a segar i són pocs els treballadors. Pregueu pels treballadors, demaneu[2], però el Senyor s’adreça a cada un de nosaltres per donar la resposta. La resposta que demana el Senyor és l’essència de la nostra fe, la vida de Déu Tri i U que passa a través de la davallada de l’Esperit Sant al ventre de la Mare Santíssima Maria, a través del Sacrifici de Crist, que en l’Esperit Sant ens condueix al Pare.

Nosaltres pregarem per tots vosaltres, us acompanyarem amb la pregària i continuarem explicant els passatges que hi ha en aquest missatge perquè pugueu comprendre millor què és l’Església de Jesucrist de l’univers que viu a la Terra.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.

[1] Cfr. Del llibre L’Universo e i suoi abitanti, pàgs. 202-203, ed. Luci dell’Esodo, versió original en italià.

[2] Cfr. Evangeli del 14è diumenge – Any C: Lc 10, 1-12 i 17-20.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s