Reflexió – Jesucrist ens porta al Pare

A càrrec de Stefania Caterina i Pare Tomislav Vlasic

25 de juliol de 2019

(Transcripció d’àudio) 

Pare Tomislav: Estimats germans, estimades germanes, durant aquest any hem parlat diverses vegades de l’evangelització de la Terra. Entre aquests temes, un dels temes principals era celebrar les nostres Solemnitats, les nostres festes amb tota l’Església de tot l’univers. Ara tenim davant nostre la celebració de la Solemnitat de Déu Pare que aquesta vegada celebrarem en diumenge, el 4 d’agost.

Per la celebració, aquest any el Pare demana que consagrem el planeta Terra, tota la humanitat i totes les creatures. Ell desitja perdonar molts pecats a la humanitat, desitja salvar de les catàstrofes, desitja la humanitat disponible a sotmetre’s a la seva voluntat, portar-la cap a la creació nova amb rapidesa. Desitja, a través d’aquesta humanitat que vol ser sotmesa al Pare, atraure també totes les criatures perquè, com hem anunciat, amb nosaltres, també totes les criatures està previst que siguin transformades en la creació nova.

Citarem un text de consagració que podeu fer servir cada dia aquests dies, consagrant-vos i consagrant els altres. Us donarem també un text que pot preparar-vos de manera especial per aquesta Solemnitat, un missatge de Jesús.

Vull reafirmar que aquesta consagració no és una devoció entre altres devocions. És aquella submissió al Pare, a la voluntat del Pare, a l’Esperit pur, a les Lleis de l’Esperit pur que actuen perfectament en el Pare al qual està sotmès el Fill en l’Esperit Sant. Així, tots aquells que desitgen entrar en la creació nova, entrar en aquest temps en el qual el Pare vol actuar, són cridats a ser consagrats, sotmesos a la voluntat del Pare.

Vosaltres sabeu que Sant Pere va ser inspirat pel Pare, va reconèixer Jesús Messies, i Sant Pere havia de passar a través de la Passió de Crist, arribar a un punt de sotmetre’s a les Lleis de l’Esperit pur, seguir Jesús i realitzar un servei com a cap de l’Església, de portar l’Església a ser sotmesa per mitjà de Jesucrist en l’Esperit Sant al Pare.

Tots nosaltres hem conegut molts instruments que ens han parlat, que ens han ajudat a recórrer aquest camí: la Mare de Déu, les seves aparicions, Sant Miquel, els set grans Arcàngels, àngels, sants, germans fidels. En un cert sentit tots ells es retiren, es retiren en Crist al qual pertocarà tot el poder en l’univers per manifestar-se gloriós, i ells actuen per nosaltres, ens han donat indicacions però ara ens deixen caminar a nosaltres, altrament nosaltres no arribem a la plenitud. Així doncs, aquesta fase de la humanitat és la fase en la qual tots nosaltres, per mitjà de Jesucrist, hem d’estar sotmesos al Pare i tot ha de ser sotmès a les Lleis pures, puríssimes que actuen en el Pare.

Per això és molt important que comprenguem això. També l’Església de Jesucrist de l’univers que ara està present a la Terra -i creiem que molts de vosaltres heu decidit pertànyer a aquesta Església- ha d’actuar en aquesta direcció. Aquí ve ressaltada amb força la nostra oferta a Jesucrist a través del Cor Immaculat de Maria perquè entrem en unió mística amb Crist, on Crist actua en nosaltres i nosaltres com a col·laboradors, com a sacerdoci sant, profètic i reial elevem totes les situacions de la Terra i les confiem a Déu Pare, que Déu Pare reveli als seus fills el camí a recórrer, i deixa de banda aquells que volen pertànyer a Llucifer. Així s’arriba a la divisió definitiva entre els que volen seguir a Llucifer i tots aquells que volen seguir Jesucrist per ser sotmesos al Pare.

Ara us deixem escoltant les paraules de Jesús que ens va donar en un missatge.

El missatge de Jesús “Jesucrist ens porta al Pare” del 22 d’abril de 2017, tret del llibre Més enllà de la gran barrera[1] a la pàgina 36.

“Necessiteu una relació contínua i directa amb el Pare. Directa, encara que hagi de passar per mi tal com està establert. Però el fet que tot hagi de passar a través meu, no vol dir que us hàgiu d’aturar amb mi. Si a través meu no arribeu a conèixer i estimar el Pare, limiteu molt la meva obra en vosaltres. Heu de creure en mi com aquell que ha estat enviat pel Pare, el Testimoni que ha portat a la Terra el gran testimoniatge de la vida trinitària, i us ha revelat que Déu és Pare.

Heu d’estar en relació amb el Pare com jo també ho estic. Així havia de ser des del principi: l’home creat a imatge de Déu, hauria hagut de tenir una relació franca i total amb Déu com a Pare. El pecat ha trencat aquesta relació amb la paternitat de Déu. A conseqüència del pecat, ningú no podia comparèixer davant el Pare i ser capaç de lloar-lo, com a fill seu. Els homes tacats pel pecat original havien estat privats de la dignitat de fills, eren mereixedors de la mort. Jo he posat remei a aquesta situació, amb la meva passió, mort i resurrecció, donant-vos una nova oportunitat d’acostar-vos al Pare i aparèixer davant Seu com a fills immaculats, perquè qui se submergeix en la meva sang és rentat.

L’oferta de la vida a través del Cor de la meva Mare és l’únic camí. Jo sóc el Camí, la Veritat i la Vida perquè us revelo la vida del Pare. Si no us en sortiu de comprendre la necessitat de viure en relació amb el Pare, fent-ho a través meu, us priveu de la vida. Així, tot i considerar-vos cristians i dirigint-me ​​moltes pregàries, no arribeu a participar en la meva obra. Si primer de tot no viviu una relació autèntica amb el Pare, no podreu anunciar als homes la seva paternitat.

En el Fill viu el Pare, però el Pare està per sobre meu. He dit que el Pare és més gran que tots[2], i jo també estic i estaré totalment sotmès al Pare per sempre. Jo també havia d’estar unit al Pare. Sense la seva força no hauria pogut portar a compliment l’obra de la redempció, tot i ser jo mateix Déu. Ni tan sols l’Esperit Sant pot actuar plenament en vosaltres si no viviu en relació amb el Pare, perquè l’Esperit és primer de tot un do del Pare, que passa per mi.

Vegeu com és d’important el flux de la vida entre les Tres Persones de la Santíssima Trinitat! Això també ha de succeir en cadascun de vosaltres. En la vostra ànima ha de fluir contínuament l’amor cap al Pare, el Fill i l’Esperit Sant. En vosaltres ha de viure la Santíssima Trinitat. Jo continuo estimant i obeint al meu Pare, i així també l’Esperit Sant. Junts treballem per revelar el Pare, i el Pare ens estima i ens envia a nosaltres. Vosaltres heu de fer el mateix: estar plenament sotmesos al Pare, a través del Fill, perquè el Pare, a través del Fill, us doni l’Esperit Sant i aquest us porti al Fill i el Fill al Pare. Aquesta és l’acció del vòrtex trinitari en vosaltres. Així hauríeu de viure.

Descobriu, estimeu i serviu el Pare en mi i a través meu, en la potència de l’Esperit Sant. Poseu el Pare per damunt de tota altra cosa, abandonant-vos completament a Ell. Ell farà tot el que calgui a fi que pugueu complir la seva obra. De fet, el Pare continua realitzant en cada fill el que ha realitzat en el Fill, a qui ha donat la força, els mitjans, el poder per dur a terme l’obra de la redempció. Ho fa en tots els membres del poble de Déu que es lliuren a Ell, a través del Fill en l’Esperit Sant.

Cap misteri pot ser il·luminat sense el Pare. D’Ell prové tota cosa. Us he dit obertament que no puc fer res pel meu compte i que tot el que faig ho he vist fer al Pare[3]. No són paraules llançades al vol, sinó que són veritats i són vàlides per a cadascun de vosaltres. Què podríeu fer per vosaltres mateixos? Us he revelat el que he vist fer al Pare i que he après al meu torn, tot i ser Déu[4]. I si jo, que sóc Déu, estic sotmès al Pare, per què no hauríeu d’estar-ho vosaltres, criatures? Si no us abandoneu amb un acte de total confiança al Pare, a través meu, no podreu arribar a entendre ni fer res. Tot està en el Pare, l’essència de la vida està en Ell i vosaltres no podeu res sense relació amb Ell.

Heu d’estar units a mi, perquè a través meu, sou contínuament purificats del mal i del pecat, immersos en mi per comparèixer sants i immaculats davant el vostre Pare. Sense mi és impossible arribar al Pare. Us beneeixo en nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

Us deixem amb aquestes paraules de Jesús però no només això. Nosaltres ens hem ofert i consagrat al Pare i ja oferim i consagrem la Terra, tots els homes de bona voluntat i totes les creatures en aquest període, abans de la Solemnitat del Pare en particular, i podem presentar-vos i oferir-vos també a vosaltres, sotmetre-us al Pare si ho voleu. Ell desitja que l’Església de Jesucrist de l’univers a la Terra visqui unida, en comunió universal, oferta a Jesús a través de la Mare Immaculada per ser íntegra, i només íntegra podrà entrar a la creació nova.

A les nostres cases celebrem la Missa solemne a les 9.00 h el 4 d’agost. Uniu-vos a nosaltres i nosaltres us oferirem tots al Pare per mitjà de Jesucrist en l’Esperit Sant.

I us beneeixo en nom de l’Església de Jesucrist de l’univers a la Terra, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.

 [1] Nota de traducció: de la versió original en italià Oltre la Grande Barriera.

[2] Ref. Jn 10, 29.

[3] Ref. Jn 5, 19

[4] Ref. Jn 15, 15

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s