Reflexió – La Comunió en Crist de totes les humanitats de l’Univers

A càrrec de Stefania Caterina i Pare Tomislav Vlasic

20 de juliol de 2019

(Transcripció d’àudio)

 Pare Tomislav: Estimats germans, estimades germanes, avui reflexionem sobre la Comunió en Crist de totes les humanitats de l’univers.

Al llibre “Riscrivere la storia” us vam presentar el fil conductor de la creació fins a aquests temps, especialment des del Gran Jubileu del 2000 fins al 2012, d’on us llegim un resum cronològic dels esdeveniments que Déu ha complert, que ens porten fins als nostres temps i que demanen la nostra resposta d’estar units en Crist, com humanitat, a totes les humanitats de l’univers. Escoltem aquest resum.

Al final del 2012, el panorama que es presentava a l’univers era aquest:

1) L’Església de la Terra no havia acollit la invitació de Déu a anunciar l’existència de la vida a l’univers, i tampoc ho varen fer els caps de govern; de manera que, per aquest motiu, gran part de la humanitat de la Terra estava desinformada.

2) Els cristians de la Terra més sensibles, que havien cregut en l’existència de la vida a l’univers i que havien acollit els instruments extraordinaris, havien pregat i sofert el 2012. Inútilment havien esperat un canvi de l’Església oficial, i ara es trobaven cada vegada més aïllats i marginats, perseguits pels mateixos cristians; no obstant això, molts altres es van desvetllar i van decidir oferir-se ells mateixos a Déu pel seu pla.

3) Les humanitats dels planetes del baix univers no havien arribat a rebre l’anunci de la salvació i sofrien, enmig de la cruel opressió de Llucifer.

4) A les humanitats de l’univers mitjà tampoc els havia arribat l’anunci de la salvació; havien tingut contacte amb les humanitats fidels de l’alt univers i no estaven en un desconeixement total dels fets; però no hi havia hagut una evangelització veritable i concreta de l’univers mitjà.

5) Llucifer i la Confederació de la llum actuaven al baix univers; estaven en contacte amb els aliats llluminati de la Terra, preparats per qualsevol acció invasiva i destructiva per doblegar la resistència dels pobles. El pla de Llucifer de prendre possessió del baix univers procedia, avançava molt de pressa. La situació havia arribat al punt crític.

A l’inici del 2013, Déu va decidir tirar endavant definitivament la fase final del seu pla de recapitular en Crist tot l’univers.

Va començar potenciant molt la seva acció; des d’aquell moment en endavant, les tres Persones Divines actuarien a l’uníson i de forma cada vegada més penetrant, per aplanar el camí pels instruments extraordinaris i pel poble que s’estava agregant al voltant dels instruments extraordinaris.

Així s’iniciava el temps de la potent acció trinitària, girada cap a la realització de l’obra més gran de Déu que la humanitat mai hagués conegut, comparable només a la de la creació i de la redempció. Déu començava així l’obra de la nova creació”.[1]

Heu sentit aquest fragment. Tots els punts subratllats són molt importants per enquadrar bé també aquest moment que estem vivint. La potència trinitària especial, que va començar a l’inici del 2013, s’ha potenciat i es potencia molt de pressa i progressa ràpidament per realitzar totes les promeses de Déu. En aquesta acció trinitària ens hi trobem tots nosaltres i tot l’univers s’hi troba, de manera especial en aquest moment la Terra.

Us fem un resum d’aquell inici del 2013: el baricentre de l’Església va passar de la Terra a Alfa Centauri a l’univers, del Papa a Sant Miquel Arcàngel que té la missió de preparar tot el poble de Déu per la trobada amb el Crist gloriós, amb tots els instruments sublims, extraordinaris i ordinaris. L’evangelització que havia de portar l’Església de la Terra en comunió amb els germans fidels a Déu de l’alt univers no s’havia iniciat per part de l’Església de la Terra, aleshores Déu va confiar a les humanitats fidels a Déu, amb el poble d’Alfa Centauri al capdavant, la missió d’evangelitzar l’univers. En aquest temps han estat evangelitzats els planetes de l’univers mitjà, alguns planetes del baix univers que han acollit Jesucrist com a Salvador i els altres planetes han estat posats sota la mirada de Sant Miquel i dels seus exèrcits per ser bloquejats en les seves iniciatives malvades.

A l’inici d’aquest any va començar l’evangelització de la Terra. Com ja sabeu, l’any passat vam proclamar l’existència de l’Església de Jesucrist en tot l’univers i aquest any l’hem manifestat, i la Mare de Déu, a la vigília de les aparicions de la Reina de la Pau ha manifestat l’existència de l’Església de Jesucrist a la Terra[2], vol dir, el poble nou que ha acollit tots aquests programes que hem portat, anunciat, que porten a la realització del pla de la recapitulació en Crist de tot l’univers. Ara nosaltres de la Terra, tots, ens trobem al davant l’acolliment de tots els cristians, tots els fills de Déu que reconeixeran Jesucrist com l’únic Salvador. Ens preparem i ara hem arribat al punt del moment decisiu on tot tendeix a complir-se i no hi ha més retard.

Us hem revelat que a la Terra hi ha previstos tres punts especials: la Basílica del Sant Sepulcre a Jerusalem, la Basílica de Sant Pere a Roma i Medjugorje, previstos com tres punts entorn dels quals es manifestarà una acció trinitària especial per involucrar tots aquells que vulguin unir-se a l’Església de Jesucrist de l’univers, elevar-se en aquella dimensió que està prevista per tota la humanitat a la fi dels temps.

Nosaltres dos us hem fet saber allò que era el nostre deure i us seguirem fent saber el que caldrà. Al nostre voltant, al costat nostre, hi ha un poble que ens seguia de prop, nosaltres acompanyem aquest poble i més enllà de tot el que us hem manifestat a vosaltres, a ells els hem manifestat de prop, pel seu camí, el camí que ells feien per arribar a la comunió amb tota l’Església de l’univers i esdevenir Església de Jesucrist de l’univers a la Terra. Aquestes persones pertanyen a la Fundació Fortalesa de la Immaculada. Són una comunitat cristiana que s’uneix a l’Església de tot l’univers i vol viure aquesta comunió per arribar a ser recapitulada en Jesucrist a través del Cor Immaculat de Maria.

La Fundació té la seva casa mare a Medjugorje que ja des de l’inici va ser donada a Maria Mare i Reina perquè ningú pugui prendre-la, ningú pugui aprofitar-se’n, ningú pugui tenir-hi els seus propis interessos. Així la Fundació ha donat a la Mare de Déu totes les seves cases, les pròpies, i tots els membres de la Fundació han ofert la seva vida pel projecte de la Mare de Déu per l’Església de tot l’univers, i estan a la seva disposició. Estan a disposició de totes les necessitats de la Mare de Déu i de l’Església de Jesucrist de l’univers. La Fundació és senzillament una cèl·lula bategant que viu i emana la vida trinitària que actua potentment en tota l’Església de l’univers.

Vosaltres que heu seguit des de l’inici aquests programes, heu llegit, heu sentit el que Jesús ha dit en el missatge del 2011 El futur del meu poble[3]. El futur de la meva Església, diu, seran nuclis autònoms, lliures, immaculats, no corruptes, nuclis que estaran units en l’Esperit de Déu, en l’amor, conservant la seva autonomia, que estaran sota la guia directa de Déu, que han de ser lliures dins seu.

Us hem explicat què són els nuclis, com neixen, podeu tornar a escoltar, a llegir tot el que hem dit. Això és necessari perquè el poble de Déu a la Terra ha d’estar unit en l’Esperit Sant, aquella llavor que ha estat posada en el poble de Déu en la Pentecosta, ara ha d’emergir i el poble ha de ser elevat, com diu Sant Pau a la carta als Colossencs. “La vostra vida està amagada en Crist que és la vostra vida[4], i quan Ell es manifestarà també nosaltres ens manifestarem, tal com som.

La necessitat d’aquest temps és participar en aquesta potent acció de la Santíssima Trinitat en tots aquells que sincerament viuen la seva relació amb Jesucrist, amb Déu Tri i U, en tots aquells que han estat instruïts per ser cristians. Aquesta acció involucrarà totes les persones de bona voluntat. Déu trobarà la manera de reunir-los a tots perquè l’acció de l’Esperit Sant, a través dels seus instruments, reunirà també fins l’última ànima de la Terra.

En aquest punt, tots aquells que són conscients d’aquest pas, tots aquells que estiguin preparats per aquest pas han d’alçar la veu, han d’entrar en el servei oferint la seva vida a Jesús a través de la Mare Immaculada Maria units amb el Sacrifici Pasqual de Crist perquè la seva acció pugui arribar a tothom: aquells que s’han perdut pel camí, aquells que no han conegut Jesucrist, aquells que han estat morts al ventre de la mare i aquells que no han tingut la possibilitat de conèixer Jesucrist. Això succeirà mitjançant una comunió de tots els pobles de l’univers que s’uneixen en Crist per ser la seva Església perquè en aquest temps és Jesucrist, juntament amb l’Esperit Sant, que actua potentment per sotmetre-ho tot a la voluntat del Pare en tot l’univers.

Ens preparem per a la celebració solemne de Déu Pare que nosaltres celebrarem el diumenge 4 d’agost. D’això en parlarem la propera xerrada però us convido a tots a pregar, a obrir-se a l’acció de l’Esperit Sant per comprendre l’acció trinitària en aquest temps, a participar activament tal com siguem guiats per l’Esperit Sant, instruïts, però no espereu més perquè la Terra està immersa en una prova dura i la tria definitiva serà presentada a cadascú: o Jesucrist o Llucifer, o Jesucrist o l’Anticrist, o Jesucrist que és la llum del món o el Fals Profeta.

I us beneeixo perquè la gràcia de Déu actuï en vosaltres, perquè l’Esperit Sant us condueixi per camins lluminosos, que la Mare Santíssima, la nostra Reina, amb Sant Josep us custodiï, que tots estiguem encaminats a arribar a aquesta comunió amb tots els fills de Déu de l’univers, a viure en harmonia que és el pressupòsit per entrar a la creació nova, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.

[1] Cfr. Riscrivere la storia – vol. II – L’Universo e i suoi abitanti, pàgs. 333-334, ed. Luci dell’Esodo. Versió original en italià.

[2] Cfr. Missatge de la Mare de Déu del 24 de juny de 2019 amb títol Sóc la Mare de l’Església, publicat al nostre web www.versolanuovacreazione.it, en català a l’enllaç capalanovacreacio.com

[3] Cfr. Missatge de Jesús amb títol El futur del meu poble del 8 de setembre de 2011, publicat al llibre Verso la nuova creazione – vol.II, anno 2011, pàg. 125; al web www.versolanuovacreazione.it, versió en català a l’enllaç capalanovacreacio.com

[4] Cfr. Col 3, 3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s