Soc Mare de l’Església

Finale Ligure, 24 de juny de 2019, Nativitat de Sant Joan Baptista i vigília de l’aniversari de les aparicions de la Mare de Déu a Medjugorje

Missatge de la Mare de Déu

Soc Mare de l’Església

 “Estimats fills,

Amb gran joia us anuncio que avui es compleix una part molt important del meu pla, el que volia realitzar a Medjugorje. Un pla que s’insereix plenament en el programa de recapitular en Crist tot l’univers.

Per això el Senyor m’ha enviat a Medjugorje: perquè formés un poble nou que a través del meu Cor, estigués unit en tot l’univers. A través de la parròquia i l’Església oficial de la Terra, volia formar una Església renovada i potent, unida al poble ja present en l’univers. Això no ha passat, com ja sabeu.

Les humanitats fidels han esperat durant molt temps les decisions de l’Església oficial de la Terra. També el meu Cor ha sofert molt esperant un sí que no ha arribat mai. L’Església oficial de la Terra hauria hagut de reconèixer senzillament les meves aparicions a Medjugorje i seguir dòcilment el meu ensenyament. Així, en poc temps, s’hauria unit perfectament a totes les humanitats fidels de l’univers i d’allí n’hauria nascut una Església molt forta, capaç de portar l’anunci de la salvació a tot l’univers.

No ha estat així, però vosaltres ja sabeu que Déu omnipotent no canvia mai els seus propòsits. Pot canviar instruments i mitjans però no canvia els seus objectius que són eterns, inescrutables i imparables. Per això avui, a través vostre, es compleix aquest pla: a la Terra hi viu un poble que creu en la presència d’altres germans a l’univers, amb els quals desitja viure unit, per formar la veritable i potent Església de Jesucrist, l’única capaç de fer front a les forces del mal.

Fills, l’Església de Jesucrist de l’univers ha de tenir les característiques del meu Cor: ha de ser Mare. La meva primera missió, de fet, és la de ser Mare de Déu, Mare dels fills de Déu i Mare de l’Església del meu Fill. Per això aquesta Església és mare perquè genera contínuament els fills de Déu, els genera a la vida. El meu Cor Immaculat vessa la seva immaculadesa sobre el poble de Déu, que per això ha de ser immaculat. L’Església de Jesucrist és per tant mare i immaculada. És una Església missionera que anuncia incessantment i potentment el Regne de Déu.

Fills, no us deixeu enganyar per les coses que sentiu a dir, malauradament, a grans representants de l’Església oficial: us parlen d’ ”Església en sortida, Església hospital de campanya”. No és això. La missió de l’Església és la de generar contínuament els fills de Déu a la vida de la Santíssima Trinitat. Això els fa íntegres, lliures, capaços d’escollir el bé i de rebutjar el mal, de trobar cada fill de Déu per donar-li la vida.

Ara és el moment que aquesta Església, unida a la que està a l’univers, porti el seu anunci amb la seva vida; amb la pròpia doctrina, la pròpia litúrgia i els propis sagraments, amb tot allò que ha rebut durant aquests anys. Tot això forma un dipòsit veritablement gran de fe, d’esperança i d’amor.

No us dic que no tindreu enfrontaments perquè l’odi de Llucifer contra l’Església de Jesucrist de l’univers és gran, però l’amor de Déu per vosaltres és més gran. També el meu amor per vosaltres és més gran i jo us estic agraïda per tot allò que heu fet aquests anys.

Les vostres cases seran realment santuaris. Atrauran la humanitat de bona voluntat que podrà veure una altra Església, podrà veure allò que encara no ha vist a la Terra. Desitjo que aquesta Església sigui pobre, és a dir, no rica de molts diners i mitjans, sinó rica i potent en la fe, en l’esperança, en l’amor, en la doctrina i en els miracles, en tot allò que Déu us permetrà realitzar perquè el temps empeny, fills meus. Déu ha d’actuar per salvar la Terra d’aquella part de la humanitat que vol destruir-ho tot i tothom.

Aleshores, tingueu coratge. Estic al costat vostre i us acompanyo en tots els camins que escollireu. Sapigueu que el Senyor us farà escollir sempre el camí adequat perquè sou la seva Església, sou els seus fills estimats i Déu no us abandonarà mai i jo tampoc.

Juntament amb Sant Josep us beneeixo a tots vosaltres i aquesta Església que a través vostre serà fundada a la Terra. Recordeu bé que sou aquells sobre els quals Déu ha fundat aquesta Església, perfectament unida a Sant Pere, als apòstols, a tots els instruments de Déu. Avui, en aquesta Terra, vosaltres sou aquells sobre els quals Déu està fundant l’Església de Jesucrist de l’univers. Sigueu conscients de la grandesa i de la responsabilitat, i estigueu també joiosos perquè Déu us ha escollit. Quan Déu escull, escull per amor i per omplir-vos del seu amor.

Us beneeixo, beneeixo tota la Fundació, les vostres cases, tot el poble que s’unirà al voltant vostre. Beneeixo les vostres intencions i tots els camins que seguireu juntament amb mi, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s