A la Terra comença la creació nova

Introducció

 Estimats germans i germanes,

Us proposem el missatge de Jesús del 3 d’agost, vigília de la consagració de la Terra a Déu Pare. Adjuntem també el missatge de Déu Pare del dia de la consagració. Trobareu molts passatges que es refereixen a tots els fills de Déu i donen resposta a les seves preguntes. Pregueu i reflexioneu sobre tot això. Després reflexionarem junts i caminarem per realitzar les promeses en la plenitud que Jesús ens ha anunciat.

Us acompanyem en la pregària i us beneïm.

                                                    Stefania Caterina e Tomislav Vlašić

Missatge de Jesús

A la Terra comença la creació nova

“Estimats fills,

Després de moltes dificultats enmig de tantes proves, heu arribat a un moment decisiu en el vostre camí: heu arribat a la consagració de tota la Terra al Pare, que demà fareu.

Us dic que aquesta consagració no és un acte de devoció qualsevol, fet en un grup de pregària o en qualsevol altre context. És un acte solemne realitzat per vosaltres de la Terra a nom de tota l’Església de Jesucrist de l’univers i realitzat, a través vostre, per tota l’Església present a l’univers. Serà consagrat el planeta Terra, on succeiran els últims esdeveniments.

Fills, vosaltres no sou conscients que a la Terra s’acabarà la creació vella i començarà la creació nova; acabaran els temps vells i començaran els nous. Us trobeu vivint davant un escenari importantíssim de la història de la humanitat. Per això us he dit que demà, juntament amb vosaltres, tota l’Església de l’univers consagrarà la Terra. D’ara endavant, aquesta serà l’escenari per tothom. En un cert sentit, la Terra pertanyerà a tota l’Església de l’univers; serà custodiada per l’Església de l’univers, precisament perquè en aquest planeta s’haurà de complir la salvació i començar la creació nova.

Les coses que us dic són molt grans, difícils de comprendre racionalment, però l’Esperit Sant us guiarà i també jo us guiaré. El Pare vol que sapigueu la gravetat dels temps que viviu i que sigueu conscients que Satanàs està actuant per contrarestar tot això. De fet, els fills de les tenebres consagren contínuament la Terra a Llucifer i als arxidimonis, precisament per impedir que es verifiquin els esdeveniments de la salvació. Però ningú podrà impedir aquests esdeveniments.

 Per això demà estaré enmig vostre, per consagrar juntament amb vosaltres la Terra. La consagraré en la meva Església. Juntament amb vosaltres, consagraré al Pare aquest planeta que tant estimo, en el qual em vaig encarnar, vaig caminar, vaig morir i ressuscitar, on us vaig mostrar la vida. Recordeu les meves paraules a l’Evangeli: “He vingut perquè tinguin vida i la tinguin en abundància[1]. Ningú podrà impedir a la vida que he portat a la Terra de manifestar-se amb tota la seva potència. Llucifer no pot res contra la vida de Déu, perquè ell porta en ell només la mort i la mort jo l’he vençuda per tots vosaltres i en cada un de vosaltres.

Jo sóc Aquell que obre el segell del gran llibre de la vida, que escriu cada un de vosaltres. Jo obro tots els segells en cada un de vosaltres perquè la vida reneixi, creixi i s’expandeixi, a través de cada un de vosaltres i a través de tota la meva Església. Ara us demano, fills meus, que deixeu que jo obri tots els segells en vosaltres, tots, fins a l’últim. Eradiqueu de vosaltres les pors, els dubtes, les preocupacions del món; jo puc cuidar de vosaltres. Necessito un poble lliure, que s’abandoni a mi completament. Ho sé que a la Terra hi ha les proves. Conec bé les creus i jo he portat la creu més gran per tots vosaltres. Us dic però, que les creus no serveixen per a altra cosa que per ressuscitar.

Després prendreu la unció[2] i seré jo qui us ungiré, com a Sacerdot Suprem, a través de les mans dels meus sacerdots. Us ungiré perquè desitjo guarir-vos profundament. Desitjo guarir el vostre esperit, la vostra ànima i el vostre cos. Tingueu fe, fills! Les vostres malalties també estan inserides en un context molt gran. Qui entre vosaltres està malalt que no es desanimi sinó que ho ofereixi tot a mi, i a través meu, que ho ofereixi tot al Pare. Jo puc vèncer totes les vostres malalties; si permeto que sofriu és només perquè, a través d’aquestes proves, jo puc elevar-vos no només a vosaltres, sinó tota la meva Església. Cada un de vosaltres porta un tros de la meva Creu; no n’heu de tenir por perquè la meva Creu significa resurrecció.

 Us beneeixo a tots vosaltres avui de manera especial. Beneeixo a tots els que entre vosaltres sofreixen, estan incerts, dubten; a tots aquells que no aconsegueixen perdonar-se i acollir plenament la meva misericòrdia. JO SÓC LA MISERICÒRDIA i així passaré entre vosaltres: mitjançant l’oli que rebreu, sereu ungits de la meva misericòrdia.

Fills, ressorgiu perquè els temps són breus. La consagració de la Terra, que el meu Pare ha volgut, us fa comprendre que els temps són veritablement breus. No hi ha més temps per enganys, pel sí i no. Ara camineu amb decisió cap a la vida i la vida us vindrà a trobar. No tingueu por, jo estic amb vosaltres i us acompanyaré sempre, en tot moment, a cada prova. JO SÓC LA VIDA, no ho oblideu.

Us beneeixo amb la benedicció de la vida, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Jn 10, 10

[2] Durant la celebració, el poble ha rebut la unció com a confirmació de la gràcia per sotmetre’s a la voluntat de Déu Pare.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s