Sóc aquí, sóc el vostre Pare

Missatge de Déu Pare

Ghedi, 4 d’agost de 2019, Solemnitat de Déu Pare

“Estimats fills,

És amb joia que sóc aquí entre vosaltres per dir-vos que us estimo. I que avui, en vosaltres, entre vosaltres i a través vostre, es compleixen les meves promeses. Es compleixen les promeses fetes als vostres pares d’una humanitat nova, redimida; es compleixen les promeses dels profetes. Finalment, es dóna veu a l’esperança de tants sants que han passat entre vosaltres. Són eixugades les llàgrimes de molts justos al llarg de la història, que han esperat veure això que vosaltres veieu avui.[1] Les meves promeses es compleixen perquè ara a la Terra hi ha un poble que em pertany. Finalment, hi ha l’Església de tot l’univers que el meu Fill va instituir: viva, bategant, santa, íntegra, que busca només la meva voluntat.

Sigueu conscients del fet que estic complint en vosaltres les meves promeses, més enllà dels vostres límits, dels vostres pecats, de les vostres inseguretats, de les vostres malalties. Jo sóc més gran que tots vosaltres, sóc més gran que els vostres cors, desitjos, malalties, perquè “els meus camins estan per sobre dels vostres camins i els meus pensaments estan per sobre dels vostres pensaments”, com he dit a través del profeta.[2]

El que feu avui és una cosa molt gran.[3] No només perquè us consagreu a mi i em consagreu aquest meravellós planeta que us he donat: bonic, fet expressament per a vosaltres i que avui està reduït tal com podeu veure, sinó perquè avui segelleu amb mi una aliança definitiva, irrevocable. L’aliança és aquesta: “Vosaltres sereu el meu poble i jo seré el vostre Déu[4]. I jo us conduiré, a través del meu Fill Jesús, en l’Esperit Sant, a la terra promesa, la nova Jerusalem, és a dir, la creació nova, preparada des de l’eternitat per a vosaltres i per aquells que m’han estimat i servit al llarg dels segles.

Això vol dir que d’ara endavant em pertanyeu definitivament i jo poso el meu segell en vosaltres. És el segell de l’eternitat, de la justícia, de l’amor, de la fidelitat, de la misericòrdia; el segell de les meves lleis que he escrit als vostres cors. Tot això, fillets, us compromet a ser fidels, no només per vosaltres mateixos, sinó per tota aquella part de la humanitat que gemega, sofreix i espera un signe meu, a través del meu poble.

Sapigueu que la creació nova comença enmig del meu poble, tant a la Terra com a altres parts de l’univers. Jo no faig res sense el meu poble. Perquè no sóc un Déu gelós de si mateix, de la seva grandesa, del seu poder, i he escollit compartir la meva glòria amb les meves criatures, amb els meus fills, amb els àngels i amb els homes. He escollit compartir-la també amb les altres criatures, perquè tota la natura és el mirall de la meva glòria. I totes les criatures manifesten la meva glòria, el meu poder i la meva bondat i em sap molt greu que no ho hàgiu entès. Em sap molt greu que la Terra -que us ha donat l’aliment, l’aigua, la salut, la joia – i totes les criatures que l’habiten, hagin estat explotades per l’home de la Terra només per obtenir-ne un guany. No ho feu així, vosaltres, perquè sou germans i germanes de totes les criatures: sou també germans i germanes dels animals, de les plantes, de l’aigua, de l’aire, de la terra, perquè tots heu estat creats de la meva bondat. I ara us demano que a les vostres cases la creació trobi el seu lloc just; que prop vostre un animal, una planta, fins a l’últim bri d’herba, se sentin segurs, i no amenaçats ni destrossats per la set de beneficis.

Cap de vosaltres entrarà a la creació sol, hi entrareu juntament amb les altres criatures, no ho oblideu. La creació acusa l’home de la Terra d’haver-la traït, explotat, humiliat, devastat. Per vosaltres no ha de ser així. Avui segelleu també una aliança amb la creació i en sou responsables. Us demanaré comptes també per això. Per això, tracteu bé el vostre planeta allà on us trobeu, perquè aquest tros de creació que està al voltant vostre, us és confiat per sempre i amb vosaltres entrarà en la nova creació.

Veieu, fills, com van les coses a la Terra. L’home no em busca, no em vol, no em coneix, m’ha refusat. Per això he volgut un altre poble i he creat una nova humanitat. Al llarg dels segles he suscitat sants, profetes, justos, però ara en vosaltres es compleix la meva promesa d’un poble: vosaltres sou el meu poble nou i jo sóc el vostre Déu. El meu Fill us guiarà, l’Esperit Sant us santificarà i jo us protegiré. Trauré de vosaltres les arrels verinoses perquè res d’impur ha d’entrar al meu poble. Llucifer i tota la seva cort ja no tindran lloc prop vostre. Tindreu proves i dificultats, perquè sentireu l’odi dels enemics, però ja no tindreu part amb el mal: us separaré del mal una vegada per sempre, perquè sou el meu poble.

Espero de vosaltres que en tot moment sigueu conscients de pertànyer-me a mi. Que el segell que avui poso sobre el vostre front brilli en cada instant de la vostra vida, a tot arreu on sigueu, per allà on passareu. No cal que feu grans discursos; el meu segell parlarà per si sol perquè portareu la meva la vida.

 Us dono gràcies pel camí que heu fet juntament amb mi. Ara en comença un altre, ara comença el camí de la creació nova. Us he cultivat com un arbre preciós, que ja no enfonsa més les seves arrels en aquesta humanitat sinó en la humanitat nova i en la creació nova. Sou un poble que viu a la Terra però que no pertany a la Terra ni a l’esperit del món, sinó que em pertany a mi. Comporteu-vos així: ja no teniu res a veure amb l’esperit del món, sinó que porteu per tot arreu el meu Esperit.

Us dic a vosaltres els de la Terra que m’heu refusat i que no accepteu les meves lleis d’amor, de justícia i de misericòrdia: d’ara endavant, viviu com vulgueu! Viviu segons les vostres lleis. Us dic, però, que tindreu dies durs, perquè ja no experimentareu més ni el meu amor, ni la meva misericòrdia, ni la meva justícia. Us haureu d’acontentar amb el vostre amor, amb la vostra justícia, amb la vostra misericòrdia que és igual a zero. Jo us estimo a tots i sempre estic a punt per acollir-vos, però mentre em refuseu no puc fer altra cosa per vosaltres que confirmar-vos en la vostra elecció, perquè jo respecto la vostra llibertat. Voleu anar sols? Aneu sols! Ara tota la meva atenció es dirigeix ​​vers els humils, els purs de cor, els innocents; vers tots aquells que són menyspreats, deixats de banda, invisibles. Pobres fills meus que neixen i moren sense que ningú se n’adoni! Ja no serà més així: em giraré cap als darrers i, a través del meu poble, els salvaré.

També us dic a vosaltres, poderosos de la Terra: no penseu que no us veig. Jo escruto els vostres cors. Veig que en vosaltres no hi ha ni amor, ni justícia, ni bondat. Només busqueu la vostra glòria, però avui us dic que la vostra glòria es convertirà en no-res, perquè serviu el no-res i amb el no-res us quedareu. Qui vulgui viure sol sense mi, sol morirà. Aquesta és també la meva justícia: deixar que cadascú visqui segons la seva elecció lliure i conscient.

 Però us repeteixo: cap petit, cap humil, cap innocent, ningú que sofreix i em busca, ningú serà deixat sol. La pregària, l’oferta i l’amor del meu poble, a partir d’avui arribaran a tots aquells que esperen, a tots aquells que moren sense una mà que els acariciï, a tots aquells que avui desapareixeran de la Terra sense que ningú se n’hagi adonat mai. Jo no oblido a ningú i estimo els petits. Fins i tot el meu Fill s’ha fet petit per vosaltres. Estimo els justos, els petits, els pobres, els innocents, els purs de cor. Estimo els nens, els joves i tots aquells que tenen dins seu el desig de la vida veritable, però que no saben a qui acudir. Només us dic: sóc aqui, sóc el vostre Pare i sempre us espero a la porta de casa meva, que està sempre oberta. No passeu de llarg perquè no trobareu res fora de mi.

 Fills, la Terra experimentarà temps durs. Tot l’odi que l’home ha sembrat tornarà cap a ell. Ja veieu que la natura es rebel·la, es rebel·la contra l’home tirà. Però per a vosaltres no serà així. Ningú no us tocarà, res no us turmentarà. Sigueu feliços de tot el que esteu vivint avui. Considereu-vos afortunats d’estar aquí avui. El qui no ha pogut estar físicament avui aquí, sens dubte que no serà oblidat: perquè el poder d’aquesta celebració s’estendrà a tots els meus fills de la Terra i als de tot l’univers. I la meva Església present a tot l’univers vessarà al seu torn sobre vosaltres totes les gràcies, perquè sou un sol poble.

Us beneeixo i us envio com a testimonis de la meva vida i del meu amor. Sigueu conscients de la responsabilitat i la grandesa de la vostra vida i de la vostra crida.

Us beneeixo, en nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant ”.

[1] Cfr. Lc 10, 23

[2] Cfr. Is 55, 8

[3] Es refereix a la consagració de la Terra a Déu Pare que es farà durant la celebració

[4] Cfr. Jr 11, 4

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s