El Regne de Crist en vosaltres i enmig vostre

Finale Ligure, 25 de novembre 2019, Solemnitat de Maria Santíssima, Reina de l’Univers

Missatge de Maria Santíssima

El Regne de Crist en vosaltres i enmig vostre

“Estimats fills,

Us dono gràcies perquè avui celebreu la meva reialesa. Estic contenta d’estar entre vosaltres com a Mare i Reina. Però el Rei i la Reina tenen necessitat d’un regne, tenen necessitat del Regne de Déu.

Fills, què és el Regne de Déu? No és una imatge llunyana, abstracta o poètica: el Regne de Déu és el Regne de Crist en vosaltres i enmig vostre. Perquè tarda a venir el seu Regne? Perquè el Senyor no pot regnar plenament en els homes d’aquesta Terra. Només quan permetreu a Jesús regnar en vosaltres, el Regne de Déu es manifestarà entre vosaltres.

Malauradament, els cristians de la Terra han entès poca cosa de tot això. Esperen el Regne de Déu com alguna cosa que ha de venir del cel, de manera sobtada, màgicament, però no és així. El meu Fill us ha dit que el Regne de Déu està enmig vostre.[1] Això vol dir que quan esteu immersos en l’amor de Déu i viviu plenament oferts a Ell, en la integritat i en la comunió entre vosaltres i amb tot l’univers, el Rei pot regnar en vosaltres. Quan el meu Fill Jesús és el sobirà en vosaltres, aleshores el Regne de Déu està també enmig vostre.

Jo també puc regnar en vosaltres només si m’obriu la porta del vostre esperit. En canvi, molts fills em tanquen la porta a la cara; tenen por que els vingui a prendre alguna cosa. Al contrari, jo vinc amb les mans plenes de les gràcies de Déu, no vull donar-vos altra cosa que el meu amor.

Fills, necessito que el Regne de Déu sigui visible enmig vostre i als ulls del món. Hi ha molts reis i molts regnes a la Terra. Tots són regnes de mort. El Regne de Déu, en canvi, és el regne de la vida, de l’amor i de la pau. Desitjo que l’Església del meu Fill en tot l’Univers sigui el seu Regne; que Ell pugui entrar lliurement en vosaltres i portar-vos on Ell vol, tal com us va dir ahir.[2]

Ha arribat el moment en què el Regne de Déu ha de ser visible. Si no fos així, si el Regne de Déu no es manifestés en vosaltres i entre vosaltres, hauria estat en va el sacrifici del meu Fill. Però amb la seva Sang, Jesús ha obtingut el regne en el qual ara vol introduir-vos. El Regne de Déu, avui ja despunta enmig vostre, entre els que viviu segons l’ensenyament del meu Fill. Serà perfectament visible en la nova creació, on resplendirà com l’únic Regne de l’Univers, el Regne de la vida.[3]

Us demano, fills, que entreu cada vegada més en les profunditats del vostre esperit, per descobrir en vosaltres la presència del Rei i obrir-li la porta, sempre i en tot moment. Busqueu de pertànyer cada vegada més al meu Fill i a mi, per tal que jo pugui guiar-vos cap a Ell i Ell pugui conduir-vos al Pare, en la potència de l’Esperit Sant.

Deixeu que el Senyor Jesús regni en vosaltres i entre vosaltres. Així el món veurà el Regne de Déu. El veuran tots aquells que el busquen, per ara de manera imperfecta i després de manera perfecta en la creació nova, allà on es realitzaran les promeses de Déu.[4] També aquells que refusen el meu Fill veuran venir el seu Regne, però per la seva perdició. Vosaltres, en canvi, veureu venir el Regne de Déu amb potència enmig vostre pel vostre bé i per l’eterna felicitat. Ajudeu-me, doncs, per tal que el meu Fill sigui vivent entre vosaltres i el seu Regne s’expandeixi. Així jo també podré regnar en vosaltres i entre vosaltres, juntament amb el meu Fill.

Us beneeixo amb tota la meva potència de Reina, en el nom del Pare i del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Cfr. Lc 17, 20-21

[2] Es refereix al missatge de Jesús del 24 de novembre 2019 amb títol “El segell del Rei

[3] Cfr. Dt 2, 31-45

[4] Cfr 1 Jn 3, 2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s