Oferts amb Maria a tots els altars de la Terra

Ghedi, 7 de desembre 2019, Vigília de la Solemnitat de la Immaculada

Missatge de Maria Santíssima

Oferts amb Maria a tots els altars de la Terra

“Estimats fills,

Us dono gràcies per aquesta vigília que vivim junts. Gràcies per tots els vostres passos, per l’amor que manifesteu per Déu i per mi. Us asseguro que cada gota del vostre amor és per mi motiu de gran joia. Vosaltres sou la joia del meu Cor perquè una mare s’alegra en veure els seus fills tan atents, sol·lícits en vers ella. Us dono gràcies per això.

El Senyor avui m’envia a demanar-vos a cada un de vosaltres i a tot aquest poble un gran acte d’amor: que juntament amb mi, d’ara endavant, us oferiu a tots els altars de la Terra, a tot arreu on se celebri l’Eucaristia. No és important si el sacerdot n’és digne o no. La meva oferta, juntament amb la de l’Església de Jesucrist de l’Univers, guarirà moltes ferides. De tots els altars de la Terra s’elevarà a Déu un sacrifici digne que el Pare acollirà, juntament amb el de Crist.

Aquest és un pas molt important, que produirà sobre la Terra una forta onada de gràcies i una gran força s’elevarà de cada altar. Serà la força de Déu i del seu poble. No us oferireu només vosaltres que esteu presents aquí i els que pertanyen a la Fundació: tota l’Església de Jesucrist de l’Univers s’oferirà juntament amb mi sobre cada altar. Ja no hi haurà altars on el meu Fill s’ofereixi sol, sinó que hi haurà sempre el seu poble al Seu voltant. Un riu de gràcia correrà per tota la Terra.

Vull explicar-vos també un aspecte molt important. Heu de saber que també en les altres religions hi ha molts fills que han dit sí a la Santíssima Trinitat en el moment de la concepció, però han acceptat encarnar-se en altres religions, en pobles de la Terra que no coneixen el meu Fill. Ho han fet per amor, s’han sacrificat. Déu ha acollit el seu sacrifici, però ara vol recuperar aquests fills seus, els vol retornar cap a ell perquè li pertanyen.

Per això vosaltres i jo mateixa, juntament amb tota l’Església de l’Univers, ens oferirem també en els temples pagans, allà on us sembla impossible que Jesús pugui ser-hi, però on hi ha els seus fills per desvetllar, elevar, nodrir i tenir-ne cura. Així m’ajudareu a destruir el regne de Satanàs, perquè també dels temples pagans s’elevarà la potència de Déu Tri i U i de tota l’Església de l’Univers. El regne de Satanàs serà buidat des de dins. Sense remor, sense accions espectaculars, de gota en gota, dia rere dia, el sacrifici del meu Fill i del seu poble s’elevarà de la Terra i destruirà els regnes de l’enemic.

Aquesta és una gran obra de Déu, que no podeu realitzar sols, sinó amb mi i amb tota l’Església de Jesucrist de l’Univers, que s’oferirà amb vosaltres i per vosaltres. La Terra és l’últim planeta que ha de ser guarit; és el més difícil, però ha de ser elevat. Déu no vol destruir la Terra. Satanàs vol destruir-la, no Déu. Déu vol recuperar-la i guarir-la, perquè estima a tothom.

Fills, no tingueu por pel que us demano. No tingueu por d’haver de sofrir de manera patològica, no es tracta d’això. Amb la consagració que fareu d’aquí poc a l’Esperit Sant[1], li donareu a Ell ple poder en vosaltres. Així l’Esperit Sant utilitzarà el vostre esperit i l’enviarà on li sigui més necessari. Aquesta és l’acció en esperit: el vostre esperit és portat per l’Esperit de Déu allà on és necessari. El vòrtex trinitari us agafa, us eleva, us porta i us torna i vosaltres recorreu la Terra i també l’univers, encara que estigueu vivint la vostra vida de cada dia. Aquest és el miracle de Déu que en la vida quotidiana i en el silenci, compleix els seus prodigis en vosaltres, per vosaltres i a través vostre.

Fills, us demano que visqueu com a justos. No vull dir perfectes, cap de vosaltres pot ser-ho perquè la Terra on viviu no ho és, i són moltes les càrregues que porteu. Us demano ser justos, és a dir plens de la justícia de Déu. La justícia de Déu és la vida viscuda per Crist, perquè el just és aquell que viu per Crist. Sigueu justos, visqueu pel meu Fill i per mi. Viviu amb els nostres dos Cors i amb el Cor de Sant Josep. Aleshores el meu Cor bategarà en el vostre i el vostre en el meu. D’aquesta manera farem junts moltes coses per al Regne de Déu.

Recordeu les paraules de l’arcàngel Gabriel: “Res és impossible a Déu[2]. Us asseguro que és així. Déu pot realitzar-ho tot dins vostre. Té necessitat del vostre sí, no d’un sí superficial sinó d’un sí que vol dir: “Senyor, canvia la meva vida, fes-me com Tu em vols”. Avui vull repetir amb vosaltres: “Aquí estic, sóc la serventa del Senyor[3], i voldria que cada dia repetíssiu amb mi: Aquí estic, sóc la serventa/el servent del Senyor. Aquí estic, Senyor, vinc a fer la teva voluntat i no vull altra cosa”. No falta res més, fills, perquè en la voluntat de Déu hi ha tot el que necessiteu.

Us dono gràcies perquè puc comptar amb vosaltres. Juntament amb tota l’Església del meu Fill de l’Univers, us beneeixo avui de manera solemne. Que la vostra consagració a l’Esperit Sant sigui un pas gran cap a la resurrecció de la Terra.

Us beneeixo, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Durant la Celebració eucarística, el poble de la Fundació s’ha consagrat solemnement a l’Esperit Sant.

[2] Cfr. Lc 1, 37

[3] Cfr. Lc 1, 38

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s