Vinc a recuperar el que em pertany

Ghedi, 8 de desembre 2019, Solemnitat de la Immaculada

Missatge de l’Esperit Sant

Vinc a recuperar el que em pertany

“Estimats fills,

Us dono gràcies perquè heu decidit consagrar-me la vida, personalment i com a poble.[1]

Davallo sobre cada un de vosaltres i sobre tot el poble. Des de dins i des de dalt, treballo en cada un de vosaltres i en tots vosaltres. La meva missió és santificar-vos perquè sóc el Santificador, Aquell que fa sagrada la vostra vida; la purifica, l’eleva, la dóna al Pare, per mitjà del Fill, i al Fill perquè l’ofereixi al Pare. Mantinc viu en vosaltres l’amor, la intel·ligència i la força, que són les prerrogatives del vostre esperit. Mantinc viva la imatge i la semblança de Déu en cadascú i en tot el poble. També el poble posseeix amor, intel·ligència i força que neixen de les pregàries, accions i decisions de tots vosaltres. Dia rere dia, el camí de cadascú fa més sòlid el camí del poble. La resurrecció d’un és la resurrecció de tots, la transformació d’un és la transformació de tots.

Avui baixo potentment damunt vostre per consagrar-vos a l’acció i a l’obra de Déu. Baixo, a través vostre, sobre aquesta Terra per purificar-la del mal. A través d’aquesta petita resta i de tots els que estan units a vosaltres, que són molts més dels que podríeu imaginar, en comunió amb tota l’Església de Jesucrist de l’Univers, porto a terme sobre la Terra l’obra de la Santíssima Trinitat. Sobrepasso els vostres límits i inseguretats i faig de tots vosaltres una obra completa, més enllà de les vostres mancances. En tinc prou amb el vostre sí i la vostra fidelitat, la decisió d’anar endavant sense por i sense compromisos.

A través vostre, vinc sobre la Terra a recuperar el que em pertany. Recupero aquells que Satanàs ha robat: els fills de Déu dispersos en la confusió del món; aquells que estimen el Déu veritable, fins i tot sense conèixer-lo, i viuen com a justos; aquells que no segueixen les lleis del món sinó les lleis de Déu, impreses en ells des de la concepció; aquells que han acceptat el sacrifici d’encarnar-se en pobles pagans, en diverses religions, amb grans sofriments i sacrificis. Us ho repeteixo: vinc a recuperar el que em pertany. Arrencaré de les mans de l’enemic tots aquells que desitgen la veritat. Només en Déu hi ha la veritat, en el Déu veritable que és la Trinitat Santíssima.

 Vinc per retornar amb potència l’amor del Pare sobre la Terra, l’ensenyament de Jesucrist i la meva voluntat. La meva voluntat es tradueix en una acció dinàmica i potent, que es realitza a través del meu poble, perquè Déu actua sempre i només a través del poble.

Sigueu conscients de tot això, perquè vull servir-me de vosaltres per reunir fins a l’últim de la Terra que és de bona voluntat. Vosaltres sereu els meus ulls, les meves mans, els meus peus que incessantment recorreran aquesta Terra. No importa on estareu, perquè el vostre esperit no té fronteres. Immersos en mi, esdeveniu homes i dones sense espai i sense temps, perquè entreu en dimensions diferents, allà on l’enemic ja no pot abastar-vos i on tot és harmonia, pau i bondat.

Desitjo fer de vosaltres un poble sant i preciós als ulls de Déu. Tinc el poder de fer-ho i ho faré, però necessito la vostra fidelitat, el vostre sí dia rere dia. No us demano altra cosa. Deixeu-me les vostres dificultats, els problemes, les malalties, les inseguretats. Jo puc guarir-vos i donar-vos la resurrecció de Crist. Doneu-me el vostre sí sincer i total; jo faré tota la resta. Ajudeu-me a recuperar el que és meu.

 El que el Senyor Jesús ha sembrat sobre la Terra no es perdrà. Aquest planeta resplendirà de la potència de Déu, encara que molts no la veuran i continuaran sent atrets per la llum enganyosa de Llucifer. Els autèntics fills de Déu veuran la llum veritable. Per tant, visqueu i comporteu-vos com a fills de la llum,[2] per tal que els vostres santuaris, les cases i la vostra mateixa vida esdevinguin un temple sant en el qual hi viu la presència de Déu.

Estic amb vosaltres, fills, us protegeixo de tot mal i us porto amb mi en la meva acció incessant d’amor i de llum. Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.”

[1] A la Celebració eucarística d’ahir el poble es va consagrar solemnement a l’Esperit Sant.

[2] Cfr. Ef 5, 8-9; 1Ts 5, 5; 1Jn 1, 7

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s