Un gir decisiu per la humanitat

A càrrec de Stefania Caterina i Pare Tomislav Vlašić

15 desembre de 2019

 Un gir decisiu per la humanitat

Estimats germans, estimades germanes,

L’any litúrgic ha passat i estem per acabar l’any solar. En el tràfec quotidià de la vida, molts de vosaltres probablement no us heu adonat de l’Esdeveniment grandiós que està passant, per obra de Déu, en els creients en Ell, en la humanitat i en les creatures. Es tracta de l’evangelització de la Terra, en la qual participa l’Església de Jesucrist de tot l’Univers, inclosa la petita resta de la Terra que en forma part. Amb aquest Esdeveniment, Déu ha realitzat una acció definitiva per la Terra i per l’Univers.

Si llegiu i mediteu els missatges que hem publicat els anys 2018 i 2019[1], coincidireu amb el que us diem. Tots estem cridats a donar una resposta definitiva, dinàmica, viva i responsable, a benefici de tota la humanitat.

En el missatge del 7 de desembre[2], la Mare de Déu ens ha convidat a oferir la nostra vida a Jesús, a través del seu Cor Immaculat, sobre tots els altars de la Terra on se celebra l’Eucaristia, per atraure a Jesucrist vivent tots aquells que participen en les celebracions amb el desig sincer d’unir-se místicament a Ell. Per mitjà de l’oferta pura (immaculada), esdevenim capaços de viure la comunió universal en l’Esperit Sant.

Jesucrist, vencedor de Satanàs i de la mort, que seu a la dreta de Déu Pare, vol guarir, transformar, ressuscitar i portar a la creació nova tots els veritables fills de Déu i totes les creatures. L’Església de Jesucrist de l’Univers ha donat la seva resposta: vol ser una Església vivent i no permetrà que Jesucrist sigui deixat sol oferint-se al Pare sobre els altars de la Terra.

En el missatge citat, la Mare de Déu afirma:

Aquest és un pas molt important, que produirà sobre la Terra una forta onada de gràcies i una gran força s’elevarà de cada altar. Serà la força de Déu i del seu poble. No us oferireu només vosaltres que esteu presents aquí i els que pertanyen a la Fundació: tota l’Església de Jesucrist de l’Univers s’oferirà juntament amb mi sobre cada altar. Ja no hi haurà altars on el meu Fill s’ofereixi sol, sinó que hi haurà sempre el seu poble al Seu voltant. Un riu de gràcia correrà per tota la Terra.

Aquesta oferta en l’Esperit Sant és universal i és per recuperar els fills de Déu dispersos i perduts per conduir-los a la creació nova. La Mare de Déu continua:

Per això vosaltres i jo mateixa, juntament amb tota l’Església de l’Univers, ens oferirem també en els temples pagans, allà on us sembla impossible que Jesús pugui ser-hi, però on hi ha els seus fills per desvetllar, elevar, nodrir i tenir-ne cura. Així m’ajudareu a destruir el regne de Satanàs, perquè també dels temples pagans s’elevarà la potència de Déu Tri i U i de tota l’Església de l’Univers. El regne de Satanàs serà buidat des de dins. Sense remor, sense accions espectaculars, de gota en gota, dia rere dia, el sacrifici del meu Fill i del seu poble s’elevarà de la Terra i destruirà els regnes de l’enemic.[3]

L’oferta a Jesús, a través del Cor Immaculat de Maria, no ens obligarà a sofrir, al contrari, ens farà victoriosos, capaços de viure en plenitud la vida en Déu, de ser benaurats i estar a punt per complir la voluntat del Pare.[4]

La nostra resposta no es basa en les nostres capacitats humanes sinó que és obra de l’Esperit Sant. Si ens consagrem a Ell, l’Esperit Sant davalla sobre cada un de nosaltres i sobre tots, tal com Ell mateix afirma en el missatge del 8 de desembre[5]:

“… Sóc el Santificador, Aquell que fa sagrada la vostra vida; la purifica, l’eleva, la dóna al Pare, per mitjà del Fill, i al Fill perquè l’ofereixi al Pare”.

 Introdueix el poble de Déu a la Pentecosta còsmica:

 Mantinc viva la imatge i la semblança de Déu en cadascú i en tot el poble. També el poble posseeix amor, intel·ligència i força que neixen de les pregàries, accions i decisions de tots vosaltres. Dia rere dia, el camí de cadascú fa més sòlid el camí del poble. La resurrecció d’un és la resurrecció de tots, la transformació d’un és la transformació de tots”.[6]

És l’Esperit Sant que realitza en nosaltres el moviment decisiu amb la nostra lliure adhesió. Continua així en el mateix missatge:

Avui baixo potentment damunt vostre per consagrar-vos a l’acció i a l’obra de Déu. Baixo, a través vostre, sobre aquesta Terra per purificar-la del mal. A través d’aquesta petita resta i de tots els que estan units a vosaltres, que són molts més dels que podríeu imaginar, en comunió amb tota l’Església de Jesucrist de l’Univers, porto a terme sobre la Terra l’obra de la Santíssima Trinitat. Sobrepasso els vostres límits i inseguretats i faig de tots vosaltres una obra completa, més enllà de les vostres mancances. En tinc prou amb el vostre sí i la vostra fidelitat, la decisió d’anar endavant sense por i sense compromisos”.

Ens correspon doncs a nosaltres donar una resposta incondicionada a l’acció de l’Esperit Sant:

A través vostre, vinc sobre la Terra a recuperar el que em pertany… Vinc per retornar amb potència l’amor del Pare sobre la Terra, l’ensenyament de Jesucrist i la meva voluntat. La meva voluntat es tradueix en una acció dinàmica i potent, que es realitza a través del meu poble, perquè Déu actua sempre i només a través del poble.

Sigueu conscients de tot això, perquè vull servir-me de vosaltres per reunir fins a l’últim de la Terra que és de bona voluntat. Vosaltres sereu els meus ulls, les meves mans, els meus peus que incessantment recorreran aquesta Terra. No importa on estareu, perquè el vostre esperit no té fronteres. Immersos en mi, esdeveniu homes i dones sense espai i sense temps, perquè entreu en dimensions diferents, allà on l’enemic ja no pot atrapar-vos i on tot és harmonia, pau i bondat.

Els que volen viure sense Déu, o bé volen pertànyer només formalment al cristianisme es mantenen moribunds[7].

 • No disponibles a veure, entendre, comprendre i convertir-se per ser guarits.[8]
 • Irresponsables per les gràcies i els dons de Déu.[9]
 • No justificats, rebutjant la participació en el banquet de les noces.[10] 

Els que en canvi volen entrar a la creació nova i estar amb el Déu vivent, esdevindran també ells vivents i regnaran amb Ell.

Vosaltres, en canvi, sou benaurats perquè els vostres ulls hi veuen i les vostres orelles escolten. Us asseguro que molts profetes i molts homes justos van desitjar veure el que vosaltres veieu, però no ho veieren; molts haurien volgut sentir el que vosaltres sentiu, però no ho van sentir”. (Mt 13, 16-17).

Jesús, sense gaires interpretacions, indica el camí a cadascú:

Llavors va cridar la gent i els seus deixebles i els digué: -Si algú vol venir amb mi, que es negui a ell mateix, que prengui la seva creu i que em segueixi. Qui pensa només a salvar la pròpia vida, la perdrà; qui, en canvi, està disposat a sacrificar la pròpia vida per mi i per l’Evangeli, la salvarà.” (Mc 8, 34-35).

És necessari mantenir-se en Ell per no assecar-se i ser cremats com les sarments del cep (Jn 15), seguir-lo fins a arribar a la maduresa. Valia per Sant Pere, val per cada un de nosaltres i per tot el poble de Déu,[11] per arribar “a la mesura pròpia de la infinita grandesa de Crist que omple l’Univers” (Ef 4, 13).

Aquest és també el camí de tot el poble cristià que passa a través dels esdeveniments còsmics presentats per Sant Joan apòstol en el llibre de l’Apocalipsi:

 • Déu corregeix les Esglésies i el camí del poble cristià (Ap 2. 3.);
 • Indica com a punt de referència la participació del poble a la Litúrgia celeste (Ap 4), que passa obligatòriament a través de l’Anyell immolat (Ap 5). Els participants a la vida de l’Anyell són marcats i protegits: “L’Anyell que està en el tron tindrà cura d’ells, com un pastor té cura de les seves ovelles; i els conduirà a les fonts d’aigua que dóna la vida, i Déu eixugarà totes les llàgrimes dels seus ulls”. (Ap 7, 17);
 • Canten un cant nou que ningú altre pot escoltar: “Aquests són purs com verges, no han traït el seu Déu. Aquests segueixen l’Anyell arreu on vagi. Han estat rescatats entre els homes, per ser primícia oferta a Déu i a l’Anyell, i en el seu parlar no hi ha hagut mai la mentida: són sense màcula”. (Ap 14, 4-5);
 • Després del judici final, segueix la creació nova: “Després vaig veure un cel nou i una terra nova, -el primer cel i la primera terra havien desaparegut, i de mar ja no n’hi havia, -i vaig veure venir del cel, de part de Déu, la ciutat santa, la nova Jerusalem, vestida com una núvia que es guarneix per anar a trobar l’espòs. Una veu forta que venia del tron exclamà: “Aquesta és la casa de Déu entre els homes; ells seran el seu poble i ell serà Déu amb ells”. Déu eixugarà totes les llàgrimes dels seus ulls. La mort ja no existirà més. No existiran més ni dol, ni plor, ni dolor. El món d’abans ha desaparegut per sempre”. (Ap 21, 1-4);
 • A la ciutat de l’Anyell podran entrar-hi només els vivents en Ell i per Ell: “Res impur podrà entrar-hi, ningú que practiqui la corrupció, que actuï en fals. Només hi entraran aquells que estan inscrits en el llibre de la vida que pertany a l’Anyell” (Ap 21, 27)

El camí únic i clar és també el que ens ha indicat Déu Pare:

El cristianisme no és una religió, és la transformació de la vida. El cristià és la creatura nova. La vostra sincera donació al meu Fill us introdueix directament en la potència del vòrtex trinitari, on sou constantment regenerats[12]

També Sant Joan apòstol ens indica el mateix camí, convidant-nos a deixar-nos transformar i participar en la vida de Déu per testimoniar-la:

El cristianisme és això: no una religió sinó la transformació de la vida, el pas de la mort a la resurrecció, a través de l’oferta de si mateix a Crist i el fet d’identificar-se amb el seu Esperit. Tot això us introdueix en la vida de la Santíssima Trinitat. Aquest és el destí de tota la humanitat”.[13]

La història de la salvació ens ensenya clarament:

 • Que després del pecat original, la humanitat de la Terra es va precipitar en l’oblit. Déu la va ajudar a través dels justos i els profetes. En la plenitud dels temps, va enviar el Salvador Jesucrist:

El Déu invisible s’ha fet visible en Crist. Nascut del Pare abans de la creació del món. Totes les coses creades, en el cel i a la terra, han estat creades per mitjà d’ell, tant les coses visibles com les invisibles: els regnes, els poders, les autoritats, les potències. Tot ha estat creat per mitjà d’ell i per a ell. Crist és abans de totes les coses i manté unit tot l’univers. Ell és també el cap del cos que és l’Església, és la font de la nova vida, és el primer ressuscitat entre els morts: ell ha de tenir sempre el primer lloc en tot. Perquè Déu ha volgut estar plenament present en ell i per mitjà d’ell ha volgut refer l’amistat amb totes les coses, amb les de la terra i amb les del cel; per mitjà de la seva mort a la creu, Déu ha fet la pau amb tots”. (Col 1, 15-20).

Per mitjà del Fill, el Pare ens ha donat l’Esperit Sant. Jesús, en nom del Pare, va donar als apòstols el manament de custodiar i continuar la seva obra. Jesús diu als deixebles:

 La pau sigui amb vosaltres. Com el Pare m’ha enviat a mi, també jo us envio a vosaltres”. Aleshores va alenar damunt d’ells i els digué: “Reveu l’Esperit Sant. A qui perdonareu els pecats, els seran perdonats; a qui no els perdonareu, no els seran perdonats” (Jn 20, 21-23).

 • Déu Tri i U, amb les seves prerrogatives absolutes de Creador, Redemptor i Santificador, ha baixat ara entre nosaltres per portar a terme la seva obra. Ha realitzat un gir definitiu per la humanitat.
 • Com podem participar en la seva obra? De tres maneres: 1) a través de la Mare Immaculada que ens genera i ens ofereix a Jesús; 2) alimentant-nos de l’Eucaristia; 3) oferint-nos a través de Jesús, en l’Esperit Sant, al Pare, per la salvació de tots.
 • Així tot el poble de Déu esdevé l’Eucaristia vivent i és digne d’entrar en el Santuari de l’Anyell.[14]
 • Per realitzar aquest gir definitiu, l’Esperit Sant ha demanat que l’any 2020, ens consagrem cada dia a Ell i li consagrem la humanitat de la Terra. Per això us proposem a continuació la pregària de consagració a l’Esperit Sant, per pregar units en la mateixa donació a la Santíssima Trinitat.

Cada un de nosaltres ha d’escollir si ser vivent o moribund, si vol participar plenament a la vida i a l’obra de Crist o ser arrossegat cap al buit, a la desesperació i a la mort. Entremig no quedarà res perquè Déu utilitzarà la seva potència trinitària per recapitular en Crist tot l’Univers. Al final quedarà com a únic Santuari el de l’Anyell amb el poble fidel que governarà amb Ell tot l’Univers.

Escolliu el camí de la vida i ajudareu els altres a entrar en la vida eterna. Aquest és el nostre desig i la nostra esperança per tots vosaltres.

Bon Nadal i Bon Any 2020

Stefania Caterina i Tomislav Vlasic

[1] Tots els missatges han estat publicats en el nostre web www.versolanuovacreazione.it en italià i en català a l’enllaç https://capalanovacreacio.com/ , i en breu estaran recollits en un llibre que serà publicat properament.

[2] Missatge de Maria Santíssima del 7 de desembre 2019 amb títol Oferts amb Maria sobre tots els altars de la Terra .

[3]Riscrivere la storia – Vol II – L’universo e i suoi abitanti” pàgines 49-50; 61-71. Versió original en italià.

[4] Cfr. Mt 6, 25-34

[5] Missatge de l’Esperit Sant del 8 de desembre 2019 amb títol “Vinc a recuperar el que em pertany”.

[6] Idem.

[7] Cfr. Ap 22, 21-27

[8] Cfr . Mt 13, 10-15

[9]  Cfr . Mt 22, 1-14

[10] Cfr. Lc 19, 11-27

[11] Cfr. Jn 21, 15-19

[12] Cfr. “Riscrivere la storia – Vol I – Nel pensiero di Dio”, pàg. 110; “Oltre la grande barriera”, pàg. 23-39.

[13] Idem nota 12, pàg. 26.

[14] Cfr. Ap 21. 22

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s