Reflexió – La consagració al Cor Immaculat de Maria

A càrrec de Stefania Caterina i Pare Tomislav Vlašić

21 de desembre de 2019

(Transcripció d’àudio)

Pare Tomislav: estimats germans, estimades germanes, estem a prop de Nadal. Els qui segueixen la litúrgia d’aquests dies senten una invitació a la joia, una invitació que captiva. Qui estima el Senyor i l’espera sincerament, està content. Hi ha dos motius per estar contents: primer, perquè el Senyor ens desvetlla a la joia, a la joia plena. Al llarg dels mil·lennis la humanitat esperava el Senyor i el Senyor els anava a trobar segons les possibilitats, de la disponibilitat del poble, i es va presentar “Emmanuel, Déu amb nosaltres[1]. La raó de la nostra joia és que Ell va més enllà de les nostres fronteres, més enllà dels nostres límits. Podem comptar amb Ell en tot.

El segon punt és aquest desvetllar interior que actua per mitjà de l’Esperit Sant perquè la humanitat de la Terra va fins a un cert punt, i després torna enrere. També els grans sants no podien portar a terme aquella plenitud en la plenitud de la gràcia perquè la col·lectivitat de l’Església no funcionava, perquè no tots desitjaven unir-se al Senyor Jesús. La joia d’aquests dies és que el Senyor vol realitzar aquest despertar fins a la plenitud per introduir el poble en la creació nova, on el poble estarà desvetllat, creatiu, operant, vivent en el Senyor.

Totes les nostres preparacions van en aquesta direcció. Avui arribem a un altre esglaó que Jesús el 7 de gener de 2018[2] va subratllar indispensable: la consagració al Cor Immaculat de Maria. En aquests dies la Mare de Déu ha demanat que ens preparem per a l’inici de l’any nou perquè vol donar una benedicció solemne a tot el poble. La benedicció solemne al poble es donava en ocasions dels jubileus, dels grans esdeveniments i, com hem dit, nosaltres vivim en un esdeveniment grandiós que explicarem millor seguint el missatge del 7 de gener de 2018, el missatge de Jesús, i concretament seguint els punts més rellevants.

Aleshores, hem respost a la Mare de Déu que també nosaltres farem una celebració solemne i ens consagrarem de manera solemne al seu Cor Immaculat. En la consagració al Cor Immaculat de Maria comença un any consagrat a l’Esperit Sant que passa a través del Cor Immaculat de Maria i inclou tot el poble de Déu sobre la Terra i en l’Univers. Escoltem doncs aquests punts rellevants.

Al llarg dels segles molts sants han afirmat que jo he vingut per primera vegada a la Terra a través de Maria i que a través de Maria tornaré la segona vegada. Això és cert i serà així. Per això, en aquest temps, tot el poble de Déu està cridat a la total consagració al Cor Immaculat de la meva Mare. No vindré a la Terra fins que el seu Cor Immaculat hagi triomfat en el meu poble. El triomf del Cor Immaculat de la meva Mare és el preludi indispensable a la meva vinguda. Abans de la vinguda dels germans fidels, és necessari que triomfi en vosaltres el Cor de la meva Mare.

Heu sentit parlar sovint de l’obra de Maria; heu pensat en algun missatge seu en particular, i en part és així. Però la seva obra és molt més gran: l’obra de Maria és la de reunir tots els seus fills d’arreu de l’univers per oferir-me’ls. Aquesta és la gran obra de Maria que va començar des del moment de la seva concepció. Precisament en vista de la seva maternitat divina i de la seva gran obra, Maria va ser creada immaculada. Ara la seva immaculadesa ha de davallar sobre tot el meu poble. El meu poble serà immaculat o no serà el meu poble.

En aquest recorregut que hem fet, podem comprendre la profunditat d’aquestes paraules de Jesús: “No puc venir a la Terra mentre no triomfi el Cor Immaculat de Maria”. El Cor Immaculat de Maria triomfa quan omple tots els fills de la seva immaculadesa. “El meu poble serà immaculat o no serà el meu poble”. És un pas enorme pel poble de Déu, per l’Església de Déu. L’Església de Jesucrist de tot l’Univers ha de ser immaculada, vol dir, ja aquí a la Terra, entrar en aquella creació nova en esperit. L’Església de Jesucrist en tot l’Univers ha d’arribar a ser el seu Cos vivent, el Cos vivent de Crist, operant, per vèncer el mal. Així comença la nostra missió amb tota la potència.

Repetim el que ha passat en la Solemnitat de la Immaculada d’aquest any en la     qual la Mare de Déu ens ha reunit, ens ha cridat a participar en aquesta obra, units a tota l’Església de tot l’Univers, en el seu Cor per cobrir tots els santuaris, tots els santuaris de la Terra i de l’Univers per ser el Cos vivent de Crist per mitjà del seu Cor. Així, d’aquest poble s’elevarà una lloança immensa cap a Déu i aquesta oferta del poble de Déu, de l’Església de Jesucrist de tot l’Univers, és la ruïna definitiva de totes les formes d’egoisme, de totes les formes del satanisme.

Heu de tenir ben clar això: els vostres germans, evangelitzant el baix univers, no han donat només testimoni de mi sinó també de la meva Mare. Tot home ha de saber que té un Pare que és Déu i una Mare que és Maria Santíssima. És absolutament indispensable que vosaltres feu també el mateix. Per això la major part de la vostra evangelització consisteix ara en consagrar-vos a Maria i deixar-la actuar perfectament en vosaltres. Maria és l’esposa de l’Esperit Sant. L’Esperit Sant m’ha generat en el seu ventre; l’Esperit Sant, juntament amb ella, em genera contínuament en cada un de vosaltres i en tot el meu poble. M’heu de portar viu en vosaltres! Això només pot passar a través del Cor Immaculat de la meva Mare, a través de la qual he vingut al món.

Pertànyer a Maria us protegeix. El signe que porteu, porta imprès el Cor de la meva Mare, del qual en sorgeix una flama[3]. Aquesta flama purifica contínuament el meu poble. A través de Maria, sou purificats i contínuament torneu a ser posicionats en la gràcia, fins i tot si heu pecat, si sou fràgils i dèbils. El Cor Immaculat de Maria protegeix, purifica, eleva el meu poble; per això és necessària la consagració a ella.

 Us diran que sou fanàtics i que l’excessiva devoció a la meva Mare m’ofusca a mi. No us cregueu ni una paraula del que us diran. Qui estima la meva Mare i fa la seva voluntat, m’estima a mi i fa la meva voluntat perquè la meva Mare i jo som una sola cosa.

 De la vostra consagració al Cor Immaculat de Maria i de la conseqüent i potent acció de l’Esperit Sant en vosaltres, en començarà l’inici de la gran evangelització de la Terra. Per això us he dit que no partiu de les vostres obres. Les vostres obres seran simplement el fruit de la vostra adhesió a mi i al Cor Immaculat de Maria.”

En aquest passatge també hi ha alguns punts fonamentals per la nostra espiritualitat. Així com Maria ha generat Jesús en l’Esperit Sant, així també la Mare de Déu us genera a cada un de nosaltres. Quan vam ser concebuts al ventre de la mare, ningú ens va preguntar: “Vols ser concebut o no? Vols néixer o no?”. Igualment també, si estem confiats a la Mare Santíssima i Immaculada, per mitjà d’ella en l’Esperit Sant som generats independentment de les nostres fragilitats, de moltes coses que veiem. I cada creatura ha de veure que no pot aconseguir-ho sola. Aleshores aquesta iniciativa de Déu Tri i U de regenerar tots els seus fills arribarà a bon fi. Nosaltres estem cridats a entrar en aquesta realitat espiritual.

Un altre passatge és: “Maria us protegeix, sou purificats i contínuament torneu a ser posicionats en la gràcia, fins i tot si heu pecat, si sou fràgils i dèbils.” Aquest passatge és d’enorme importància per la nostra vida, pel nostre passat. Nosaltres, en l’Esperit, en aquesta fe, en aquest abandó a Maria, podem arribar a la nostra arrel, aquell moment de la concepció quan vam dir sí. No sabem com era el nostre sí, i ningú ho sap i ningú pot indagar-ho, però podem tenir una certesa: que la Mare ha donat el seu sí per nosaltres si hem dit el nostre sí, encara que sigui fràgil. Ella ha pres el compromís del seu Fill, el qual ens ha confiat a Ella, de pregar, oferir-se i arribar fins a l’últim. Ara, el nostre sí renovat en aquest temps en l’esperit dins nostre, ens fa baixar, renovar el nostre passat, totes les dimensions fins a la nostra concepció perquè reneixi el nostre passat i sigui guarit, perquè som guarits a través d’Ella.

Què significa per nosaltres, pel nostre avui si estem consagrats en Maria, si de veritat ens hem consagrat, amb el desig de fer la voluntat de Déu? En el nostre avui desapareixen els conflictes interiors, el sí i no, puc o no puc, una reflexió que no s’acaba mai. En nosaltres comença un sí tal com va començar, mirem a l’Evangeli en el moment de la concepció de Jesús en el ventre virginal de Maria.[4] Estava pertorbada com qualsevol altra creatura quan troba una figura sublim com l’Arcàngel Sant Gabriel, i Déu ajuda immediatament en aquesta pertorbació. Si hi ha la resposta com en Maria, interior, entrem en una conversa amb Déu, com amb un company. Aquell que és omnipotent, Ell explica què cal fer. Tal com ho ha explicat l’Arcàngel Gabriel a Maria “No tinguis por, l’Esperit Sant davallarà sobre teu”. Immediatament ve la resposta de la Mare de Déu: “Aquí estic, sóc la serventa del Senyor”.

També és molt important veure com es reflecteix el nostre futur si ens abandonem a Maria. La nostra fe, la nostra esperança, la nostra caritat esdevenen netes, immaculades. Aleshores veureu com ens movem ràpidament cap a la nova creació, és més, ja som a la creació nova. El nostre esperit entra en la novetat i va ràpidament, atrau l’ànima i atrau el cos per arribar a la creació nova.

De tot això, com hem sentit, en comença la missió de Déu Tri i U, la potència trinitària en el poble de Déu que s’uneix a Maria. Aquí ja no es tracta d’individus separats del poble sinó que es tracta del Cos vivent de Crist que Li pertany. Així, tota la potència trinitària comença a actuar i les forces enemigues han de cedir.

Quan us consagreu a la meva Mare, el Pare s’alegra perquè ella és la filla perfecta i sense màcula, la primícia de la humanitat nova. Jo m’alegro perquè veig la meva Mare glorificada, que bé mereix tota glòria. S’alegra l’Esperit Sant perquè és la seva esposa. Maria és la creatura perfecta, el model de la vostra vida. Per tant, deixeu-la actuar plenament en vosaltres, per tal que la seva obra es manifesti i es realitzi. Abans de Sant Miquel, serà la meva Mare que reunirà el meu poble. Sant Miquel no farà més que presentar-me allò que la meva Mare hagi reunit. Primer la Mare, després les altres creatures. Maria és primer que els Arcàngels.”

Maria Santíssima té una relació immediata amb Déu Pare, Déu Fill, Déu Esperit Sant perquè és immaculada. La nostra consagració al Cor Immaculat de Maria ens dóna la possibilitat, per mitjà de Maria, d’entrar en una relació immediata amb Déu; immediat no en un sentit individualista com pensa l’home de la Terra, sinó en la posició que Déu ha previst per cada original i per tots els originals junts.

Amb aquest acte de consagració entrem al Cor d’una Filla perfecta i ens fem u amb el seu Cor, la nostra participació a la Litúrgia celestial esdevé perfecta, vivent, aleshores podeu concloure que entrem a la creació nova. Amb aquest pas, la devoció a la Mare Santíssima arriba a la seva perfecció, s’allibera de moltes interpretacions humanes, de moltes coses que hi ha per polir. La nostra espiritualitat arriba al màxim que podem arribar abans de la vinguda gloriosa de Crist que ens porta a la perfecció.

M’agrada també escoltar amb vosaltres què diu Sant Pau a la carta als Efesis, capítol 2[5]. A partir de la nostra experiència que expliquem ara, al llarg del nostre camí podem comprendre, en aquest fragment de Sant Pau, tots els temes principals que hem explicat durant aquest període d’anys.

Tots nosaltres, hebreus i pagans, per mitjà de Jesucrist podem presentar-nos a Déu Pare, units pel mateix Esperit Sant. Ara, doncs, ja no sou estrangers o forasters. També vosaltres, units amb els altres, pertanyeu al poble i a la família de Déu. Sou part de l’edifici construït sobre el fonament dels apòstols i els profetes, que té el mateix Jesucrist per pedra angular. És ell que fa sòlida tota la construcció, i la fa créixer fins a esdevenir un Temple sant pel Senyor. Units a ell, també vosaltres heu entrat a formar part de l’edifici juntament amb els altres, per ser la casa on Déu resideix per mitjà de l’Esperit Sant.

Ho heu entès? La Mare Immaculada, Filla perfecta, creada pel Pare, ens reuneix tots en el seu Cor i ens confia a Jesucrist, on no hi ha cap divisió. L’Església de Jesucrist de tot l’Univers ha d’arribar a ser íntegra, plena i, en conseqüència, el Cos Místic de Crist vivent, que actua per entrar a la creació nova. Només pot passar a través de la Mare Immaculada, per això, com sabem, Jesús ha dit: “El futur de la meva Església serà immaculada, de la meva Mare Immaculada, altrament, no serà la meva Església”. Aquí hi ha també una profunda divisió perquè anem cap al compliment de les promeses. No es pot entrar a la creació nova sinó essent immaculats per mitjà de Maria, íntegres en la vida de Jesucrist.

Aquí entenem també què vol dir per aquest temps que tota l’Església de Jesucrist de l’Univers es consagri al Cor Immaculat de Maria per iniciar aquesta missió de cobrir tots els santuaris per reunir també l’última ànima que s’ha perdut durant aquests mil·lennis en diverses religions, en l’ateisme, recuperar-ho tot, prendre també a Satanàs tots aquells que són sacrificats com víctimes innocents, arrossegats als altars de Satanàs. És una acció enorme que compleix la voluntat de Jesucrist, el Salvador per trobar fins l’última ovella perduda i és molt important concloure aquí què és l’Església de Jesucrist de tot l’Univers: és aquella Església nascuda del costat de Jesús, confiada als Apòstols, que ha renascut i vol renéixer íntegra en el compliment de totes les promeses que Jesucrist ha donat. És única i no n’hi ha cap altra.

Aquesta imatge de l’edifici de la que parla sant Pau ens porta a la nova Jerusalem, on tot està construït sobre els fonaments, tot està unit a aquests fonaments i reconeixem l’Església de Jesucrist de tot l’Univers que vol ser aquest edifici; totes les persones volen ser, a través del Cor Immaculat de Maria, el Cos de Crist vivent, entrar en l’únic santuari que quedarà per l’eternitat, el Santuari de l’Anyell del qual es parla en la visió de Sant Joan Apòstol en l’Apocalipsi.

Així doncs, volem que aquests dies siguin per tots vosaltres una preparació per acollir aquestes gràcies, per participar a aquestes gràcies. Aquí no es pot participar de manera superficial. S’ha de participar generosament per portar aquesta missió a compliment, i s’hi pot participar només decidint de ser el Cos vivent del Crist, Cos Místic de Crist a través de la Mare Immaculada, de Maria.

Aquests dies us acompanyem de manera especial amb la pregària, amb la benedicció i també és important que tots ens trobem units en esperit, en la vigília de cap d’any, per consagrar l’Església de Jesucrist de tot l’Univers a Maria Santíssima per entrar al nou any consagrant-nos contínuament a Ella i a través d’Ella a l’Esperit Sant, per participar en les gràcies que seran abundants. Dimarts al vespre del 31 de desembre de 2019 ens consagrarem solemnement a la Mare Santíssima, i Ella vol donar-nos una benedicció solemne entre l’any que s’acaba i el que comença. Així ens acompanyarà amb la seva benedicció durant tot l’any.

En el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.

[1] Cfr. Mt 1, 23

[2] Cfr. Missatge de Jesús amb el títol “La consagració al cor Immaculat de Maria”.

[3] Jesús es refereix a la creu que porten aquells que pertanyen a la Fundació “Fortezza dell’Immacolata”. En podeu trobar la descripció a www.versolanuovacreazione.it

[4] Cfr. Lc 1, 26-38

[5] Cfr. Ef 2, 18-22

(Reproduim el missatge al que es refereix la reflexió)

Missatge de Jesús – Baptisme del Senyor

La consagració al Cor Immaculat de Maria

7 de gener 2018

“Estimats fills,

En primer lloc us beneeixo i us dono gràcies per tot el camí que heu fet amb mi, per tots els vostres sacrificis, les vostres pregàries i per la vostra oferta. Són preciosos pel poble de Déu.

Ahir se us van donar indicacions pràctiques sobre el que us espera en aquest temps. Avui, en canvi, us donaré indicacions útils pel vostre camí interior.

 Avui comença la vostra missió, és a dir, l’evangelització de la Terra. Comença el dia que recordeu el meu Baptisme, amb el qual jo mateix vaig començar la meva gran manifestació pública i la meva missió. També la vostra missió és al mateix temps una manifestació davant tota la humanitat de la Terra i de l’univers.

 L’evangelització de la Terra és necessària més que mai perquè és en aquest planeta que tornaré i em manifestaré en la glòria. Per tant, l’evangelització de la Terra serà el final de la preparació per la meva vinguda.

 Els germans fidels han realitzat l’evangelització de la resta del baix univers i vosaltres els heu fet costat amb la vostra pregària i amb el vostre sacrifici. Ara ha de ser al contrari: vosaltres heu de començar la missió i els germans us faran costat de les maneres que consideraré necessàries per vosaltres.

 Se us ha dit que us cal una gran dosi de humilitat. Per això us dic: no partiu ni de les vostres idees ni amb la vostra força humana perquè no serveixen. Podeu veure què ha generat l’evangelització de l’Església oficial de la Terra fins avui: la Terra és substancialment pagana. Ho són també molts que es defineixen cristians, per no parlar de molts sacerdots i de moltes altres coses que coneixeu. La veritable evangelització és la manifestació de la potència de l’Esperit Sant. Ell actuarà en vosaltres, per això, no partiu de vosaltres mateixos sinó de mi. Sóc jo que evangelitzaré la Terra a través vostre, així com he evangelitzat el baix univers a través dels germans fidels. Jo actuaré, vosaltres sereu els meus instruments; no instruments passius i privats de voluntat pròpia, sinó instruments dòcils, oberts i desitjosos de servir-me.

Tot això ha de passar perquè jo pugui tornar a la Terra. Sant Miquel i els seus estols us precediran perquè ell és el precursor, però encara hi ha una cosa més important que heu de comprendre en aquest temps i és la consagració al Cor Immaculat de la meva Mare. Aquesta és una peça insubstituïble i indispensable en el mosaic de la salvació.

Al llarg dels segles molts sants han afirmat que jo he vingut per primera vegada a la Terra a través de Maria i que a través de Maria tornaré la segona vegada. Això és cert i serà així. Per això, en aquest temps, tot el poble de Déu està cridat a la total consagració al Cor Immaculat de la meva Mare. No vindré a la Terra fins que el seu Cor Immaculat hagi triomfat en el meu poble. El triomf del Cor Immaculat de la meva Mare és el preludi indispensable a la meva vinguda. Abans de la vinguda dels germans fidels, és necessari que triomfi en vosaltres el Cor de la meva Mare.

Heu sentit parlar sovint de l’obra de Maria; heu pensat en algun missatge seu en particular, i en part és així. Però la seva obra és molt més gran: l’obra de Maria és la de reunir tots els seus fills d’arreu de l’univers per oferir-me’ls. Aquesta és la gran obra de Maria que va començar des del moment de la seva concepció. Precisament en vista de la seva maternitat divina i de la seva gran obra, Maria va ser creada immaculada. Ara la seva immaculadesa ha de davallar sobre tot el meu poble. El meu poble serà immaculat o no serà el meu poble.

Vosaltres de la Terra heu tingut el gran privilegi de la meva presència en la carn i també de la presència de Maria Santíssima que en la carn és filla de la vostra humanitat. Per això esteu cridats més que cap altre humanitat a testimoniar la vostra pertinença a la meva Mare. Si no us consagreu a la meva Mare no podeu testimoniar-me a mi. Malauradament, un dels grans pecats de l’Església oficial de la Terra ha estat el d’haver donat testimoni de mi sense considerar adequadament la meva Mare. Ha donat testimoni de mi però no ha donat testimoni d’Ella.

Heu de tenir ben clar això: els vostres germans, evangelitzant el baix univers, no han donat només testimoni de mi sinó també de la meva Mare. Tot home ha de saber que té un Pare que és Déu i una Mare que és Maria Santíssima. És absolutament indispensable que vosaltres feu també el mateix. Per això la gran part de la vostra evangelització consisteix ara en consagrar-vos a Maria i deixar-la actuar perfectament en vosaltres. Maria és l’esposa de l’Esperit Sant. L’Esperit Sant m’ha generat en el seu ventre; l’Esperit Sant, juntament amb ella, em genera contínuament en cada un de vosaltres i en tot el meu poble. M’heu de portar viu en vosaltres! Això només pot passar a través del Cor Immaculat de la meva Mare, a través de la qual he vingut al món.

Pertànyer a Maria us protegeix. El signe que porteu, porta imprès el Cor de la meva Mare, del qual en sorgeix una flama[1]. Aquesta flama purifica contínuament el meu poble. A través de Maria, sou purificats i contínuament torneu a ser posicionats en la gràcia, fins i tot si heu pecat, si sou fràgils i dèbils. El Cor Immaculat de Maria protegeix, purifica, eleva el meu poble; per això és necessària la consagració a ella.

Us diran que sou fanàtics i que l’excessiva devoció a la meva Mare m’ofusca a mi. No us cregueu ni una paraula del que us diran. Qui estima la meva Mare i fa la seva voluntat, m’estima a mi i fa la meva voluntat perquè la meva Mare i jo som una sola cosa.

De la vostra consagració al Cor Immaculat de Maria i de la conseqüent i potent acció de l’Esperit Sant en vosaltres, en començarà l’inici de la gran evangelització de la Terra. Per això us he dit que no partiu de les vostres obres. Les vostres obres seran simplement el fruit de la vostra adhesió a mi i al Cor Immaculat de Maria.

Quan us consagreu a la meva Mare, el Pare s’alegra perquè ella és la filla perfecta i sense màcula, la primícia de la humanitat nova. Jo m’alegro perquè veig la meva Mare glorificada, que bé mereix tota glòria. S’alegra l’Esperit Sant perquè és la seva esposa. Maria és la creatura perfecta, el model de la vostra vida. Per tant, deixeu-la actuar plenament en vosaltres, per tal que la seva obra es manifesti i es realitzi. Abans que Sant Miquel, serà la meva Mare que reunirà el meu poble. Sant Miquel no farà més que presentar-me allò que la meva Mare hagi reunit. Primer la Mare, després les altres creatures. Maria és primer que els Arcàngels.

No us preocupeu de què heu de fer o què no heu de fer. Continueu la vostra vida amb simplicitat, adorant Déu i servint-lo a través del Cor Immaculat de Maria. Visqueu una vida senzilla posant a la pràctica tot el que us ha estat ensenyat: l’oferta de la vida a través del seu Cor, la immaculadesa, la comunió universal. La comunió universal no s’ha realitzat encara plenament a l’univers perquè falta la Terra. La Terra ha d’unir-se a la resta del poble de l’univers, altrament no podré venir a collir el meu blat bo.

Fillets, no us faltaran les persecucions, però no seran obtuses i brutals com les del passat. Avui la persecució de Satanàs és més subtil i tenaç perquè té por de l’Església de Jesucrist de tot l’univers; fins avui ha aconseguit retardar-ne la manifestació però ara ja no ho pot fer més. Per això no tingueu por de cap persecució. Ja res pot parar la meva obra i l’obra de la meva Mare!

En aquest dia, us beneeixo i us envio en missió a evangelitzar la Terra. Tot us serà dit i tot us serà donat. No us preocupeu de què menjareu i beureu, de què fareu i de com us comportareu. Deixeu aquestes preocupacions als pagans. Vosaltres concentreu-vos en la bondat de Déu, en la seva grandesa i poder. Concentreu-vos en la meva obra i no us faltarà res. Tot m’ha estat donat del Pare[2]. Puc fer-ho tot perquè sóc omnipotent. Faré el que voldré en el meu poble i ningú m’ho impedirà. No importa si sou grans, petits, forts o bé fràgils. Si m’estimeu i si creieu en mi i en la meva obra, no podran fer-vos res. Ningú us aturarà.

Us beneeixo amb tota la potència trinitària. A través vostre, beneeixo tot el poble de la Terra, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Jesús es refereix a la creu que porten aquells que pertanyen a la Fundació “Fortezza dell’Immacolata”. En podeu trobar la descripció a www.versolanuovacreazione.it

[2] Cfr. Jn 17, 2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s