Us envio a exorcitzar la Terra

25 de desembre 2019, Sant Nadal

Missatge de Jesús

Us envio a exorcitzar la Terra

“Estimats fills i filles,

Us beneeixo en aquest dia solemne per tot l’Univers, en el qual recordeu el meu naixement a la Terra, un fet que realment va passar, en un període determinat de la història humana. Encara que el meu naixement es repeteix contínuament en el meu poble i en cada un de vosaltres, perquè jo neixo contínuament en vosaltres. El meu naixement en vosaltres és el vostre renéixer, la meva mort és la vostra resurrecció, la meva ascensió al cel és la vostra elevació.

Fills, s’està acabant aquest any, molt ric de gràcia per vosaltres i de grans passos que heu fet juntament amb mi. Davant vostre s’obre no només un any nou, sinó un temps nou: el temps del renéixer de tot l’Univers en mi. Serà un any de lluita contra Satanàs. Començarà la batalla final, que es realitzarà a la Terra i vosaltres la combatreu juntament amb mi. Els exèrcits de Déu i els de Satanàs ja estan alineats: L’Anyell i el Drac s’enfronten.

Serà un combat molt fort en l’esperit. Us enviaré a exorcitzar la Terra, a realitzar el que l’Església havia d’haver fet des de l’inici: fer fora el maligne amb la potència del meu Esperit. No podreu vèncer aquesta batalla amb les vostres forces humanes, amb la saviesa, amb sermons i amb les paraules, sinó només en la potència del meu Esperit. Ara podeu comprendre perquè l’any que ve serà totalment consagrat a l’Esperit Sant: de fet, serà Ell que sostindrà aquesta batalla en vosaltres. L’Esperit del Pare i del Fill, la Tercera Persona de la Santíssima Trinitat, lluitarà i guanyarà, en vosaltres i al vostre entorn, en nom de la Santíssima Trinitat.

Fills, no heu de tenir por de res. La batalla de la qual us parlo, vosaltres ja l’heu vençut amb mi, en el moment en el qual m’heu acollit i estimat, acceptant de compartir amb mi la creu i la mort. Ara us esperen la resurrecció i el renaixement.

Veieu com va el món: està oprimit per la presència del maligne. La Terra està infestada de mal. Els dimonis que fugen dels planetes rebels, que han estat evangelitzats, es refugien sobre el vostre planeta. L’infern està concentrat sobre la Terra i cada dia realitza la seva obra. No hi ha cap poble que pugui contrarestar-lo fora de vosaltres i tots els que han acollit aquests programes. Vosaltres sabeu on porta la història: cap a la creació nova que espera la humanitat de tot l’Univers. I és aquí, en aquesta Terra, que es lliurarà la batalla final per conquerir la creació nova.

Us he dit que són els forts que s’apoderaran del Regne de Déu; no vull dir els forts humanament, ni violents ni durs, sinó forts en l’Esperit Sant. Aquest any us heu consagrat solemnement a l’Esperit Sant[1], confirmant així l’obra que he complert en vosaltres durant aquests anys. Des de l’inici, us he confiat a l’arcàngel Sant Rafel, que serveix la Tercera Persona divina, que us ha consagrat contínuament a l’Esperit Sant, per preparar-vos per aquest temps. Consagrant-vos solemnement a l’Esperit Sant i acceptant fer-ho per tot l’any que ve, heu donat testimoni de l’obra que he realitzat en vosaltres a través dels meus instruments.

Coratge fills, us envio amb la potència dels profetes, dels sants, dels màrtirs i de tots aquells que al llarg de la història han lliurat la batalla contra el Drac. Sou enviats a vèncer i ho podeu fer en l’Esperit Sant i en la comunió universal. A partir d’aquest any vinent, tota la potència de l’Univers serà abocada sobre la Terra i sobre vostre. Us llançaré com fletxes, que parteixen del meu Cor i del Cor de la meva Mare. Heu de renéixer per aquests temps nous, que la Terra no ha vist mai i que els veurà, en els quals la Dona infantarà el meu poble i derrotarà per sempre el Drac. Els fills de Maria combatran aquesta batalla, immersos en l’Esperit Sant, consagrats a mi i donats al Pare.

Us beneeixo i us confio a la meva Mare, a Sant Josep i als set Arcàngels. Lluiteu juntament amb tot el poble de Déu i venceu aquesta batalla. Exorcitzeu la Terra perquè en té necessitat, perquè així està escrit i així serà.

Us beneeixo en el nom del Pare, i del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] El poble de la Fundació i tots els que s’hi uneixen, s’han consagrat solemnement a l’Esperit Sant a la vigília de la solemnitat de la Immaculada Concepció, el 7 de desembre 2019.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s