Solemne consagració a Maria Santíssima per l’any 2020

31 de desembre 2019, Vigília de la solemnitat de Maria Santíssima Mare de Déu

Missatge de Maria Santíssima

Solemne consagració a Maria Santíssima per l’any 2020

 “Estimats fills,

En aquesta vigília heu decidit, com a poble de la Fundació, consagrar-vos solemnement a mi per tot l’any que vindrà[1]. Us heu consagrat moltes vegades a mi, individualment i com a poble, però la consagració solemne té un valor diferent als ulls de Déu: és un compromís solemne, que assumiu com a poble, davant Déu, de confiar-me la vostra vida. Per part meva, jo també em comprometo solemnement davant Déu a fer de tots vosaltres veritables fills de Déu.

Tal com heu sentit a l’Evangeli de Joan, els fills de Déu no neixen de la carn i de la sang, ni del voler de l’home, sinó de Déu[2]. Jo vull que renaixeu en Déu. Tots heu estat creats per Déu, també aquells que no creuen en Ell. Però si voleu ser veritables fills de Déu, tots heu de ser recreats per Ell, per mitjà del meu Fill, rentant-vos en la seva Sang que us assegura una vida nova, redimida del pecat original i preservada del mal.

Hi ha molts devots al meu Cor i molts que practiquen la religió cristiana, però els veritables fills de Déu no són gaires; ho són els que accepten renéixer en Déu, deixant-se ells mateixos i immergint-se completament en la voluntat de Déu, en Jesucrist i per mitjà del meu Cor. Vosaltres heu arribat a aquest pas tan important. Per això, en el nou any, actuaré d’una manera particular, unida a l’Esperit Sant, per fer-vos veritables fills de Déu.

Fills, jo actuo sempre en unió amb les Tres Persones Divines: al Pare, com a Filla seva predilecta i immaculada, per transmetre la seva vida arreu de l’Univers; al meu Fill per portar a tothom la redempció, tocant els pecadors amb l’amor del meu Fill que viu en mi; a l’Esperit Sant, de qui sóc l’Esposa, per desvetllar en els homes el record de Déu i el propòsit de servir-lo. Només així, regenerats en Déu Tri i U, sou fills de Déu.

Us beneeixo i us dono gràcies per aquesta solemne consagració a mi. En el nou any, l’Esperit Sant, a través del meu Cor, actuarà potentment per desvetllar tots els fills de Déu que han dit sí al moment de la concepció. Vosaltres m’ajudareu en això. No importa on estareu o què fareu, perquè en esperit podeu arribar a tots els espais i les dimensions que Déu vol. També, si estiguéssiu tancats en una habitació, en Déu podríeu arribar a tot l’Univers sencer.

 Us acompanyaré i us sostindré en aquesta vostra missió per tal que, a través vostre, s’encengui la llum de la Vida també en els homes de la Terra. Hi ha molts fills per recuperar, per replegar a les vores dels camins de la vida, allà on s’han perdut, immersos en el pecat i en el no-res. Penseu en quantes persones, aquesta nit, viuran en el buit, entre festes i gresques sense sentit i que no porten a res. Invocaran per a ells i pel món no se sap quina bona sort, per l’any que vindrà; però no existeix bona sort sinó en Déu.

Vosaltres heu escollit servir Déu, consagrant a Ell la vostra vida, i jo, ara, us beneeixo solemnement. Amb aquesta benedicció, em comprometo, davant la Santíssima Trinitat, a fer de vosaltres veritables fills de Déu i a no abandonar-vos mai. Us prometo que no us deixaré mai fins a l’últim dia de la vostra vida. I quan arribarà el moment per vosaltres de passar a l’eternitat, jo vindré a buscar-vos. Us ho prometo perquè sou els meus fills, sou el meu poble, perquè us estimo i perquè estimeu Déu. És el meu desig que tots els meus fills estimin el Pare, el Fill i l’Esperit Sant com jo els estimo.

Us beneeixo solemnement en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant. Que la pau, la benedicció i la llum de Déu davallin potentment damunt vostre. Per mitjà del meu Cor, sigueu sempre fidels a Déu i preparats per emprendre tots els camins que Ell us mostrarà. En aquests camins jo us hi acompanyaré sempre, com a Mare i Reina vostra, com Aquella que us obre el camí cap a Déu”.

[1] En aquesta vigília, tot el poble de la Fundació s’ha consagrat solemnement a Maria Santíssima, per viure amb Ella l’any 2020, consagrat a l’Esperit Sant. La Fundació ha unit a aquesta consagració també tots aquells que en comparteixen el camí i convida a tots els que s’han desvetllat a unir-se al Cor Immaculat de Maria.

[2] Cfr. Jn, 1, 1-18

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s