La manifestació de la potència trinitària

Finale Ligure, 6 de gener 2020 – Epifania del Senyor

Missatge de Sant Miquel Arcàngel

La manifestació de la potència trinitària

“Estimats germans i germanes de la Terra,

Pau a vosaltres! Us desitjo un any ple de gràcia i de llum. Vinc en nom de Déu Altíssim a proclamar les seves intencions i els seus desitjos per l’any 2020.

En primer lloc, us informo que l’any 2019 que tot just s’ha acabat ha estat profitós per a l’Església de Jesucrist en tot l’Univers. Els germans fidels han continuat visitant els diferents planetes rebels, encoratjant i sostenint a la petita resta que s’ha format a tots els planetes, fins i tot als més rebels, amb diferents matisos. A cada passatge seu, hi ha hagut més conversions, encara que el baix Univers continua sent substancialment rebel contra Déu, però s’ha format una petita resta que s’uneix a vosaltres de la Terra i a les humanitats fidels.

En aquest any, Déu Tri i U manifestarà el seu poder a través del seu poble a tot arreu de l’Univers. Aquí a la Terra hi ha molta feina per fer perquè, com ja sabeu, la Terra és el més rebel entre els planetes rebels. A més, al vostre planeta hi ha un enfrontament entre les energies positives i negatives, procedents de tot arreu[1]. De fet, com que Déu està abocant la seva potència i la de la seva Església a la Terra, Llucifer també aboca el seu odi i el de tot el seu poble del baix Univers.

Déu vol manifestar la seva potència a través del seu poble, i no una potència qualsevol. No parlo simplement de signes o miracles, sinó de la potència trinitària. És a dir, s’ha de manifestar la Santíssima Trinitat. Les Tres Persones de la Santíssima Trinitat han de revelar-se en la seva acció i potència específica. Per això, el poble de Déu a la Terra s’ha d’omplir i reforçar amb la potència trinitària per tal de manifestar-la.

Al llarg dels segles, Déu ha elaborat diverses estratègies per sostenir el seu poble i abatre l’enemic. Al principi, en l’època dels apòstols i de les primeres generacions de cristians, l’Església de la Terra es va caracteritzar per la presència de molts màrtirs. La sang dels màrtirs va inundar l’Església i la Terra i així va continuar també després. No parlo només del martiri de sang, sinó del martiri íntim, sofert per molts sants i justos perseguits al llarg de la història.

Tot i això, Déu ha portat endavant el seu pla. L’Església de la Terra, la veritable, tot i ser perseguida i aixafada, ha resistit. L’autèntic nucli de l’Església s’ha mantingut intacte; amagat, sovint clandestí, però incorrupte. Ara ha de sortir a la llum, a través vostre i de tots els que han estat cridats i han respost en el moment de la concepció; aquests s’han de desvetllar i actuar juntament amb vosaltres.

Com us deia, la sang dels màrtirs va banyar la primera Església. No serà així per l’Església d’avui, que ha de ser gloriosa, capaç de manifestar no només la Creu, sinó també la Resurrecció del Senyor[2]. Per tant, Déu no ha previst en aquests temps per al seu poble un enfrontament cruent amb les forces del mal; no vol que es vessi més sang. Tot i que encara molts, malauradament, seran morts per la maldat de l’home. Déu actuarà d’una altra manera: infiltrarà el seu poble en tots els sistemes satànics de l’Univers. Així els farà saltar des de dins. Sereu enviats en esperit, juntament amb molts altres germans, a actuar com una palanca per fer caure els sistemes des del seu interior.

Satanàs no se n’adonarà perquè no pot comprendre l’acció en esperit. Ningú no pot entendre l’acció en esperit si no posseeix l’Esperit de Déu. Així que, percebrà alguna cosa però no podrà fer res, perquè no té cap mitjà per oposar-se a l’acció en esperit. Pot matar l’home, però no l’esperit de l’home, i molt menys l’Esperit de Déu.

Les promeses que heu escoltat per boca del profeta Isaïes[3] s’han de complir: tots els béns dels pobles, totes les gràcies, el millor de la humanitat, tot confluirà a l’Església de Jesucrist de l’Univers. Haureu d’obrir el camí perquè la humanitat ha de ressorgir. No us parlo dels fills de Satanàs, aquests deixeu-los per a ell, us parlo dels fills de Déu que encara dormen i no entenen perquè ningú els ha instruït.

Què és necessari ara? La vostra pregària i la vostra oferta. Cal viure sincerament i a fons els tres pilars del Regne de Déu que us han estat indicats: l’ofrena, la integritat, la comunió universal[4]. Viviu a les vostres cases amb senzillesa però amb profunditat, posant en pràctica tot allò heu sentit en aquests anys.

No doneu més voltes sobre vosaltres mateixos. Les vostres pregàries han d’elevar-se i no girar al voltant dels vostres problemes. Tots teniu problemes, tota la humanitat els té, però si espereu a resoldre els vostres problemes per portar a terme aquesta missió, us equivoqueu. Comenceu la vostra missió i resoldreu els vostres problemes. Déu els resoldrà. En lloc d’això, concentreu-vos en ajudar l’Església a tot l’Univers. Ajudeu l’Església de l’Univers i aquesta us ajudarà a vosaltres, perquè sou un sol cor i una sola ànima.

No calen grans proclames ni molta propaganda. No lluiteu contra ningú, ja no és el moment. Ni tan sols Déu malgasta la seva força per lluitar contra aquells que no volen entendre. Vosaltres aneu endavant en la vostra missió. Sou les tropes escollides de Déu, camineu davant dels altres per obrir-los el camí, de la mateixa manera que els instruments extraordinaris us precedeixen davant vostre[5].

És el temps de la manifestació de Déu i del seu poble. Per tant, us demano una atenció profunda a l’acció de Déu dins vostre, a fi que també es manifesti a través vostre. El Senyor us protegirà del mal. Si sou fidels, no tindreu grans problemes, no xocareu amb els enemics ni us vindran a molestar, perquè Satanàs està confús. Però si vinguessin a molestar-vos, responeu amb amor, amb paciència i amb joia; després obriu la porta i feu-los fora.

Déu no necessita anar al darrere de ningú. El que està fet, fet està. En tots aquests anys, el Senyor ha escollit, ha cridat i molts han respost. Els exèrcits del Bé i del Mal ja estan en ordre de batalla. Entremig n’hi ha encara molts que han de ser desvetllats perquè escullin entre el bé i el mal. Però cal l’acció en esperit. Cal que el poble de Déu s’ofereixi als altars, als temples, allà on el Senyor el crida per alçar qui és de bona voluntat i abatre qui no ho és[6].

Sobretot és imprescindible que el poble entri en els sistemes de Satanàs. Veureu, i ja ho veieu en part, que els sistemes entraran en crisi, aniran els uns contra els altres, un regne contra l’altre. Els fills de Satanàs xocaran entre ells perquè ningú vol ser més feble que els altres. Tots volen manar i guanya qui crida més, el qui és més malvat. Tots esperen obtenir de Satanàs el que els ha promès: el poder, però no el tindran, perquè el poder pertany a Déu i al seu poble.

Coratge, germans, continueu endavant. Deixeu de posar la mirada en vosaltres mateixos i mireu més enllà.

Mireu el que Déu està fent, no el que fa Satanàs. Penseu en el que Déu fa i pot fer a través vostre i no només en el que vosaltres podeu o no podeu fer. El poder de Déu té la capacitat de portar-vos més enllà del vostre límit i dels vostres problemes.

Us beneeixo i estic al vostre costat, en nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant ”.

[1] Cfr. “Riscrivere la storia – Vol II – L’Universo e i suoi abitanti”, cap. 3, part 2, L’energia primaria dell’Universo; part 3, L’energia disgregante, pàgs. 30-33. Versió original en italià.

[2] Cfr. Ap 20, 5-6

[3] Cfr. Is 60, 1-6

[4] Cfr. “Oltre la Grande Barriera“, cap. 11, versió original en italià.

[5] Cfr. “Riscrivere la storia – Vol II – L’universo e i suoi abitanti“, part 5 “Dal terzo millennio alla nuova creazione“ – Cap. 2 pàgs. 317-329. Versió original en italià.

[6] Veure el Missatge de Maria Santíssima del 7 de desembre de 2019 titulat: “Oferts amb Maria sobre tots els altars de la Terra”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s