Missatge de l’Esperit Sant – La vostra missió és obra de la santíssima Trinitat

12 de gener 2020, Baptisme del Senyor

Estimats germans i germanes,

Lloem amb tot el cor Déu Tri i U per les gràcies que hem rebut durant aquests anys. El nostre ha estat un camí riquíssim del seu amor que ens ha guiat i envoltat. Hem conegut el veritable rostre del Fill de Déu, el nostre Salvador, i l’Esperit Sant, promès pel Pare i que se’ns ha donat en Nom de Jesús. Per la comunió entre el Fill i l’Esperit Sant hem estat guiats a conèixer el rostre de Déu Pare (Jn 17, 3). I ara davalla damunt nostre i entre nosaltres la potència trinitària que ens uneix tots a l’Església de Jesucrist de l’Univers. En aquesta es manifesta tota la potència de la santíssima Trinitat per preparar-nos per a la vinguda gloriosa del Senyor Jesús, que ens perfeccionarà i ens introduirà amb Ell a la creació nova (Ef 4, 13).

Continuem en aquesta comunió. Deixem-nos guiar i transformar per manifestar la glòria de Déu a totes les creatures (Rm 8, 9). Déu mateix, Pare, Fill i Esperit Sant, manifestarà la seva grandesa a tots aquells que el busquen.

Us desitgem que visqueu aquest any en l’Esperit Sant que ens guiarà a la veritat completa (Jn 16, 12-13). A continuació adjuntem la nostra pregària de consagració a la Santíssima Trinitat, per viure sotmesos al Déu Altíssim en l’Església de Jesucrist de l’Univers i manifestar la seva vida que se’ns ha donat.

Per part nostra, us confiarem a tots vosaltres i a tots els que s’uneixen a aquests programes, a Déu Tri i U, en la nostra Celebració Eucarística solemne en honor a la Santíssima Trinitat, el 19 de gener a les 8:30 h.

Us saludem fraternalment i us beneïm.

Stefania Caterina e Tomislav Vlašić

Consagració a la Santíssima Trinitat

A tu, Santíssima Trinitat,

en comunió amb tota l’Església de Jesucrist de l’Univers

i amb totes les creatures (Ap 5),

en el Cor Immaculat de Maria,

ofereixo la meva vida

per la salvació de la Terra i de tot l’Univers.

Que el teu amor immaculat, o Maria,

em purifiqui, em protegeixi i m’ofereixi

perquè la meva donació a Jesús

sigui sempre i en tot lloc

un culte espiritual

com a sacrifici vivent, sant i agradable a Déu” (Rm 12, 1-2).

Que el teu foc ardent, Esperit Sant,

inflami el meu cor i els meus ossos (Jr 20, 7-9)

perquè pugui superar, amb la teva ajuda, totes les proves,

responent plenament a cada un dels teus impulsos.

Que tot el meu ésser, oh Pare,

conegui i testimoniï sempre

el teu amor infinit.

I que tu reconeguis sempre en mi un fill teu,

que desitja tornar a casa teva

per viure eternament en comunió amb Tu.

Et consagro la meva vida, Santíssima Trinitat,

per viure el sant Evangeli

en la senzillesa,

en l’oferta i en la integritat,

en comunió amb tota l’Església de Jesucrist de l’Univers.

Amén

12 de gener 2020, Baptisme del Senyor

Missatge de l’Esperit Sant

La vostra missió és obra de la santíssima Trinitat

“Estimats fills,

Aquest és un dia molt important, perquè comença la vostra missió personal i la del poble per aquest any, en record de la missió terrena de Jesús iniciada amb el seu Baptisme.

La missió de la qual us parlo no és obra vostra sinó de la Santíssima Trinitat, que la realitza a través del seu poble. El Pare us crida, des del moment de la concepció. Si responeu a la seva crida, Jesús ve a vosaltres per realitzar l’obra del Pare en cada un de vosaltres i a través vostre. Després confirma plenament la seva obra, mitjançant el Baptisme. També jo, en el sagrament de la Confirmació, davallo damunt vostre per confirmar l’obra de Jesús, que ell compleix en el nom del Pare en cada un de vosaltres.

 La missió de Jesús i la meva són indivisibles. Tot el que Jesús realitza, ho fa juntament amb mi i viceversa. Jesús actua amb plena potència perquè actua amb mi. Entre els dos portem a compliment l’obra que ens ha estat confiada del Pare, en el seu Nom i per la seva glòria. Jesús i jo actuem en cada un de vosaltres i en tot el poble sencer.

Cada missió té necessitat d’un baptisme. Però el baptisme cristià no és un ritu d’iniciació a la religió, sinó que és la plena confirmació de l’obra trinitària en vosaltres. Heu acollit l’obra de Déu i ara heu de complir-la en la potència trinitària. En realitat, són les Tres Persones divines que actuen a través vostre. Us correspon a vosaltres donar el ple i lliure consentiment a la seva acció. Déu no us demana actuar en la ignorància sinó amb plena consciència.

 Aquest és el temps en el qual el poble ha d’actuar cada vegada més potentment. Avui, en el dia que recordeu el Baptisme de Jesús, Déu confirma i dóna inici a la missió d’aquest poble, per tal que, en l’any 2020, manifesti plenament la potència trinitària. Es compleix així tota justícia, com va ser per Jesús.[1] La confirmació per part meva de l’obra de Jesús en vosaltres, és el testimoniatge de l’obra del Pare, que Jesús ha complert en el poble durant tots aquests anys de camí. Així es compleix tota justícia, perquè de cara al món ha de quedar clar que no actueu per vosaltres mateixos sinó en la potència trinitària.

Quina és la vostra missió per aquest any? És l’acció potent en l’esperit, tal com ja se us ha explicat. Avui podeu comprendre-la millor, també a la llum de les paraules del profeta Isaïes que heu llegit: obrir els ulls als cecs, alliberar els presoners, confortar aquells que viuen en el dolor i a les tenebres; actuar sense aldarulls ni discussions, sense trencar allò que és fràgil[2]. Tal com heu escoltat en la lectura, Déu no fa preferències de persones i acull aquell que el tem i practica la justícia, sigui quin sigui el poble al qual pertanyi.[3] Per vosaltres també ha de ser així: no feu preferències de persones. Sigui on sigui que us enviarà el Senyor, allà actueu amb l’amor trinitari, per obrir els ulls als cecs i fer sortir els presoners de les tenebres. Aquesta és la vostra missió que ha de dur a terme cadascun de vosaltres, en particular els sacerdots. Ells tenen el gran deure de reunir el ramat i portar-lo a la meta, de seguir plenament Jesús, de seguir-lo en mi.

D’una banda, l’any que es presenta serà més fàcil per vosaltres, perquè la potència trinitària actuarà en vosaltres. Per altra banda, serà més difícil per l’oposició de l’esperit del mal que, notant que perd el poder i veient-se perdut, actuarà amb més odi. Vosaltres, però, no heu de tenir por, perquè Aquell que és amb vosaltres és més gran que aquell que està en el món, tal com està escrit[4] i tal com és, perquè cap força pot oposar-se a la potència trinitària.

Si en vosaltres descobriu límits i debilitats, no us tracteu amb duresa. Ningú pot treure-us del tot el vostre límit de creatures. No ho fa tampoc Déu, perquè el vostre límit és al mateix temps una protecció, que us impedeix d’anar allà on us faríeu mal. El que és important és que el vostre límit i les debilitats els sotmeteu a Déu, per tal que Ell els faci servir per al bé: sovint, el límit és una xarxa amb la qual captureu moltes ànimes semblants a vosaltres. Per això Déu us el deixa. Ho permet també per fer-vos humils i per molts altres motius que no compreneu a fons. En canvi, en el mateix moment en què entregueu el vostre límit a Déu, aquell límit es transforma en una força. El món no ho entén, en canvi, vosaltres, heu de comprendre que Déu ho pot tot i que també allò que pel món no val res, en Déu pot ser una força.

Per això us convido a mirar-vos vosaltres mateixos i els altres de manera positiva, perquè el vostre límit i el de l’altre no puguin impedir l’acció de Déu, si vosaltres no ho permeteu. Per això, no us sorprengueu si no veieu desaparèixer els vostres límits. No cometeu l’error de pensar que la potència trinitària s’hagi de manifestar amb la força humana; no és així. Està escrit que la força de Déu es manifesta en la debilitat de l’home, perquè l’home no pugui dir que hagi fet alguna cosa per ell mateix. Cap de vosaltres ho pot dir, tot i les seves capacitats, carismes o intel·ligència, perquè tot el que feu és obra de la Trinitat. Vosaltres sou els seus instruments.[5]

Mantingueu-vos doncs senzills i humils com Maria, que no ha provat mai de superar el límit d’aquesta Terra, tot i tenir-ne totes les possibilitats. Tampoc els Arcàngels superen el seu límit, perquè saben que això ha estat volgut per Déu, per la seva protecció. Sigueu feliços també en el vostre no-res, perquè és precisament allà on Déu es manifesta.

Fills, us beneeixo i baixo damunt vostre per confirmar en vosaltres l’acció trinitària. Escolteu en el vostre cor les paraules que el Pare adreça a cada un de vosaltres: “Aquest és el meu Fill, l’estimat: en ell m’he complagut” (Mt 3, 17). El Pare es complau en vosaltres si Crist viu en vosaltres. El Pare es glorifica en el Fill que viu en vosaltres, i el Fill en vosaltres glorifica el Pare. Jo baixo i confirmo aquesta obra potent de la Santíssima Trinitat.

Acolliu ara la meva benedicció que us guiï, us ajudi, us consoli, que sigui la vostra força per l’any que us espera. El Senyor està content de vosaltres i no deixarà de donar-vos les seves gràcies. Us protegeixo i us envio, en nom de la Santíssima Trinitat, a alliberar els presoners de la Terra i de l’Univers.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Cfr. Is 42, 1 – 4. 6-7

[2] Cfr. Is 42, 1 – 4. 6-7

[3] Cfr. Ac 10, 34-35

[4] Cfr. 1Jn 4, 4

[5] Cfr 2Cor 12, 1-10

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s