Comunicat – 25 de gener 2020

Respecte a les declaracions fetes sobre la Fundació “Fortalesa de la Immaculada” per part del bisbe de Brescia Tremolada en una roda de premsa el 22 de gener 2020, afirmem que som un poble de cristians que busquem la vida de Déu i intentem viure l’Evangeli i l’ensenyament de Jesucrist per descobrir plenament què és ser fills de Déu.

Preguem i oferim la nostra vida a Déu a través del Cor Immaculat de Maria per tot home i tota dona de bona voluntat. Creiem en la Santíssima Trinitat i en Jesucrist l’Únic Salvador de la humanitat en tot l’Univers. Creiem en Maria Santíssima Corredemptora, creiem en la vida a l’Univers i en la presència d’una sola Església nascuda a la Terra però a favor de tot l’Univers.

El nostre pensament i la nostra vida estan ben presentats en el lloc web Verso la Nuova Creazione i en els llibres publicats per l’editorial Luci dell’Esodo.

La Fundació “Fortalesa de la Immaculada” és una entitat legal reconeguda per la prefectura de Brescia; l’Associació “Església de Jesucrist de l’Univers” és una associació de fidels, sense afany de lucre.

Ens sentim bé, estem contents, no estem en contra de ningú i estem oberts a tothom que vulgui conèixer-nos millor. Amb aquesta actitud estem davant Déu també en aquesta situació, sense defensar-nos i deixant a Déu que porti a la llum la Seva veritat que supera sempre la dels homes.

Tots els col·laboradors de Tomislav Vlasic i de Stefania Caterina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s