El signe del meu triomf

23 de juliol 2016

Missatge de la Mare de Déu

“Estimats fills,

Avui vinc entre vosaltres com la Mare del poble nou, la Mare dels sacerdots nous. És del meu Cor d’on en prové tot do de Déu per a vosaltres perquè jo sóc la Mare que intercedeix per vosaltres en tot moment. En cada prova, en totes les situacions de la vostra vida, jo estic allà per vosaltres, pels meus fills.

Us he dit que sou les estrelles de la meva corona. Fills meus, us he parlat del signe que he volgut per tot el poble de l’Univers i no només per a vosaltres de la Terra. És el signe de tots els meus fills en el pit dels quals es realitza el triomf del meu Cor, perquè el meu Cor triomfa en el vostre cor. I quan tots haureu rebut aquest signe, es complirà el temps i s’aproparà el retorn del meu Fill. Tots aquells que a la Terra i a l’Univers es converteixen i entren a formar part del poble nou, reben aquest signe, són marcats amb el meu Cor, el Cor de la Mare del Salvador. El triomf de l’amor de Crist en cada un de vosaltres.

Fills meus, comença el temps de les proves per tots vosaltres. No us vull espantar, però les proves són necessàries per enfortir-vos. Les proves no es poden evitar perquè el maligne us odia perquè sou els meus fills. Heu de saber que qui sigui que em pertanyi és odiat pel maligne i per tots aquells que han escollit el mal. No tingueu mai por perquè jo estaré sempre al vostre costat, en cada prova, fins i tot en la més petita, per defensar-vos del mal. Està començant el temps del compte enrere pel retorn del meu Fill. Per això, estigueu a punt! Us insultaran, us faran fora de les sinagogues[1], tal com va dir el meu Fill, us faran fora també de les esglésies. Us repeteixo que no tingueu por! No escolteu les veus enganyoses, escolteu només la veu del meu Fill que parla en els vostres cors. Aneu directes cap a Ell i jo estaré sempre al vostre costat. No tingueu por de qui insulta, de qui ultratja, de qui calumnia i no sap res. Pregueu també pels vostres enemics i sigueu cada vegada més semblants al meu Fill.

Com a Mare, no puc amagar-vos el temps de la prova. Us he dit que és necessària i ha estat predita pel meu Fill, per això serà així. Sapigueu, però, que amb les proves venen també una gràcia i una llum cada vegada més grans. Per això, aquest és el temps de les proves, però és també el temps del triomf, de la joia i de la llum. I precisament quan el cel us semblarà més fosc, veureu resplendir cada vegada més la llum del meu Fill en vosaltres i al voltant vostre.

Us repeteixo que no esteu sols, sinó que sou part de l’immens poble de l’Univers. Per això, no us sentiu mai sols perquè aquest poble prega amb vosaltres, sofreix amb vosaltres, s’uneix a vosaltres i us sosté perquè la missió de la Terra és gran i també el vostre sofriment és gran als ulls de Déu i als ulls de tot el seu poble.

Fills, us demano que us prepareu per rebre aquest signe. Us ho repeteixo, no és un signe material sinó alguna cosa més: és el signe de la total pertinença a Déu i al seu poble a través meu.

Us beneeixo perquè el triomf del meu Cor sigui cada vegada més evident i actiu en vosaltres, i us acompanyo en el vostre camí, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.”


[1] Cfr. Jn 16, 2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s