Us ho he dit tot

Missatge de Maria Santíssima

Finale Ligure, 14 d’agost 2021 – Vigília de la solemnitat de l’Assumpció de la Benaurada Verge Maria

Us ho he dit tot. Ara només em queda assegurar-vos que estaré sempre amb vosaltres en cada camí que us condueixi a Déu. Pregaré per vosaltres i m’oferiré per vosaltres a l’altar del cel, a la litúrgia perenne de l’Església de tot l’Univers. Gràcies per tots els passos que heu fet amb mi i per la vostra fidelitat a Déu i a mi. Sóc la vostra Mare, Reina i Corredemptora. Per a vosaltres que m’estimeu, seré la vostra estrella polar: en el mar de la vida, sempre us indicaré la ruta més segura cap a Jesús.

“Estimats fills,

M’adreço a la humanitat i als cristians de la Terra, especialment a tots aquells que pertanyen a “L’Església de Jesucrist de l’Univers”.

Després del camí que he fet amb vosaltres durant aquests anys, el meu llarg diàleg amb vosaltres acaba aquí. El Senyor Omnipotent ha establert que el temps de la meva manifestació pública a la humanitat de la Terra s’ha acabat. Em retiro a la meva dimensió que m’és pròpia, a la Santíssima Trinitat, des d’on així i tot continuaré ajudant-vos i acompanyant-vos.

Aquells entre vosaltres que heu caminat en la fe durant aquests anys no s’han de sorprendre, ni espantar perquè tota decisió de Déu és sempre pel bé dels seus fills i conté una saviesa sublim, que coneix molt bé les necessitats de cadascú i de tota la humanitat. Jesús també havia de deixar els seus apòstols i deixebles, per permetre’ls rebre l’Esperit Sant i créixer en la fe, per donar testimoni del seu Evangeli com a homes madurs i conscients.[1] El mateix val per a vosaltres: heu crescut i el Senyor espera de vosaltres un testimoniatge a l’alçada de tot el que heu rebut.

Ara l’Esperit Sant us ha de guiar a les profunditats del camí i orientar decididament cap al meu Fill. Heu de ser conscients que la VINGUDA INTERMÈDIA DE JESÚS a la Terra és un esdeveniment extraordinari i històric per a tot l’Univers. Marca l’inici d’aquest TEMPS MESSIÀNIC que és un TEMPS ESCATOLÒGIC,[2] en el qual s’han de complir totes les promeses de Déu. És un TEMPS D’ESPERA de la manifestació gloriosa de Jesús a la fi dels temps; no una espera passiva i resignada sinó joiosa i fecunda per a tots aquells que durant aquests anys han comprès i viscut la unió amb Jesús.

El Pare ha deixat tota la creació en mans del Fill, perquè actuï en la potència de l’Esperit Sant per portar a compliment, en cada ànima que l’acull i en el seu poble, l’obra de la Redempció.[3] Per això aquest és un TEMPS DE CONVERSIÓ, l’últim concedit a la humanitat per acollir Jesucrist com a Senyor i Salvador. No serà un temps il·limitat, de manera que ningú es faci il·lusió de poder ajornar la decisió de deixar la vida corrupta i convertir-se al Déu Tri i U.

La vinguda intermèdia de Jesús marca també l’inici de la darrera fase del PLA DE RECAPITULACIÓ EN JESUCRIST DE TOTA LA CREACIÓ, que us ha estat àmpliament explicat durant aquests anys. Esteu a la fase conclusiva d’aquest pla d’abast còsmic, que implicarà tot i tothom, ho vulguin o no. Ara Jesús és aquí viu i present en tota la seva potència, encara que els vostres ulls estiguin impossibilitats per veure’l a causa de la duresa del vostre cor. Jesús és aquí i encara camina pels camins del món, a la recerca de tota ovella perduda que dòcilment es deixi conduir a la salvació. No el deixeu sol, vosaltres que creieu en Ell, sinó acompanyeu la seva obra amb la fe, la pregària i l’oferta de la vostra vida a Ell, per mitjà del meu Cor. Heu de tenir fe en la seva presència i en la seva obra en aquest temps. Només aquesta fe us permetrà entendre allò que haurà de passar.

Se us ha dit i us repeteixo que els esdeveniments que us esperen seran grandiosos i terribles, rics de gràcies per a qui creu en el Déu veritable, però espantosos per qui el refusa. No faltaran les proves ni per aquells que tenen fe, però aquests rebran força de l’Esperit Sant per superar tota dificultat i de cada prova en rebran fruits. Qui refusarà l’ajuda de Déu viurà dies molt difícils. I com que la major part d’aquesta humanitat no acull el Déu veritable, la Terra entrarà en una espiral de por i els pobles viuran ansiosos per tot el que haurà de passar, segons la paraula del meu Fill.[4]

Al llarg dels mil·lennis, els homes de la Terra han rebut de Déu tots els ensenyaments necessaris per a viure com a fills de l’únic i veritable Déu. L’Evangeli i les Sagrades Escriptures, el Magisteri de la veritable Església fidel al meu Fill, les profecies autèntiques i la vida dels Sants us han indicat com comportar-vos segons les lleis de Déu. Les revelacions i les explicacions que heu rebut, a través d’aquest web, de dos membres del Nucli Central,[5] han obert davant els vostres ulls una àmplia visió de l’Univers i del seu destí. Teniu tot allò que necessiteu en aquest temps i no podeu dir el contrari perquè mentiríeu.

Jo mateixa us he parlat en moltes ocasions per indicar-vos el camí, us he transmès tot el que el Senyor ha volgut. He estat pacient i amorosa envers vosaltres, fins i tot quan no m’heu acollit, ni entès o quan heu manipulat les meves paraules. Sempre us he perdonat.

Ara serà Jesús qui us parlarà, en el moment i de la manera que Ell decidirà, en la potència de l’Esperit Sant. Obriu-vos a Ell per rebre allò que necessiteu. Mantingueu-vos fidels a Jesús i a l’Esperit Sant, per no trencar aquell fil que us uneix al Pare. No tindreu pau, ni felicitat sense l’amor del Pare que només Jesús i l’Esperit Sant poden donar-vos en plenitud.

A tots aquells que no creuen en el Déu veritable, que rebutgen el seu amor i són esclaus del pecat us dic: pregaré per vosaltres, per tal que el Senyor us tingui misericòrdia i us concedeixi comprendre la gravetat de la vostra condició. Encara no és massa tard per canviar la vida, però si no ho feu, no us podré ajudar. Finalment, qui ha escollit lliurement i conscient servir Llucifer a canvi dels regnes d’aquest món, haurà de confrontar-se inevitablement amb la potència del Senyor Ressuscitat, i no serà una passejada. Recordeu bé la paraula de la Bíblia: “És terrible caure en mans del Déu viu.[6]

Us ho he dit tot. Ara només em queda assegurar-vos que estaré sempre amb vosaltres en cada camí que us condueixi a Déu. Pregaré per vosaltres i m’oferiré per vosaltres a l’altar del cel, a la litúrgia perenne de l’Església de tot l’Univers. Gràcies per tots els passos que heu fet amb mi i per la vostra fidelitat a Déu i a mi. Sóc la vostra Mare, Reina i Corredemptora. Per a vosaltres que m’estimeu, seré la vostra estrella polar: en el mar de la vida, sempre us indicaré la ruta més segura cap a Jesús.[7]

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.


[1] Cfr. Jn 16, 7

[2] Escatològic: fa referència als destins finals de l’home i de l’Univers

[3] Cfr. Jn 3, 35; Jn 5, 19-30

[4] Cfr. Lc 21, 26

[5] Es refereix a Stefania Caterina i P. Tomislav Vlasic

[6] Cfr. Heb 10, 31

[7] L’estrella polar és sempre visible a ull nu, tots els dies de l’any, i indica el Nord. Al llarg dels segles ha estat l’únic punt de referència pels mariners, per localitzar el nord i per orientar-se en la navegació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s