Reflexió – Preparats pels esdeveniments

A càrrec de Pare Tomislav Vlašić

7 d’agost de 2021

(Transcripció d’àudio)

Estimats germans, estimades germanes, tal com ja sabeu, darrerament no hi ha hagut missatges i poques prèdiques. En el temps que anem n’hi haurà molts menys. El Senyor m’ha encomanat de dir-vos algunes coses perquè no us sorprenguin.

Avui el Pare ha parlat amb tota la tendresa, tot l’amor, però els passos que tenim davant nostre són molt seriosos. Tal com deia la Mare de Déu diverses vegades: “Serà el temps gloriós pels fills de Déu i temps terrible per qui no és de Déu”. De què es tracta? Es tracta d’un canvi total pel que fa a la nostra relació amb Déu. Jesucrist ha d’esdevenir el centre de la nostra atenció i només les persones, les quals amb especial atenció El segueixen i li són fidels, podran comprendre la seva presència intermèdia. Aquells que pertanyen a Satanàs ja han estat judicats i aniran cap al seu destí, amb el que han escollit, però aquella multitud de gent que no fa la tria ni d’una banda ni de l’altra, passarà temps molt, molt durs i dolorosos.

Això us ho havia de dir perquè Jesús parlarà a tota la humanitat. Per allò que vol dir, ens ha donat com a títol “Document”, “Document a la humanitat”, i Ell desitja que estigueu preparats per entendre, no com un càstig, sinó com amor perquè Ell vol portar aquells que són de Déu ràpidament al Pare. D’ara endavant els nostres ritmes seran els seus ritmes, dins nostre. Allò que Ell realitza dins nostre ho hem d’entendre, percebre i participar-hi. Per això, és un temps de molt, molt compromís.

El Pare ha dit que tots els profetes, els profetes de veritat, han d’inclinar-se davant de Jesucrist perquè totes les profecies són imperfectes respecte a Aquell que és la imatge de Déu invisible, la imatge perfecta, Jesucrist. Tots els profetes, totes les profecies es compleixen i es verifiquen en Ell, tal com va ser en la primera vinguda, així també en aquesta. Aleshores no podeu recolzar-vos més ni en els vidents, ni en els profetes, sinó que heu de caminar drets, capaços de participar a la Seva presència entre nosaltres.

Quina serà la seva obra en els fills de Déu? Confirmarà tot allò que heu rebut durant aquests anys com a ensenyament sa, complet. Així doncs, esteu cridats a viure’l, i serà confirmat en vosaltres i us portarà a una seguretat absoluta. Si feu aquests passos, i tan bon punt els hàgiu fet, s’afegiran passos nous que passaran a través de l’Esperit Sant dins el vostre esperit perquè la humanitat -la humanitat que entrarà a la nova creació- ha de ser sotmesa a les Lleis de l’Esperit pur; no governada per les lleis plenes de compromisos.

Jesús prepara la seva vinguda gloriosa, però la seva vinguda gloriosa vindrà a través de la seva manifestació en els fills de Déu, allò que diu Sant Pau: “Amb Ell ens manifestarem també nosaltres[1]. La seva obra és infinita; l’obra de la redempció amb la resurrecció ara ha de complir-se en els seus fills.

Hem parlat dels profetes, profetes justos, que han d’inclinar-se davant de Jesús, deixar parlar Jesús en l’interior. El mateix val pels instruments que es presenten per actuar en nom de Jesús. Han d’inclinar-se davant de Jesús. Sovint aquests es presenten com Jesús, i a més encara més que Jesús; pensen que Jesús ha de fer allò que ells decideixen. El mateix els creients que reciten les pregàries com gairebé per obligar Jesús a fer allò que ells volen.

Heu vist que aquests punts fan un canvi total en nosaltres! Ens condueixen a la transformació en creatures noves i la creatura nova no és una imatge sinó una realitat dins nostre.

Amb aquesta consagració solemne a Déu Pare[2] desitjo recordar-vos que també vosaltres us consagreu solemnement a Déu Pare per ser sotmesos a les Lleis de l’Esperit pur que actuen en Ell per mitjà de Jesucrist en l’Esperit Sant. Per això ha vingut Jesús. Aleshores, consagrant i vivint la vida segons la voluntat del Pare, automàticament esteu compromesos a consagrar la Terra i tot l’Univers al voler del Pare perquè tots aquells que són de bona voluntat siguin atrets per l’amor del Pare i tornin a la casa del Pare. Aquests punts han de ser clars dins vostre, i deixeu totes les crosses, tots els bastons, les figures humanes i interpretacions humanes. La llum de Crist us il·luminarà a tots vosaltres!

No us preocupeu pels falsos profetes perquè Jesús se n’ocuparà. Tots aquells que s’han rebel·lat i pensen governar la Terra i l’Univers ja estan processats. Cada dia seran més febles. Aleshores, tingueu coratge per reprendre el camí i per posar Déu al centre de l’atenció.

He dit que els missatges disminuiran molt. També els membres vivents del Nucli Central no us parlaran tant. Per a tots vosaltres, el punt de referència serà el lloc web “Verso la nuova creazione”[3] i la “Fundació”[4], les cases de la Fundació[5], si voleu caminar. Allí trobareu ajuda i podreu rebre totes les informacions.Us dono gràcies i us beneeixo, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit


[1] Cfr. Col 3, 4

[2] Veure “Consagració de la Terra a Déu Pare” a l’enllaç “Consagracions i pregàries” del nostre web

[3] www.versolanuovacreazione.it (versió original); i en català www.capalanovacreacio.com  

[4] Fondazione “Fortezza dell’Immacolata“

[5] Per contactar les nostres cases un adrecem a l’enllaç “Contatti” del nostre web www.versolanuovacreazione.it, o “Contactes” a www.capalanovacreacio.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s