Us deixo a les mans del meu Fill

Missatge del Pare

Finale Ligure,  7 d’agost 2021 – Solemnitat de Déu Pare

Aquest és també el TEMPS DEL SILENCI DE DÉU, del qual el meu Fill us parlarà. Silenci no significa que Déu no parlarà més, sinó que parlarà d’una altra manera. Parlaré per mitjà del meu Fill, en les profunditats del vostre esperit. L’Esperit Sant farà sentir en vosaltres la veu de Jesús i tots aquells que han dit sí al moment de la concepció reconeixeran i seguiran la veu del Pastor.

“Estimats fills,

Us dono gràcies perquè esteu aquí una altra vegada, en aquest any molt especial per a tots vosaltres i per a tota la humanitat. Es tracta d’un any de passatge cap al TEMPS MESSIÀNIC, que us ha estat anunciat i que ara ha d’arribar a la seva plenitud.[1]

Una vegada més he enviat el meu Fill a la Terra com la llum del món[2], per tal que la seva llum brilli en cada un de vosaltres, en el meu poble i per tota la Terra. La llum del meu Fill farà emergir també les tenebres, per això es produirà una gran batalla en aquest planeta. Serà l’inici d’un fort enfrontament entre llum i tenebres. Aquesta batalla acabarà amb la vinguda gloriosa del meu Fill a la fi dels temps o, millor dit, amb la seva manifestació gloriosa, perquè Jesús ara ja és aquí, entre vosaltres. En aquest temps messiànic, l’estrella del meu Fill Jesús ha de brillar en aquest planeta fosc, a favor de tot l’Univers que espera la salvació.

Aquest és també el TEMPS DEL SILENCI DE DÉU, del qual el meu Fill us parlarà. Silenci no significa que Déu no parlarà més, sinó que parlarà d’una altra manera. Parlaré per mitjà del meu Fill, en les profunditats del vostre esperit.[3] L’Esperit Sant farà sentir en vosaltres la veu de Jesús i tots aquells que han dit sí al moment de la concepció reconeixeran i seguiran la veu del Pastor.[4]

Ha d’emergir la veu del Salvador, l’únic que pot portar-vos a la salvació. Per això, no us sorprengueu si les veus dels veritables profetes disminueixen, s’esvaeixen fins a gairebé desaparèixer. Ara és hora que els veritables profetes callin, perquè ha de parlar Aquell que és la Paraula de Déu. En canvi, emergiran els falsos profetes que cridaran a les places i atrauran cap a ells tots aquells que no em pertanyen, perquè refusen el meu Fill Jesús. Molts vindran fins i tot en el nom de Jesús, però no seran ovelles del seu ramat, i no els heu de seguir.[5]

El vostre camí és clar i ja ha estat traçat des de fa molt temps, i és el moment que tots vosaltres reprengueu tot el que se us ha dit durant aquests anys, i comenceu a viure-ho. Les revelacions que heu rebut no són faules, ni paraules boniques per a consolar-vos: són el camí per aquest temps.

Si heu passat alguna cosa per alt, no heu entès o no l’heu posat en pràctica, ara és el moment de reparar-ho. Repreneu i aprofundiu seriosament aquest camí, juntament amb els vostres sacerdots i amb els responsables d’aquest poble, altrament no podran arribar coses noves si no heu entès les velles.

En aquest temps, els instruments extraordinaris es retiraran, estaran al costat del meu Fill i el seguiran arreu on anirà; hi haurà moltes ovelles per recollir de nombrosos ramats.[6]

Ara és el vostre temps: aquest poble ha baixar a l’arena per testimoniar allò que ha rebut. Encara que no sigueu molts, jo us he fet forts per un gran testimoniatge. Per això, no tingueu por de baixar a l’arena i de fer el que se us demana, perquè la humanitat de la Terra es cargola sobre ella mateixa, i aquesta pandèmia no acabarà fins que els meus fills hagin comprès tot el que cal comprendre.[7]

Succeiran molts altres fets en aquest planeta, per això heu d’estar preparats. No us demano que feu grans coses sinó que poseu en pràctica allò que us ha estat indicat. Passos senzills, concrets, plens d’amor i no se us demana res més.

El meu Fill està present a la Terra per separar la llum de les tenebres, reunir el seu poble i enfortir-vos cada un de vosaltres. Heu de brillar de la seva llum, altrament tot serà inútil. Per això us demano un treball seriós d’aprofundiment i d’una comprensió més gran del vostre camí.

És hora de fer un balanç de la vostra vida perquè el judici començarà per la casa de Déu, recordeu-ho bé.[8] El meu Fill és aquí i el que heu de fer ara és sentir la seva presència, viure-la i testimoniar-la. No li cal res més a aquesta humanitat, perquè ningú altre la podrà salvar sinó el meu Fill.

Amb aquestes paraules us saludo i us deixo a les mans del meu Fill. Us seran donades les indicacions que necessitareu, de la manera adequada i en el moment oportú. Però no espereu que jo us segueixi pas rere pas, com he fet fins avui, perquè ara sou vosaltres que heu de seguir-me a mi i podreu fer-ho només seguint Jesús.

El poble de Déu ha de conèixer finalment el seu Salvador, perquè molts cristians de la Terra parlen de Jesucrist, però pocs el coneixen de veritat. Jo vull que conegueu el meu Fill Jesús mitjançant un coneixement que és amor, força, benedicció, testimoniatge. L’Esperit Sant us guiarà. Us dono gràcies per tots els passos que heu fet i pels que fareu. Estaré al vostre costat.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.


[1] Missatge de la Mare de Déu del 7 de desembre de 2020, “El temps messiànic

[2] Cfr. Jn 8, 12; Jn, 5; Jn 12, 46

[3] “La revelació que assoleix l’últim estadi de Jesús és la realització de la profecia de l’Antic Testament, segons el qual en el temps escatològic (temps final n.d.r) no es coneixerà Déu per ensenyament, sinó que es farà directament experiència d’ell (cf. Is 54, 13; Jr 31, 31-34).

El verset Jn 6, 46 repeteix en part el que es diu en Jn 1, 18 i vol expressar la diferència entre el creient i el Fill de l’Home que només coneix perfectament Déu. A causa d’aquesta relació, el Fill revelador és també el Mediador entre els homes i Déu Pare”. (Del Lezionario meditato vol VI, pàg 391 – EDB)

[4] Cfr. Jn 10, 1-6

[5] Cfr Jn 10, 22-30; Lc 21, 8

[6] Cfr. Jn 10, 16

[7] Es refereix a la pandèmia de coronavirus Covid 19, que colpeix la Terra des del 2020

[8] Cfr. 1Pe 4, 17

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s