Estigueu a punt…

Església de Jesucrist de l’Univers

A càrrec de Mauro

15 de novembre de 2021

(Transcripció d’àudio)

Ens encaminen cap a Crist, Rei de l’Univers, diumenge ho celebrem i dilluns celebrarem Maria, Mare i Reina de l’Univers.

Crec que també podem dir que estem encaminats a pas lleuger cap al compliment, cap al retorn gloriós del Salvador. Les lectures dels darrers dies recordaven el seu retorn gloriós, parlaven d’aquesta fi dels temps, de quan fins i tot el cel serà trasbalsat[1]. I són lectures que poden provocar diferents reaccions dins nostre: espantar, provocar por, portar-nos a la preocupació sobre què ha de passar. Mentre, en canvi, si les mirem, les deixem fluir dins nostre, són lectures que han de desvetllar dins nostre l’esperança, són lectures que ens han de portar de nou al centre, al motiu veritable pel qual estem a la Terra, al motiu pel qual hem estat creats, al motiu pel qual som aquí. I ens recorden a què hem estat previstos: estem aquí de pas, però hem de viure per l’eternitat. Porten l’eternitat al centre de la vida i ens recorden amb claredat, si no ens deixem portar per l’espant que porten, ens recorden amb claredat que Jesús ha vençut la mort i ha vençut el món.

És aquesta fe que ens ha de donar tota l’esperança, i també la joia, que els temps arriben al compliment, perquè així ha de ser. A l’Evangeli d’avui[2] es parla del cec que crida: “Fill de David, tingues pietat de mi!”. Penso que és un crit que hauríem de fer tots. I després Jesús li demana: «Què vols que faci per tu?”,  “Senyor, fes que hi torni a veure!». Us prego que sigui una pregària de cada un de nosaltres: “Que hi torni a veure!”, la vista sobre les coses que compten, la vista sobre les veritats profundes, la vista sobre la realitat de Déu, la vista en allò que vol dir ser fills de Déu, la vista sobre totes les coses que ens passen, sobre tot el que està passant. “Que hi torni a veure!”, aquella vista interior, neta, no entelada pel meu jo, per la meva ànima espantada, per l’esperit del món i per l’energia disgregadora que ens envolta.

Tenir a Crist Rei, estar segurs que és el Rei, el Rei de la vida, el Rei de l’Univers, ha de desvetllar l’esperança, la certesa en l’amor del Pare per nosaltres; el Pare que va preveure Jesús, la seva vinguda per la nostra redempció, va preveure tota la seva Passió i la seva Resurrecció i la va preveure per cada un de nosaltres. Jesús no va fer aquell recorregut per ell mateix, el va fer per nosaltres i el va fer en obediència a l’amor del Pare.

Això ha de desvetllar en nosaltres el record, la certesa a la fidelitat que Jesús té envers cada un de nosaltres. Fins i tot quan nosaltres no som fidels, Ell és fidel. La certesa que tots aquells que han dit sí en el moment de la concepció, tots aquells que tenen una mica de bona voluntat, no gràcies a ells, sinó gràcies a la fidelitat que Jesús té al Pare per cada un de nosaltres, seran recuperats, perquè Jesús ho vol, perquè Jesús és fidel. I també la certesa que tota aquesta obra, no és obra d’homes, sinó obra de Déu, obra de l’Esperit Sant. Certament, ho fa a través dels instruments. En aquest web hem parlat dels instruments extraordinaris i dels instruments ordinaris[3], i tots s’han posat en moviment, guiats i empesos amb el permís de Déu i sota l’acció de l’Esperit Sant. En aquesta esperança i en la certesa de tenir Crist Rei en la nostra vida, Maria Reina, podem afrontar els esdeveniments.

Ja fa alguns mesos que parlem del temps del silenci, i concretament heu vist que hi ha hagut un temps de silenci. Però fins i tot aquest silenci ens pot despertar por i ens pot conduir a un forat, o pot ser aquell silenci que ens porta a l’escolta de Déu, ens porta a estar davant Seu, aquell silenci que facilita la relació amb Ell, amb Jesús viu que està entre nosaltres. No oblideu que en el silenci va ser creat l’Univers, en el silenci hem estat creats tots nosaltres. El silenci regna, però no és un silenci de mort.

També se’ns ha aconsellat agafar tot el que hem rebut[4], missatges, reflexions per part del Nucli Central, agafar-los de nou, aprofundir-los. Per què? Sempre per aquell amor que el Pare, el Fill, l’Esperit Sant i Maria Santíssima tenen per cada un de nosaltres. No són missatges, no són ordres, no són imposicions, sinó que són paraules que porten una vida, que porten vibracions, que desvetllen la vida dins nostre, precisament per passar en l’esperança, en la fe i en l’amor els temps que estem vivint, els últims temps, precisament per vèncer totes les pors i tot el que veiem en el món, tota la confusió.

Avui hem sentit del primer llibre dels Macabeus[5], la confusió d’aleshores que sembla una mica la d’ara. Allò que hem rebut aquests anys, la formació, no era una cosa més, era un do de Déu per passar dins d’aquests esdeveniments. Com? En pau, com a fills de Déu.

Sant Pau diu que el que compta són la fe, l’esperança i la caritat, i el que queda després és la caritat[6]. Però la fe, l’esperança i la caritat s’han d’alimentar. Són un do, sí, però un do que Déu dóna a tots aquells que el busquen, aquells que el desitgen i aquells que el nodreixen.

Tot el que hem rebut és una guia clara i neta per viure com a fills de Déu. No és un concepte, no són una sèrie de conceptes per arribar a ser sants, per arribar a ser superherois. Són aquelles lleis impreses dins el nostre esperit que són desvetllades també a través de les paraules que hem rebut, però lleis que són naturals en la ment de Déu i també en el nostre esperit perquè hi han estat posades per Ell. Ja estan totes dins nostre, només han de posar-se en marxa de nou. Estem previstos per l’eternitat, hem nascut de l’amor, previstos per estimar. La més gran de totes és la caritat, i aquesta la tenim dins, estem previstos així.

En el darrer llibre que hem publicat, volum 8 de “Verso la Nuova Creazione[7], hi ha les paraules del 2021, i també el pare Tomislav i la Stefania ens donen uns consells, una vegada més, com ens n’han donat moltes vegades. I altra vegada, com ens prenem aquests consells? Hi ha aquell missatge de Jesús on també Ell diu: “Consagreu-vos a l’Esperit Sant, consagreu-vos a Maria[8], dóna passos molt concrets a fer. Com ens els prenem?

Després d’haver-nos donat aquests consells, el pare Tomislav i la Stefania diuen: “Us deixem tot el que hem rebut, tot el material” i és precisament el testimoniatge que, quan un profeta ho és de veritat, tot allò que rep, ho rep per al poble i després arriba el moment que es retira i deixa pas al Senyor, perquè també els profetes s’han d’apartar. El recorregut és un camí per trobar Crist, no per trobar els missatges, una obra, ni tampoc l’Església de Jesucrist de l’Univers. Quan trobes a Crist, automàticament estàs en l’Església de Jesucrist, estiguis on estiguis. No es tracta d’inscriure’s, de tenir un carnet, es tracta de trobar Jesucrist.

Estem cridats a continuar el nostre servei, cada un des d’allà on està, cada un amb allò que ha reconegut, en el camí que Déu obrirà contínuament d’ara endavant, anant darrere d’Ell que està present, viu, operant. Precisament per això, hem pensat que per immergir-nos cada vegada més en les Lleis de l’Esperit Sant, hem pensat per a nosaltres, i us ho proposem a tots vosaltres, de tornar a començar mirant tot el que ens ha estat donat en aquell recorregut que l’Esperit Sant ens va portar a fer fa  uns anys i que vam publicar en el primer volum de “Verso la Nuova Creazione”. Era precisament tot un camí que no fa mal repetir.

Hem pensat començar aquest vespre, però amb les paraules de Sant Miquel[9]. Les trobareu en aquest web, i en parlarem. I després, cada setmana farem un pas endavant amb les paraules de l’Esperit Sant. Us garanteixo que, si amb amor, amb joia estem buscant Jesucrist, que si amb amor i amb joia sabem que donar-li la vida és l’única cosa que compta per tenir una vida plena, no per tornar-nos fanàtics o per formar part d’alguna cosa. Si amb joia li permetem conduir la nostra vida i l’escoltem, si deixem que Ell ens condueixi, també l’hem d’escoltar. I també, a través de les indicacions que ens ha donat, passarem enmig d’aquests esdeveniments que seran forts i en seran molts. I Déu podrà utilitzar-nos, però no és aquest l’objectiu, sinó que Déu podrà utilitzar-nos com a punt de llum pels altres. Però l’objectiu és: he estat creat per Déu i a Déu vull tornar, perquè sense Déu no puc viure. Sé que sense Maria no puc fer-ho, he reconegut aquest camí, Li ofereixo la vida perquè Ell la pugui conduir. Caminem així i serem també nosaltres com aquell cec que va demanar la vista i després el va seguir i lloava Déu. “Que recuperi la vista, la vista per seguir-te, la vista per saber què he de fer, la vista per saber on posar els peus”.

I que Maria Santíssima ens acompanyi, com sempre, en aquest camí, que ens faci comprendre en profunditat, Ella que ha estat la serventa del Senyor, obedient, que ens faci comprendre aquest recorregut per seguir els passos de Déu passant a través de l’oferta de la vida i que ens condueixi així, a la plenitud, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.


[1] Cfr. Lectures de la setmana 32 del Temps Ordinari

[2] Cfr. Lc 18, 35-43

[3] Es refereix a l’enllaç “Els instruments extraordinaris de Déu” d’aquest web.

[4] Cfr. Missatge de Déu Pare del 7 d’agost de 2021 “Us deixo a les mans del meu Fill”, publicat en el llibre “Verso la nuova creazione – vol. VIII anno 2021”, pàg. 79, en italià; i en català en aquest web.

[5] Cfr. 1 Ma 1,10-15.41-43.54-57.62-64

[6] Cfr. 1 Co 13, 13

[7] Edizioni Luci dell’Esodo

[8] Cfr. Missatge de Jesús del 5 de genre de 2021 “En el meu nom, vencereu”, publicat en el llibre “Verso la nuova creazione – vol. 8 anno 2021”, pàg. 23, en italià, i en català en aquest web.

[9] Cfr. Missatge de Sant Miquel Arcàngel del 3 d’agost de 2007 “Tenetevi pronti …”, publicat en el llibre “Verso la nuova creazione – vol. I anno 2010”, pàg. 15, i en el llibre “Oltre la Grande Barriera” pàg. 291, en italià.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s