La nostra herència

Estimats germans i germanes,

Cada any, per la solemnitat de Crist Rei de l’Univers, sovint se’ns donen indicacions per l’any que vindrà. Molts de vosaltres espereu unes paraules de Jesús. Però Jesús ens ha anunciat que no desitja parlar.

Per què no parla? Perquè la humanitat de la Terra no vol canviar. Les paraules que voldria dir serien paraules dures per a la major part de la humanitat que no les acolliria, causant dolor en les ànimes de bona voluntat.

Jesús és pacient i parlarà a la humanitat en el moment que considerarà oportú. I mentrestant continuarà guiant en esperit tots aquells que han acceptat ser recapitulats en Ell, segons els programes que us hem revelat durant aquests anys. Instruirà tots aquells que formen part de la Seva Església de tot l’Univers.

Com a membres del Nucli Central, ha arribat també per a nosaltres el moment de retirar-nos en el silenci, per acomplir la tasca que el Senyor Jesús ens ha confiat. En aquest temps, tal com us ha estat anunciat, Jesús està present a la Terra de manera especial, perquè és el temps de la Seva vinguda intermèdia. Els tres instruments extraordinaris estan plenament implicats en l’acció del Salvador, que s’està realitzant ja a la Terra però que repercuteix  a tot l’univers.                                                                                                                                                                                                                                                               

Tot allò que hem rebut de Déu per revelació i que us hem transmès durant aquests anys, a través dels llibres, els missatges, les reflexions i les explicacions, les confiem a “L’Església de Jesucrist de l’Univers” present a la Terra. És l’herència que us deixem a tots vosaltres com a membres d’aquesta Església. Ho fem a través de la Fundació “Fortezza dell’Immacolata”, amb la qual col·laborem des de sempre, en esperit d’autèntica fraternitat cristiana.

La Fundació és un nucli que actua en l’Església, al servei de l’Església. Durant aquests anys, s’ha fet càrrec de custodiar, divulgar i promoure tot el que ha rebut de nosaltres dos, superant amb amor moltes proves i hostilitats, perquè el Senyor n’ha volgut mesurar la fidelitat. Continuarà fent la seva feina a favor de tots vosaltres i custodiarà l’herència que deixem. Estarà prop vostre i us sostindrà en els passos que vulgueu fer.

Per part nostra, encara que parlarem poc per voler de Jesús, no deixarem de transmetre-us tot el que el Senyor eventualment us voldrà comunicar, tal com hem fet sempre.  Units especialment a Jesús, juntament amb tots els instruments extraordinaris, també estarem units a tots vosaltres i a aquells que creuen en la vinguda intermèdia de Jesús. Us portarem més a prop del seu Cor.

Us donem gràcies per haver-nos acollit i per haver cregut en el nostre testimoniatge. Ara que Jesús és aquí, present de manera especial entre nosaltres, és just que sigui Ell qui parli als vostres cors, de la manera millor per cada un de vosaltres. “Cal que Ell creixi i que jo disminueixi[1], deia Joan Baptista a la primera vinguda de Jesús. Tot ha de disminuir, perquè la veu del Senyor Jesucrist s’ha d’aixecar amb autoritat per sobre de tota altra veu; per sobre el rebombori del món i la confusió de massa paraules buides.

Us beneïm amb amor i us encomanem a Déu i a Maria Santíssima. Us desitgem un camí lluminós i ple de gràcies, especialment en el temps d’Advent que s’obre davant nostre i que sempre va ple de les promeses de Déu.

21 de novembre de 2021, Solemnitat de Crist, Rei de l’Univers

Stefania Caterina e Tomislav Vlašić


[1] Crf. Jn 3, 30

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s