Seguint els passos de Sant Joan Apòstol

26 d’abril de 2023

(Del llibre “Riscrivere la Storia – vol. III – La Donna vestida di sole”, pàg. 125; Ed. Luci dell’Esodo)

Missatge de Maria Santíssima del 22 de febrer de 2021

“Estimats fills,

Desitjo beneir-vos i donar-vos les gràcies per haver-me acollit en la meva obra de Corredemptora. Pertànyer a mi significa ser corredemptors juntament amb mi. Si jo no fos la Corredemptora, tampoc vosaltres podríeu entrar plenament en la Redempció del meu Fill i ser corredemptors.

Quan Jesús em va confiar a Joan i va confiar Joan a mi, es va crear un vincle indissoluble entre jo i la humanitat, perquè en aquell moment Joan representava tota la humanitat.

Llegiu més: Seguint els passos de Sant Joan Apòstol

En la primera Església, Joan i jo vam testimoniar i viure especialment l’obra de Redempció del meu Fill, perquè tots dos vam estar al peu de la Creu, on Jesús ens havia confiat l’un a l’altra. Ho hauria pogut fer en una altra ocasió, potser en un dia de festa, i, en canvi, ho va fer al peu de la Creu. Ho va fer no només perquè Jesús ser n’aniria i jo em quedaria sense Ell, sinó per subratllar que en aquell moment participàvem tots dos en la seva Passió; jo plenament, Joan d’una manera més limitada, però tots dos amb el desig de compartir el seu sofriment. Joan va sofrir molt al peu de la Creu perquè estimava sincerament Jesús i no només per por de quedar-se sense el Mestre.

Vosaltres també camineu seguint els passos de Joan, si accepteu estar al peu de la Creu de Jesús juntament amb mi. Estàveu en Joan quan ell em va acollir en nom de la humanitat i també ara m’acolliu. Així continueu la seva obra que és apostòlica perquè Joan parlava de mi a la primera Església. Molt del que sabeu sobre mi us ha arribat a través de Joan, a qui jo havia confiat moltes coses, així com he fet amb vosaltres. Continueu l’obra de Joan perquè heu acceptat plenament el seu testimoniatge sobre mi.

Malauradament, bona part de l’Església ha refusat el testimoniatge de Joan. Les discussions contínues entre els cristians sobre el fet que jo sigui o no Corredemptora, donen testimoni que tot el que Joan va dir i viure no ha sigut acollit plenament, ni transmès per tota l’Església. Als primers cristians, Joan els parlava obertament de mi com a Corredemptora. També Jesús, després de la seva resurrecció, va fer el mateix amb els Apòstols, però aquesta revelació no ha arribat fins a vosaltres, així com tampoc ha arribat la revelació de la vida de l’Univers.

Vosaltres heu rebut les dues revelacions i les voleu viure. Sigueu per això conscients que esteu reescrivint una part de la història de l’Església, que s’havia perdut en el temps. Esteu reescrivint una part de doctrina que faltava fins avui. Molts Sants, que m’han honorat al llarg dels segles i m’han estat veritablement fidels, havien intuït, però no havien pogut comprendre plenament la meva obra de Corredemptora, i tampoc la van poder proclamar perquè no els va ser permès. Vosaltres, en canvi, l’heu entès i acollit. Per això trobeu molta oposició, perquè Llucifer tem terriblement aquesta realitat; sap bé que si us uniu a mi i m’acolliu com a Mare, Reina i Corredemptora entreu plenament en l’obra i l’acció de Jesús.

Si no haguéssiu acollit aquesta veritat i no m’haguéssiu reconegut com a Corredemptora, la VINGUDA INTERMÈDIA DE JESÚS s’hauria retardat molt.

Ara poseu en segon pla els vostres límits i les vostres febleses. Uniu-vos a mi per entrar cada vegada més en l’obra de Redempció del meu Fill, per superar els vostres límits i derrotar-los, o per transformar-los en alguna cosa preciosa als ulls de Déu. Si viviu els vostres límits com una oferta a Déu, juntament amb Jesús i amb mi, podeu transformar-los en una gran riquesa.

La meva maternitat ha estat sovint acollida d’una manera afectiva i de devoció, perquè no ha estat acollit ni entès l’aspecte de la meva corredempció, que fa por a molts. No oblideu que moltes persones tenen por de la Creu i encara tenen més por d’unir-se a la Creu. Per això molts cristians no m’accepten com a Corredemptora, perquè això em fa aparèixer als seus ulls com una creatura sofrent i no com la mare dolça que imaginen. Així, la meva maternitat, encara que és acollida, resulta deformada: apareix sota una llum impròpia, perquè la meva maternitat recull en ella la tendresa, però també la força dolorosa de la Creu i no està feta d’afectivitat ensucrada.

D’això se’n deriva que també la meva reialesa és poc compresa i poc acollida, perquè també aquesta prové de la meva perfecta participació en el Sacrifici del meu Fill, així com la meva maternitat. Soc Mare perquè vaig acollir Jesús quan va néixer i quan va morir: vaig ser la primera a estrènyer-lo entre els meus braços acabat de néixer; la primera a acollir-lo entre els braços quan va expirar i el van baixar de la Creu. Veieu, doncs, que la meva maternitat i la meva reialesa neixen del fet d’haver acollit plenament Jesús. El mateix hauria de ser per a vosaltres: si entreu plenament en l’obra de la Redempció juntament amb mi, esdevindreu pares i mares de la humanitat i regneu amb Jesús.

Qui no entra plenament en el Sacrifici de Jesús, no pot tenir ple accés a la vida de la Santíssima Trinitat. Això no significa que una persona no pugui ser tocada per l’acció trinitària, perquè Déu estima tothom. No obstant això, només és possible participar plenament a la vida de la Santíssima Trinitat si s’està unit a Jesucrist. El meu Fill va venir a la Terra, va acceptar morir i ressuscitar precisament per inserir-vos a la vida trinitària. Sense Ell, les persones poden estar implicades per l’acció trinitària, com ho estan totes les creatures -també les pedres, els plantes, les estrelles ho estan, però no per això poden entrar plenament en la vida trinitària. 

Qui no m’acull com a Corredemptora, porta en ell una patologia que neix del refús de la Creu i no participa plenament al Sacrifici de Jesús, perquè no pot fer-ho sense mi. Així, no entra tampoc plenament en la resurrecció. Aquest és malauradament el desastre que s’ha produït en part de l’Església, que ha portat a buidar progressivament la doctrina, que ha portat a les divisions i a les heretgies. Una gran part de la Cristiandat m’ha deixat de banda, no només com a Corredemptora sinó també com a Mare i Reina. La meva figura no existeix per a molts cristians, que es troben participant de manera imperfecta al Sacrifici del meu Fill, tot i la bona voluntat de molts d’ells.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s