La força de la fe

(Missatge tret del llibre “Verso la Nuova Creazione – vol. VI. Mesaggi e riflessioni 2018-2019” Ed. Luci dell’Esodo)

Missatge de Jesús del 18 de maig de 2019

“Estimats fills,

El meu Cor s’alegra de veure-us aquí. Estic content del camí que heu fet, de les vostres decisions i del camí que encara voleu recórrer juntament amb mi.

Us he dit que en vosaltres hi ha una gran potència, la del vòrtex trinitari[1]. És la potència que us ha generat i que us manté en vida. Us he dit també que utilitzeu aquesta potència. Com utilitzar-la? Què la pot posar en moviment? La vostra fe. Només amb la fe podeu activar la potència del vòrtex trinitari en vosaltres. La fe no és una teoria sinó que és la força dels cristians, una força immensa. El món no l’entén però vosaltres esteu cridats a entendre-la.

Llegiu més: La força de la fe

La fe ha de ser practicada, altrament, la seva força queda inerta en vosaltres. Podeu practicar la fe quan creieu, quan dieu:Jo crec”, sense dubtar en el vostre cor. El dubte és aquella força que s’oposa a la fe i bloqueja tots els processos vitals dintre vostre. Parlo del dubte existencial, que aflora en vosaltres quan no us sentiu dignes, no us sentiu capaços, quan veieu el vostre límit com una cosa insuperable.

Jo, però, us he ensenyat que amb la fe podeu moure les muntanyes[2]. No es tracta simplement d’una imatge exterior: em refereixo a les muntanyes de dubtes que hi ha dins vostre. Amb la potència de la fe en mi, podeu remoure i llençar al mar les muntanyes dels vostres dubtes. És important que comenceu a fer-ho. Amb una paraula podeu llençar al mar tot allò que us destorba i aquesta paraula és: Jo crec.

Fills, el món té necessitat de la fe. Sense la fe no es poden moure les muntanyes que aixafen la humanitat. Jo no us he enviat al món sense primer omplir-vos de força. Us he donat el meu Esperit que és força, amor i intel·ligència. Per mitjà de l’Esperit, podeu mantenir viva la vostra fe i amb la fe obrir el camí per vosaltres i per la humanitat.

Us convido també a començar a demanar. Demaneu en el meu nom. No us he explicat faules sinó que us he assegurat que si demaneu en el meu nom, jo us donaré el que demaneu[3]. Us donaré tot el que no em demaneu per interessos i per egoisme. No és egoisme demanar la salut; la salut és un do de Déu i heu de demanar-la. No és un pecat demanar a Déu que us ajudi a viure; heu de demanar-ho. Quin nen no demana al pare allò que necessita? I el pare sap què donar-li i què no donar-li. De la mateixa manera, quan em demaneu alguna cosa jo us la concedeixo només si és pel vostre bé. Si no ho és, no us la dono. I aleshores, perquè us turmenteu amb aquest dubte: “He de demanar o no?. Heu de demanar perquè sou fills de Déu i perquè podeu tenir amb el vostre Pare una relació d’amor i de fe.

Demaneu i us serà donat[4]. És temps que aquest poble comenci seriosament a demanar el que necessita. És temps que el món sàpiga que aquest poble ho rep tot de Déu i que pot fer miracles. El meu poble ha de fer miracles! No penseu només en les coses extraordinàries; si ho vull, també les fareu. Em refereixo sobretot al miracle de la vida que neix, també en el desert del món, i que obre el camí a la humanitat; a la meravella d’un poble que viu de l’amor de Déu.

Dic als meus germans i fills malalts: demaneu la guarició i cregueu que jo puc guarir-vos. No dubteu i jo us guariré.

Manifestaré al món que JO SÓC i ho faré a través del meu poble. Espero de vosaltres que tingueu plena fe en mi. Per això us torno a dir: tingueu fe! No tingueu més dubtes i jo us donaré allò que necessiteu. Aleshores sabreu que JO SÓC.

Us beneeixo i us envio al món amb la potència de la fe. Recordeu-vos que jo puc fer alguna cosa per vosaltres només si teniu fe, i vosaltres podeu fer alguna cosa per mi només si teniu fe. Aquesta fe us portarà a la creació nova. Per la força de la fe, el meu poble governa l’univers juntament amb mi.

Us beneeixo, fills, amb tot el meu amor i amb tota la potència trinitària, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.


[1] Cfr. Missatge de Jesús del 20 d’abril de 2019 La potència del vòrtex trinitari.

[2] Cfr. Mt 17, 20; Mt 21, 21; Mc 11, 23

[3] Cfr. Jn 16, 24

[4] Cfr. Mt 7, 7-8; Lc 11, 9-10

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s