Elevar-se al Pare

(Missatge tret del llibre “Verso la Nuova Creazione – vol. I, anno 2010”, pàg. 53, Ed. Luci dell’Esodo)

Missatge de l’Esperit Sant del 16 de maig de 1999 – Ascensió

Elevar-se al Pare

“És necessari que us obriu a la novetat en Déu; però aquesta obertura comporta un segon pas: la vostra elevació a Déu. L’ascensió de Jesús no és només l’exemple d’aquesta elevació, sinó la prefiguració del que serà la vostra elevació a la fi dels temps, en cos i ànima.

Llegiu més: Elevar-se al Pare

Però ja avui, mentre viviu en el cos, se us demana elevar a Déu tot el vostre ser. Si sou creatures noves, obertes a l’amor de Déu que us renova contínuament, que es dona a vosaltres i que us porta a donar-vos completament, aleshores ja no esteu lligats a la terra sinó que viviu ja en una nova dimensió, més enllà de l’espai i del temps. De fet, tots aquells que viuen immersos en mi, ja no poden estar encadenats a la terra.

Per això, si bé ara us toca viure en el cos i seguir les lleis físiques de la terra, al mateix temps ja les heu superades, les viviu per necessitat de les coses, però la vostra ànima ja les ha superades, cosa que significa que l’ànima ja ha tocat una nova dimensió de vida. Aquesta nova dimensió és l’eternitat. La vostra ànima ha estat creada per l’eternitat, i és eterna. El temps que Déu us permet passar en el cos ha estat previst per la vostra missió, per tal que la dimensió de l’eternitat pugui, a través del vostre cos, tocar també la realitat que us envolta, ja que també aquesta realitat ha de ser elevada juntament amb vosaltres.

L’home no ha entès això. No parlo només de l’home que no creu, sinó també del creient, de qui ha estat batejat, però que sovint no sap acollir la grandesa del missatge que Jesús us ha deixat a través de la seva ascensió, és a dir, el de la necessitat d’arribar al Pare ja aquí, mentre sou a la terra. Molts creuen que arribaran al Pare després de la mort, si tot va bé, que es trobaran al paradís. Això és equivocat, perquè la dimensió del paradís, del purgatori i de l’infern és simplement la continuació del que heu iniciat en la vida terrena, el compliment del que heu escollit viure a la terra.

El dia de l’Ascensió, és un dia terrible per Llucifer, representa la seva derrota total. Efectivament, la humanitat que ell volia esclavitzar, humiliar, sotmetre a ell mateix amb la mort, a través de Jesucrist ha estat elevada, en el cos i en l’ànima, de la mateixa manera com ha estat elevada en cos i ànima la Verge Maria que prefigura la humanitat nova, és a dir, el que tots vosaltres sereu.

Us prego que reflexioneu sobre què vol dir per vosaltres elevar-se al Pare juntament amb Jesús en l’Esperit Sant. Pregunteu-vos què significa per a vosaltres elevació, de quines coses us heu de desfer que són terrenes i que us tenen lligats, que us impedeixen elevar-vos, quines pors coveu en vosaltres.

No hi pot haver elevació si us reté la por, perquè la por és un pes que té lligada l’ànima a la terra. Si hi ha por, l’ànima no es pot elevar. Elevar-se significa anar cap a allò que l’ànima pot conèixer per fe i no segons sentits. Ningú pot materialment tocar l’eternitat, ni hi ha lleis físiques que l’expliquin, però l’ànima la coneix. Mitjançant la fe podeu caminar sense por cap al misteri, cap a allò que humanament us pot semblar desconegut. Si viviu en Déu, ni tan sols el desconegut és desconegut per a vosaltres; la vostra ànima l’intueix, el compren, el coneix. L’ànima ha estat creada per comprendre les coses de Déu.

Us eleveu per fe quan percebeu una realitat que no pot ser coneguda a través dels sentits. Com podeu conèixer l’eternitat a través dels sentits? Podeu potser tocar a través dels sentits la dimensió de la llibertat, de la pau, de l’amor, de la donació? Podeu tocar físicament l’amor? No podeu. Podeu mirar-lo amb els ulls? No podeu. Però la vostra ànima el pot tocar, mirar i respirar perquè és la fe que fa això. La vostra ànima pot experimentar concretament la dimensió de l’eternitat; si no fos així, com podríeu fer l’experiència de Déu?

Us invito a no considerar aquestes paraules com una teoria. Si teniu el vosaltres el desig d’entrar en l’eternitat, aleshores ja no hi ha res de teòric, tot esdevé real, perquè heu estat creats per experimentar plenament la realitat de Déu per la qual heu estat previstos.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s