El Nucli Central

7 de setembre 2023

(Fragment del llibre “Riescrivere la Storia – vol. II -l’Universo e i suoi abitanti”, cap. 2 “I tre strumenti straordinari”, pàg. 320-323, Ed. Luci dell’Esodo)

Déu va decidir formar directament un grup que inclogués homes de diversos planetes, que actuaria juntament amb els set grans Arcàngels, amb l’objectiu d’agregar progressivament al seu voltant la humanitat de tot l’univers. Una cèl·lula inicial que atrauria cap a ella altres cèl·lules per formar un cos viu i en acció a tot l’univers a favor de tota creatura. Allò que no havia aconseguit fer amb la humanitat de la Terra, ho hauria fet servint-se també d’altres humanitats, especialment de les fidels. Les distàncies entre planetes o els diferents nivells de civilització no suposarien un problema: l’acció de l’Esperit Sant, en cada un dels membres del grup seria, almenys en una primera fase, especialment una acció espiritual.

Llegiu més: El Nucli Central

Era un programa molt exigent: les persones cridades a formar part d’aquest grup havien d’estar disposades fins i tot a perdre la vida pel pla de Déu. Déu no necessitava persones especialment sàvies, sinó fidels i disposades a tot; disposades a donar testimoni de la vida de Déu a tot l’univers. El Nucli Central anticipava els temps, ja que es caracteritzava per la comunió entre persones de diferents humanitats, i per la comunió entre àngels i homes. Tot això anticipava la creació nova, en la qual tot això seria normal.

Varen ser cridades a formar part del grup només sis persones vives de la Terra; un nombre molt petit, que us fa comprendre les dificultats que Déu havia trobat a la Terra. Déu, però, en els seus plans no havia oblidat el paper de l’Església de la Terra. Per això, per cobrir el buit a causa de l’escassa resposta dels vius de la Terra, Déu va demanar a alguns sants difunts de la Terra, de participar en el grup que volia formar, i aquests van acceptar. Això és possible, perquè l’esperit dels sants é immortal i actua independentment del cos, en la dimensió espiritual. A més, la comunió entre vius i difunts és una realitat que l’Esperit Sant fa possible, i de la qual se serveix en els seus plans. En el Nucli Central la comunió entre vius i difunts actua plenament. Déu va escollir grans sants que en el Nucli Central representen l’Església de la Terra, la seva santedat, la seva missió.

Quan Déu hagué escollit aquells que considerava els més idonis, va formar el Nucli Central[1]. Era l’any 2004. D’aquesta manera, Déu havia traslladat el centre de la seva acció de la Terra a l’univers: la seva acció seria portada a tot arreu de la creació, a través d’un instrument guiat directament per Ell mateix. No més retards, ni respostes incertes, sinó un grup compacte de persones en comunió entre elles, sota l’autoritat sacerdotal dels set grans Arcàngels, que transmetrien als membres del Nucli Central les ordres de Déu.

Van seguir anys de formació intensa pels membres del Nucli Central, durant els quals l’acció incessant de l’Esperit Sant va modelar a cada un individualment i tot el Nucli, fins a arribar al nivell desitjat per Déu. Mentrestant, Déu va fer de manera que el pla de recapitulació en Crist de l’univers arribés al coneixement de l’Església oficial de la Terra, a la qual li donava així una altra oportunitat per valorar i decidir si i com adherir a aquest pla. L’any 2010, l’Arcàngel Sant Miquel va revelar l’existència i l’obra del Nucli Central, com veurem millor a continuació.

El Nucli Central està format per quaranta-nou membres, inclosos els set grans Arcàngels; han estat escollits de la Terra, d’alguns planetes de l’alt, del mitjà i del baix univers. Els membres estan dividits en set grups, cada un dels quals té un Arcàngel de cap. Cada grup realitza la seva pròpia missió en un camp específic. Més concretament:

1) grup de Sant Miquel Arcàngel: la seva acció consisteix a afrontar, fins a desmantellar-los, els sistemes i jerarquies corruptes i les organitzacions que actuen per Llucifer, en primer lloc la Confederació de la llum;

2) grup de Sant Gabriel Arcàngel: s’ocupa de promoure i instruir individus i grups destinats a realitzar, en aquest temps, serveis especials en el poble de Déu;

3) grup de Sant Rafel Arcàngel: s’ocupa de la formació de tots aquells que un dia seran sacerdots del poble que haurà de ser sacerdotal. Sacerdoci i consagració sacerdotal del poble seran molt diferents de com son avui. Seran renovats profundament per Déu: el sacerdoci serà un en tot l’univers i així també el poble, fins que sacerdots i poble seran definitivament sotmesos a Crist, que quedarà com l’únic Sacerdot Suprem de la nova creació;

4) grup de Sant Uriel Arcàngel: realitza la seva acció en el camp de la medicina. També la medicina haurà de ser renovada: el guariment de l’home, a tot l’univers, es basarà en el coneixement de l’esperit humà i de les lleis divines de la vida. D’aquesta manera serà anul·lada l’acció del mal de la qual provenen les malalties;

5) grup de Sant Jehudiel Arcàngel: actua en el camp de la ciència i de la tecnologia, per instruir a tots aquells que seran cridats a millorar les condicions de tota la humanitat. Això passarà gràcies a un coneixement tecno-científic lliure dels condicionants del benefici, i derivat del coneixement de Déu i de les seves lleis;

6) grup de Sant Sealtiel Arcàngel: promou la comunicació entre els homes basada en la comunió en l’Esperit Sant; intervé en els sistemes de comunicació existents als diferents planetes, per tal de millorar els que són vàlids i tornar inofensius aquells que Llucifer vol explotar pels seus propòsits;

7) grup de Sant Barachiel Arcàngel: actua a favor de tot el creat, constantment amenaçat per l’acció del mal. Preserva el regne animal, vegetal i mineral de les malediccions dels dimonis i de l’acció desconsiderada dels homes corruptes. Protegeix els plantetes, les galàxies i intervé per restaurar les lleis naturals violades pels dimonis i pels homes; actua sobre els ambients naturals deteriorats, per impedir que la vida dels homes i de les altres creatures sigui posada en perill.

El Nucli Central és un instrument extraordinari d’aquest temps. No actua pel seu compte, sinó en comunió amb els altres dos instruments extraordinaris: els àngels i els germans de l’univers fidels a Déu. Sant Miquel Arcàngel és responsable davant Déu de l’acció d’aquests tres instruments.

Déu se serveix dels àngels i del seu poble per realitzar els seus plans. Com hem vist fins ara, això passa ordinàriament; així el poble de Déu i els àngels són instruments ordinaris. No obstant això, Déu promou en cada temps instruments adequats al període que els seus fills estan travessant. A aquests instruments els confia missions extraordinàries, és a dir, especials, apropiades a la situació del moment; aquests són instruments extraordinaris. Cada temps té les seves característiques. Si observeu la història de la salvació de la Terra, veureu que cada època ha tingut els seus sants, els quals han realitzat missions indispensables per aleshores, com per exemple la cura de malalties particulars del temps.

La vostra època és molt especial, ja que la humanitat ara ha entrat en la fase definitiva del pla de recapitulació de l’univers en Crist. Per això Déu ha decidit confiar a tres instruments la tasca d’obrir el camí a la humanitat cap a la nova creació, de reunir i instruir el seu poble, per tal que estigui preparat pels esdeveniments que l’esperen. L’acció dels instruments extraordinaris és fonamental en aquest temps perquè, a través d’ells, Déu està donant una forta acceleració al seu pla. Certament, els instruments extraordinaris realitzen ràpidament les ordres de Déu i constitueixen una protecció pel poble. De fet, estan a primera línia en la lluita contra Llucifer i l’infern.

A més del Nucli Central del qual hem parlat, Déu ha previst en aquest temps dos altres instruments extraordinaris: els àngels i els germans de l’univers fidels a Déu.


[1] Cfr. Missatge de Jesús del 5 de setembre de 2011 “Els instruments de Déu en aquest temps”, publicat en aquest web i al llibre “2012 La scelta decisiva dell’umanità”, Ed. Luci dell’Esodo.

Veure també l’enllaç “Els instruments extraordinaris de Déu” en aquest web

Deixa un comentari