Missatge de la Mare de la humanitat del 13 de febrer de 2018 a Stefania Caterina

13 febrer 2018

 

“Estimats fills meus,

Avui desitjo dir-vos que LA VIDA EN DÉU ÉS UNA VIDA D’AMOR I DE COMUNIÓ. Sou fruit de l’amor i de la comunió entre les Tres Persones de la Santíssima Trinitat, per això esteu destinats a viure en l’amor i en la comunió amb Déu i entre vosaltres.

Al començament, Déu U i Tri va crear els progenitors, no un sol home i una sola dona sinó nombrosos homes i dones que formaven el primer nucli de la humanitat. Ell desitjava que s’estimessin amb veritable amor i que s’acollissin els uns als altres com germans i germanes, fills del mateix Pare. Els havia cridat a viure com a fills seus estimats, plens d’amor i de dignitat, custodis de la creació. Lliures i immortals, els progenitors vivien en la presència de Déu, immersos en una natura preciosa i amiga de l’home.

Llucifer, principi de tot mal, envejós de la gràcia que havia perdut, rebel·lant-se contra el Creador, es va interposar entre Déu i aquells primers homes per seduir-los i corrompre’ls. Va prometre als progenitors que els faria més poderosos que Déu i una bona part d’ells es va deixar enganyar, rebel·lant-se contra Déu. Això és el pecat original, comès a l’origen de la vida humana. Aquest es va infiltrar a la creació, generant mort, sofriments i malalties. El pecat original va corrompre també la natura i va separar constel·lacions i planetes entre ells.

No tots els progenitors es van rebel·lar contra el Creador i molts d’ells no van cometre mai el pecat original. Van romandre fidels a Déu i a les seves lleis. Entre ells van néixer les humanitats lliures i evolucionades, que es mouen per l’univers al servei de Déu i dels germans més febles.

Els progenitors de la vostra humanitat, en canvi, es van rebel·lar contra Déu, fins a establir una veritable i concreta aliança amb Llucifer. La vostra humanitat va esdevenir fràgil, corrupta i enemiga de Déu.

Després de la mort, la conseqüència més greu del pecat original va ser la divisió entre els fills de Déu. Encara avui els homes estan dispersos per la immensitat de l’univers i viuen en condicions molt diferents: alguns en planetes separats per distàncies immenses, altres sobre planetes en conflicte entre ells; altres encara aïllats en la foscor, com vosaltres, aïllats de l’existència d’altres germans de l’univers. Només les humanitats que s’han mantingut fidels a Déu han conservat la comunió entre ells i viuen en planetes veïns i a l’abast uns dels altres.

El meu Fill Jesús va ser enviat pel Pare, en la potència de l’Esperit Sant, a la Terra, el planeta més allunyat de Déu, per reparar el pecat de tantíssims progenitors i restablir l’aliança amb el Creador. Va prendre sobre seu el pecat dels progenitors, la mort i el sofriment, fruit d’aquell pecat, i els va vèncer amb el seu Sacrifici i amb la total obediència al Pare. Jesús va morir i ressuscitar a la Terra per tots els homes de l’univers. Ha reobert el camí cap a Déu i cap a la comunió entre tots els fills de Déu. Tots els que han cregut i creuen en el meu Fill Jesús estan destinats a formar part de la humanitat nova. Aquesta serà reunida de tots els planetes i habitarà a la creació nova, a la fi dels temps.

 He recorregut breument amb vosaltres la història dels vostres orígens per fer-vos comprendre millor la grandesa del vostre camí cristià. La redempció realitzada per Jesús no es limita només a la Terra sinó que abraça l’univers sencer. Per tant, vosaltres formeu part d’una obra grandiosa d’amor i de comunió universal, aquella obra que el pecat original ha malmès però no destruït. Efectivament, Déu Pare restituirà als seus fills la seva bellesa original i la seva dignitat, per mitjà del seu Fill Jesucrist i en la potència de l’Esperit Sant, a la fi dels temps. Ara esteu en camí i jo estic aquí per ajudar-vos a comprendre i per caminar amb vosaltres.

 En aquest relat podeu veure com el pecat original ha trencat la comunió fraterna dels primers homes. Això val també per vosaltres avui: els pecats que feu en la vostra vida, us allunyen de Déu i trenquen els lligams d’amor amb els altres homes. Sí, fills meus, el pecat és rebel·lió contra Déu i contra les seves lleis. Aquest porta sempre en si mateix les amargues conseqüències de l’egoisme, de la indiferència, de l’odi, que excaven distàncies profundes entre els éssers humans. El pecat és el principi de tota corrupció i és la saba que alimenta la mort, física o existencial. La Terra és plena de pecats, per això els homes s’odien cada vegada més.

Protegiu-vos del pecat, fills, no us rebel·leu contra Déu i visqueu en pau entre vosaltres! Si estimeu Déu i poseu la vostra vida a les seves mans, coneixereu la seva voluntat. Si feu la seva voluntat estareu a recer del Maligne i dels seus enganys que sedueixen el món.

Alceu la mirada, fills, i penseu en quants germans i germanes viuen a l’univers. Sentiu-vos en comunió amb ells. Teniu germans fidels a Déu, purs i potents, que us estimen immensament; preguen per vosaltres i esperen poder trobar-vos quan Déu ho voldrà. Teniu germans que sofreixen com vosaltres i com vosaltres creuen en Déu i esperen en Ell; uniu les vostres pregàries i els vostres sacrificis als seus, i eleveu amb ells a Déu cada un dels vostres sofriments.

Sapigueu que Déu està cridant els seus fills, en aquest temps, per formar la humanitat nova i ja hi ha un poble que a l’univers viu segons les lleis de Déu. Aquest creix cada vegada més. Uniu-vos a aquest poble i sentireu la grandesa de la comunió universal! No importa si ara per ara no podeu veure i conèixer cada cosa, perquè Déu us ha donat l’Esperit Sant que actua en vosaltres i us farà conèixer el que necessiteu. El vostre esperit és intel·ligent i posseeix una vista molt superior a la del telescopi. La vostra vista interior esdevé aguda per la fe: qui creu veu allò que altres no veuen. Per això, no feu com els homes privats de fe que volen comprendre-ho tot abans de creure i no arriben a res. Cregueu i comprendreu.

Estic al vostre costat per ajudar-vos a comprendre allò que necessiteu. Tingueu confiança en Déu i en el meu amor de Mare. Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s