Reflexió: Déu U i Tri està actuant

A càrrec de Stefania Caterina i Pare Tomislav Vlasic

24 de febrer de 2018

(Transcripció d’àudio)

Pare Tomislav: estimats germans, estimades germanes, el tema d’avui, de la nostra reflexió, és “Déu U i Tri està actuant“. Aquesta reflexió segueix sempre la direcció “Un Únic ramat, un sol Pastor”. D’això us n’hem parlat i el que volem explicar-vos és el nostre testimoniatge, el que us hem anunciat des de l’inici. Moltes coses que Déu ha acomplert, moltes coses que no podeu veure i un dia us n’adonareu. Qui segueix aquests programes, aquest camí de recapitulació en Jesucrist de tot l’univers tindrà coneixement de la gràcia; qui refusa les gràcies, no estarà preparat i no podrà veure, conèixer, el moment de la visita del Senyor.

Com us hem explicat, Déu, en particular des del 2004, ha posat en acció els instruments extraordinaris -el Nucli Central, els àngels, els germans fidels a Déu des de l’origen de l’univers- i ha iniciat una acció poderosa en la dimensió espiritual per implicar tot l’univers sencer a ser recapitulat en Crist, l’Únic Salvador.

Aquesta obra ha anat endavant i ja sabeu que l’univers mig i el baix univers hi estan implicats. Ara, tot l’univers es concentra en la Terra i el Senyor vol reprendre la seva Església, el seu poble cristià i tots els qui són de bona voluntat. Vol reprendre l’Església perquè esdevingui instrument de salvació per a tota la humanitat, vol elevar l’Església, atreure-la a les promeses de tots els profetes de Jesucrist i tot s’ha de dur a terme.

Rellegim alguns punts que Jesús va anunciar el 2011 per preparar-se per l’any decisiu per a la humanitat, 2012. Escolteu.

Stefania Caterina: del missatge de Jesús del 8 de setembre de 2011 titulat El futur del meu poble.[1]

L’Església no ha nascut de l’home sinó de Déu. Ha nascut per custodiar, manifestar i promoure la vida de la Santíssima Trinitat, aquesta vida que li ve comunicada incessantment per l’acció de l’Esperit Sant, “que és el Senyor i dóna la vida, i procedeix del Pare i del Fill”. L’Església, el meu poble sant, no pot contenir una altra cosa en si mateixa que la vida divina i no pot fer altra cosa que transmetre aquesta vida a l’home i a tota la creació. Tot allò que en l’Església s’oposa a la vida de Déu, corromp l’Església, tornant-la impura.

 Ara us pregunto: és pura la meva Església? El meu poble és un vas preciós que conté la vida de Déu o és qualsevol altra cosa? Responeu-vos amb sinceritat, perquè l’Església ha estat confiada a cadascun de vosaltres i no només a aquells que la governen. Tots vosaltres que us dieu Cristians heu estat cridats per ser testimonis meus. Em dirigeixo a vosaltres catòlics, ortodoxes, protestants, anglicans, etc., etc. Qui sou? Què sou? Els meus testimonis, o els testimonis de vosaltres mateixos, de les vostres idees, de les vostres teologies, dels vostres interessos humans? Sou representants de les esglésies nascudes de les vostres divisions i empastifades de preceptes humans, o de l’Església nascuda del meu costat obert sobre la creu? Deixo que sigueu vosaltres els que respongueu, segons la vostra consciència”.

 Pare Tomislav: reprenem les paraules de Jesús: “L’Església, el meu poble sant, no pot contenir una altra cosa en si mateixa que la vida divina i no pot fer altra cosa que transmetre aquesta vida a l’home i a tota la creació”. I tota la resta és corrupció. Veieu aquesta corrupció? Vegeu-la dintre vostre. Vosaltres pares, genereu aquesta vida en els vostres fills? Sacerdots, genereu aquesta vida als vostres feligresos, a les vostres comunitats? És anunciada aquesta vida a plena veu i portat el missatge de la vida de la Santíssima Trinitat, que és capaç de regenerar tot l’univers i transformar-ho tot, i portar a l’acompliment, a la nova creació? I aquesta és la resposta que cada un de nosaltres ha de donar.

Stefania Caterina: del missatge de Jesús del 23 de setembre de 2011 titulat Us enviaré el Defensor, l’Esperit de la Veritat“.[2]

 Qui està en el meu Esperit, desitja les riqueses de l’Esperit. Qui està amb Llucifer, desitja els regnes del món i, per obtenir-los, no dubta a vendre’s i destruir tot allò que obstaculitza els seus projectes. Els que actuen d’aquesta manera arriben molt amunt; com més corruptes són, més aclamats són per les masses. Com més riquesa tenen, més se’ls considera mereixedors i competents, perquè als vostres ulls és important el que es té, no el que s’és. Els petits, els pobres, els honestos, els febles són considerats nul·litats, obstacles a eliminar. Els homes de la Terra, en la seva major part sords a la veu de Déu, es deixen seduir ràpidament per les veus enganyoses de sirenes dubtoses, darrere les quals hi ha Llucifer que se’n riu de la vostra ingenuïtat.

El meu Pare ha tolerat la situació de la vostra humanitat fins avui”.

Pare Tomislav: I no ho tolera més. La humanitat ja està dividida, com us hem explicat, també molts creients que es diuen creients però no viuen la vida de Déu dins d’ells mateixos, també aquests són judicats. Davant d’aquestes paraules som cridats de nou a la responsabilitat: estem immersos en l’esperit del món, on és lògic córrer tot el dia, posar en primer lloc la supervivència, o, és just posar Déu al centre com va dir a través del seu Fill: “Cerqueu primer el Regne de Déu i us serà donat tota la resta[3]? Preguntem-nos-ho.

Per ajudar-vos, el Pare m’ha enviat a la Terra, i jo he vingut per destruir el regne de Llucifer i introduir-vos en un regne nou, el regne de Déu. Per això vaig fundar l’Església, per dissuadir la humanitat del mal, i mostrar-li el camí de retorn a Déu. Sabeu prou bé com vaig ser rebut a la Terra: em van crucificar, pensant retre culte a Déu. Vaig enviar els meus apòstols, els meus sants, els meus profetes: van fer d’ells el que van voler, moltes vegades ho van fer en nom meu. He enviat la meva Mare; pocs l’han acollit, molts han blasfemat i blasfemen el seu nom sant. Llucifer continua rondant sobre la vostra humanitat, esteu impregnats del seu alè mortal. Viviu en la degradació i la corrupció, el nivell de la vostra civilització és el més baix de l’univers. Això ho deveu als fills de Llucifer que us governen i contaminen la vostra consciència en la indiferència general. Poden fer-ho perquè esteu lluny de Déu i ningú pot defensar-vos; perquè fins i tot els cristians són febles, ocupats en les coses del món més que en les coses de Déu. La meva Església, tot i la santedat de molts fidels, és feble en la fe, i contaminada al seu interior de moltes impureses; a més, molts cristians no creuen en l’existència del dimoni. Així, la meva Església no aconsegueix fer front adequadament a l’església de Llucifer. De fet, els sistemes perversos que us oprimeixen només poden ser vençuts amb la fe en mi. Només el meu Nom us pot salvar, perquè Llucifer no pot res contra mi.

Què passa a la Terra? Els homes no pensen en Déu sinó en ells mateixos; més que viure, estan ocupats per sobreviure“.

 Els cristians són febles, l’Església és feble, no està a l’alçada per afrontar els problemes, no està a l’alçada per portar la humanitat a la font de la vida, a la Santíssima Trinitat, no explica als cristians, no acompanya en aquest camí. La veritat que és Jesucrist, que tornarà en la seva glòria, que ens portarà a la nova creació, és l’allunyada de les ments dels creients, com una veritat escrita en un llibre, com si Déu ens hagués enganyat amb promeses de Jesús, però som nosaltres que enganyem amb la nostra infidelitat i no permetem que es facin realitat les promeses. Ara toca a cadascun de nosaltres donar la resposta.

 Ara us pregunto: pot Déu, que és Pare, permetre encara tot això, mentre els seus fills gemeguen i invoquen la seva ajuda? Certament no pot. La situació és ara d’una gravetat tal que és necessària una intervenció divina directa, que marqui un gir decisiu definitiu a la vostra història. I això val per tot l’univers: Déu ha de regnar com l’únic Senyor, i Llucifer ha d’anar a ocupar el lloc que li correspon. El Pare intervindrà a través meu, perquè el Pare sempre actua per mitjà del Fill, en la potència de l’Esperit Sant.

 […] La lluita còsmica entre el bé i el mal, arriba al seu punt culminant en la confrontació directa entre Llucifer i jo. […] I quan la notícia de la salvació arribarà a tots els pobles de l’univers, llavors tornaré i oferiré al meu Pare la humanitat redimida per la meva sang. Llucifer i els seus seran separats per sempre dels fills de Déu“.

 I aquest és el punt de l’evangelització de la Terra. L’Església de Jesucrist de l’univers està tota concentrada en els homes de la Terra. Els sants, els àngels, els germans fidels, tots els cristians de l’univers preguen per nosaltres, ofereixen la vida per nosaltres, ens beneeixen i, tal com sabem, se’ns ha fet la promesa que ens trobarem amb alguns d’ells, però ja ara l’esperit de tota l’Església de Crist de l’univers abraça la Terra. La pregunta és: estem oberts a acollir aquesta acció? Preguem, confiem la nostra vida a Déu, invoquem Sant Miquel, els sants Arcàngels que ens visitin, que ens despertem, que preparin les ànimes pels esdeveniments que sobrevindran a la Terra, perquè Déu no s’atura.

 Jo us garanteixo que els instruments extraordinaris i sublims estan en plena acció i tots els sants, i la potència trinitària ara envolta la Terra, per aquest motiu veieu la inquietud de l’enemic que entra en la por, conscient que està perdent, preparat també per destruir. Esteu preparats per acollir això, aquesta gràcia? Esteu preparats per formar part d’aquest poble de Jesucrist de l’univers, entrar en l’Esperit de Déu, reprendre la potència de la primera Pentecosta per viure la Pentecosta còsmica?

 Jo us garanteixo que hi ha moltes persones també a la Terra que segueixen aquests programes. Us garanteixo en nom de tots els que conec, que ofereixen la vida a Déu a través del Cor Immaculat de Maria per tots vosaltres, que preguen, que estan tots preparats per vosaltres. Voleu també vosaltres formar part d’aquest poble de tot l’univers? Voleu preparar dignament la vinguda gloriosa de Crist que ha de ser preparada perquè fins i tot l’últim fill de Déu a la Terra, en l’univers, tingui coneixença de Jesucrist i rebi el seu Esperit Sant? Jo crec que molts de vosaltres s’adheriran a aquests programes. Jo us desitjo i us dic: coratge!

 L’Església de Jesucrist de l’univers ha de desbloquejar totes les situacions als fills de Déu, i recuperar els fills de Déu, i portar-los al destí indicat per Jesucrist que va néixer en aquesta Terra i ens va donar l’Esperit Sant.

 I en nom d’aquesta Església de Jesucrist de l’univers i de tots els qui s’ofereixen per vosaltres, preguen i us estimen i us porten cap a Jesucrist, us beneeixo i us protegeixo en nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant.

 

[1] Missatge publicat a www.versolanuovacreazione.it el 7 d’octubre 2011; al llibre Verso la nuova creazione – Vol. II- Anno 2011, pàg 125; i al llibre 2012 – La scelta decisiva dell’umanità, pàg 60; Edizioni Luci dell’Esodo.

[2] Missatge publicat a www.versolanuovacreazione.it el 31 d’octubre 2011, al llibre Verso la nuova creazione – vol. II – Anno 2011, pàg. 140, i al llibre 2012 – La scelta decisiva dell’umanità, pàg. 71; Edizioni Luci dell’Esodo.

[3] Cfr. Lc 12, 31

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s