Missatge de la Mare de la humanitat del 13 de març de 2018 a Stefania Caterina

13 març 2018

“Estimats fills meus,

 Avui desitjo dir-vos que LA VIDA DE DÉU CREIX I ES TRANSMET EN LA COMUNIÓ. Creix en la mesura que es dóna. Com més estimeu més us sentiu estimats, com més oferiu més rebeu. Aquesta és una gran llei espiritual que malauradament pocs entenen. De fet, la majoria dels homes no surten de si mateixos, no estimen i, per tant, no reben amor; menys en reben i menys estimen. Així es tanca el cercle i la humanitat llisca més i més cap a la foscor de l’egoisme i la solitud.

 Fills, això no us ha de passar també a vosaltres! Recordeu que esteu cridats a estimar Déu amb tot el vostre ésser i estimar els altres com a vosaltres mateixos. Aquesta és l’ensenyança que el meu Fill us va deixar[1]. Aquesta és la llei més important que pot orientar la vostra vida cap a la veritable felicitat. Desitjo ajudar-vos a entendre millor tot això.

En primer lloc, heu de comprendre que la vida brolla de la Santíssima Trinitat i flueix de forma ininterrompuda entre les Tres Persones Divines. La vida és dinàmica, incontenible, eterna i immutable, però sempre nova. És la Vida que genera la vida. Quan Déu us crea, posa en vosaltres l’alè del seu Esperit que nodreix el vostre esperit, ànima i cos. Creixeu perquè en vosaltres creix la vida; Déu la sosté contínuament. A mesura que esdeveniu adults, en vosaltres floreixen l’AMOR, la INTEL·LIGÈNCIA i la FORÇA que Déu ha posat en vosaltres a la seva imatge i semblança. Així, la vostra existència comença a donar fruits i a incidir sobre la realitat que us envolta.

Si decidiu estimar i servir el vostre Creador i acolliu el meu Fill Jesús, com a Fill de Déu i Salvador, la vostra vida esdevé un do immens per a tot l’univers. Produeix fruits d’amor i de salvació per a moltes ànimes, perquè entra en el gran vòrtex trinitari, la força immensa que governa l’univers. En el vòrtex trinitari l’amor, la intel·ligència i la força de la Santíssima Trinitat s’uneixen a aquells que formen part del seu poble sant. Així la vida de Déu arriba a tota la creació. El vòrtex trinitari, de fet, restaura amor, intel·ligència i força, abocant en els fills de Déu i sobre tota la creació la potència que porta dintre seu.

 No obstant això, la vostra decisió personal no és suficient. Déu us ha creat per viure en comunió, per ser germans i germanes, fills del Pare celestial per mitjà de Jesucrist, en l’Esperit Sant. Per això, sou cridats a donar la vida a Déu pels vostres germans. Aquest és l’amor més gran[2] i és això el que us fa fills de Déu i veritables cristians. La comunió viscuda sincerament us enforteix i us completa. De fet, on no podeu arribar per vosaltres mateixos, un altre hi arriba, completa la vostra acció i reforça la vostra pregària. Així esdeveniu part del Cos Místic de Crist, on cada membre actua sota la guia de l’únic Cap: el meu fill Jesús. Els àngels, els sants del Paradís i els vivents, les ànimes del Purgatori, vosaltres i jo mateixa formem part d’aquest Cos.

 Us he revelat que existeixen altres germans a l’univers, els quals creuen en Déu Tri i U i estan units a vosaltres, tot i les distàncies físiques que us separen. La comunió amb ells és per a vosaltres de vital importància. De fet, la humanitat de la Terra no és suficient per si mateixa, perquè és fràgil i rebel a Déu. Comenceu, doncs, a pregar i a viure la vostra fe en comunió amb tot el Cos Místic de Crist. Sentiu-vos especialment units als germans de l’univers que, com vosaltres, creuen en Déu i lluiten per la veritat. Així, la vostra vida s’elevarà i entrarà plenament en el gran vòrtex trinitari. Allà es trobarà amb la vida i la força de tot el poble de Déu present a l’univers i serà enfortit i santificat. Tant com haureu donat us serà tornat per centuplicat.

 Fillets, no us explico faules sinó que us parlo de la realitat de Déu. És una realitat concreta i present en vosaltres, al costat vostre i en tot l’univers. Està feta de coses visibles i invisibles; totes dues estan més frec a frec vostre del que us penseu. La frontera entre el que veieu i el que no veieu, entre el que enteneu racionalment i no enteneu, és molt fina. En Déu no hi ha fronteres infranquejables.

En l’espai infinit del Misteri que és la vida de Déu, el vostre esperit pot veure la realitat tal com és, només si s’uneix amb el seu Creador. Per tant, no us entesteu en conèixer i classificar-ho tot partint de la vostra racionalitat i amb les vostres forces perquè no podeu. La vida de Déu no es deixa prendre per les mans cobdicioses d’aquells que volen posseir-la, ni tampoc es doblega a les especulacions dels superbs. Hi ha una intel·ligència més subtil que la racional, que resideix al més profund del vostre esperit i és activada per la santedat. Només aquesta us pot fer entrar al Misteri de Déu i de la creació. Pregueu i us ajudaré a comprendre. És per això que Déu m’envia entre vosaltres.

Estic a prop vostre i us beneeixo en nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Cfr. Mc 12, 28-34
[2] Cfr. Jn 15, 13

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s