“L’Església de Jesucrist de l’univers”

Estimats germans i germanes,

amb aquest document proclamem

l’existència i la missió de

 

“L’Església de Jesucrist de l’univers”

 

Durant aquests anys, a través dels llibres, els escrits i la predicació, us hem donat a conèixer tot el que ens ha estat revelat per Déu i pels seus instruments. Es tracta d’un gran pla diví per la salvació de tot l’univers. En aquest lloc web[1] trobareu tot el que us cal per comprendre de què parlem. Aquí ens limitem a resumir alguns punts importants que són el fonament del camí i de la missió de l’Església de Jesucrist de l’univers.

Us presentem en síntesi el què ens ha estat revelat:

 • Existeix la Santíssima Trinitat: Pare, Fill i Esperit Sant, únic i veritable Déu. Ens han estat revelades les etapes de la història de la humanitat i les intervencions de Déu al llarg dels mil·lennis a favor dels seus fills.
 • Existeixen tres universos: l’alt univers; l’univers mig; el baix univers. Cada un d’ells està habitat per homes que són germans nostres, creats com nosaltres a imatge i semblança de Déu. Viuen en planetes ben diferents entre ells: la Terra es troba al baix univers.
 • Se’ns ha explicat la traïció de Llucifer i dels àngels rebels, així com també el pecat original comès per una part de la humanitat, amb les conseqüències devastadores que els dos esdeveniments van provocar. 

Al principi, Déu no va crear només un home i una dona, sinó diverses parelles que formaven un petit poble, el primer nucli de la humanitat. Déu els va mostrar l’existència de Llucifer i va demanar a cada un d’ells d’escollir a qui servir, si Déu o Llucifer. La resposta dels progenitors no va ser unànime.

Alguns van decidir servir Déu i mantenir-se fidels a Ell i per això no van cometre el pecat original; d’aquests progenitors en van néixer les humanitats fidels a Déu que poblen l’alt univers. Altres van mostrar-se indecisos i d’ells en deriven les humanitats de l’univers mig que, tot i no revelant-se obertament a Déu, es mantenen a la penombra i indecisos entre el bé i el mal. Altres van refusar servir Déu i van escollir Llucifer amb diferents matisos, donant vida a les humanitats rebels del baix univers.

Els progenitors de la Terra van anar més enllà, fins a estrènyer aliança amb Llucifer, consagrant-li els primogènits. Per això la Terra va ser des de bon principi el planeta més hostil a Déu i el menys evolucionat de tota la creació. Justament sobre la Terra Llucifer exercita des de sempre el seu poder màxim.

A continuació del pecat original, la humanitat es va dividir, dispersar sobre diversos planetes i en diferents universos, separada per distàncies sovint insalvables. Però Déu va prometre un Salvador als progenitors.

 • Jesucrist, Fill de Déu i Salvador, es va encarnar a la Terra, planeta hostil, allunyat de Déu i proper a Llucifer. Aquí va morir i ressuscitar per destruir l’obra de Llucifer i restablir una nova aliança entre Déu i la humanitat. La redempció realitzada pel Fill de Déu es va estendre a l’univers sencer, ja que tota la humanitat ha de ser reconduïda a Déu, a través de Jesucrist. Per això tota la humanitat present a l’univers haurà d’escollir entre Jesucrist i Llucifer, entre el veritable Déu i els ídols. A la fi dels temps, Jesús tornarà gloriós per judicar vius i difunts i reunir al seu voltant el seu poble. Tots aquells que li hauran estat fidels, sigui quin sigui el planeta al que pertanyen, seran introduïts per Jesucrist a la NOVA CREACIÓ on, finalment lliures del mal, formaran per sempre una sola humanitat, com havia de ser des del principi. Déu serà tot en tots. (1 Cor 15,28)
 • Jesucrist ha fundat a la Terra la seva Església a favor de tot l’univers. Així com Jesús va néixer a la Terra per salvar l’univers sencer, igualment l’Església ha estat fundada a la Terra per estendre el Regne de Déu a l’univers sencer. L’Església, primera cèl·lula del Regne de Déu, estava cridada a anunciar la salvació no només a la humanitat de la Terra sinó a la humanitat de tot l’univers. Efectivament, a excepció de les humanitats fidels a Déu des del principi, les altres humanitats estaven completament a les fosques de la salvació realitzada per Jesucrist; es mantenien en el buit i en el sofriment, oprimides per l’acció del mal. Aquest era i és el gran pla de Déu del que parla Sant Pau apòstol a la carta als Efesis[2]: recapitular en Crist l’univers sencer.

Jesús havia parlat obertament als seus apòstols de l’existència d’altres germans a l’univers, els va instruir sobre això, abans i després de la resurrecció. L’Església naixent hauria estat recolzada per les humanitats fidels de l’alt univers, dotada de mitjans i coneixements adequats, per portar l’anunci de la salvació a tots els planetes habitats. L’Església estava cridada a donar la seva disponibilitat al pla de Déu i la missió universal s’hauria iniciat ràpidament.

No va ser així: l’endarreriment cultural del temps, els dubtes i les pors, les primeres divisions a l’interior de la mateixa Església no van portar a una resposta unànime. Déu va respectar la decisió de l’Església, concedint-li temps per assolir la maduresa. Al llarg dels mil·lennis, Déu no ha deixat mai de donar als representants de l’Església i a persones individualment els senyals de l’existència de la vida a l’univers. Els mateixos apòstols van ser visitats per germans provinents de l’alt univers. No obstant això, la missió universal de l’Església de la Terra no ha estat mai iniciada. Al contrari, l’Església ha circumscrit cada vegada més la seva acció només a la Terra, tot i coneixent des de l’inici la realitat de l’univers.

 • Amb el segle XX i el gran Jubileu de l’any 2000, Déu ha imprès una forta acceleració al seu pla per reconduir la humanitat sencera a Jesucrist. S’ha servit d’instruments i esdeveniments particulars, començant per les grans aparicions de Maria Santíssima a Fàtima i a Medjugorje, on encara s’apareix ara. Ha continuat convidant l’Església oficial, en les seves diferents confessions, a proclamar l’existència dels homes a l’univers i a posar-se a disposició dels plans de Déu, per tal d’anunciar la salvació a tots els pobles de l’univers. Fins avui, res de tot això ha passat i l’Església oficial no s’ha pronunciat mai. Déu, per tant, ha decidit procedir d’una altra manera.
 • Per aquest motiu, l’any 2004, Déu ha posat en funcionament tres instruments extraordinaris: el Nucli Central, els àngels i els germans de l’univers fidels a Déu. D’aquests tres instruments n’hem parlat extensament i per això us adrecem a tot el que s’ha publicat a aquest lloc web[3]. Afegim només que els instruments extraordinaris, en particular el Nucli Central, fan el que hauria hagut de fer l’Església de la Terra. Al voltant d’aquests instruments s’hi uniran tots aquells a qui Déu crida, en aquest temps, a testimoniar Jesucrist fins els confins extrems de l’univers. Tot home que viu a l’univers sabrà que és fill de Déu Pare, per mitjà de Jesucrist en l’Esperit Sant. Res podrà impedir mai més que això succeeixi perquè Déu ho ha decidit així.

Al capdavant dels tres instruments extraordinaris Déu ha posat Sant Miquel arcàngel, que ens ha estat indicat com el Precursor de la segona vinguda de Crist. Ell està al capdavant del poble de Déu per reunir-lo de tots els indrets de l’univers i conduir-lo cap a Jesucrist, únic Pastor.

En contraposició a aquests instruments, hi ha Llucifer i tots els seus aliats. Aquesta contraposició serà cada vegada més forta.

 • L’any 2012 va ser un any particular, en el qual Déu va donar a la humanitat de la Terra, particularment a l’Església, l’última possibilitat de decidir si acceptar o no la missió d’evangelitzar l’univers. Déu esperava que el Papa donés finalment l’anunci de la presència de la vida a l’univers i que els cristians es despertessin i prenguessin consciència de la seva responsabilitat respecte a la humanitat de tot l’univers. Déu va donar un any de temps. Durant tot el 2012, l’Esperit Sant va actuar incessantment a l’Església i en persones individuals, de les quals n’esperava una resposta. Aquesta resposta no ha arribat mai.
 • El 2013 Déu va assignar la missió d’evangelitzar l’univers a les humanitats fidels. A partir del 2013, els germans de l’univers fidels a Déu van recórrer l’univers mitjà i el baix univers, portant arreu l’anunci de la salvació realitzada per Jesucrist i batejant pobles sencers en nom de la Santíssima Trinitat. La seva actuació va ser recolzada per la dels àngels i del Nucli Central. La seva missió va concloure el 2017. Així s’ha format a l’univers un poble que reconeix Déu Tri i U com únic i veritable Déu, i que acull Jesucrist com a Fill de Déu i Salvador. Aquest poble està viu i actiu.
 • El 2018, amb la potència trinitària s’ha iniciat l’evangelització de la Terra. Amb aquesta s’ha iniciat també la fase que precedeix immediatament el retorn gloriós de Crist.

Per què l’evangelització de la Terra? Perquè és el planeta més complex i problemàtic de tot l’univers. Efectivament, tot i havent estat visitada per Jesucrist i tot i la presència dels cristians, la Terra s’ha mantingut substancialment pagana. Una gran part d’aquesta humanitat ha refusat i continua refusant Jesucrist, servint a molts ídols, darrere els quals s’amaguen els dimonis que importunen sobre aquest planeta. El nivell assolit de mentida, idolatria i crueltat ha esdevingut alarmant.

 • No obstant això, també a la Terra s’ha format durant aquests anys un poble que ha acollit el pla de Déu de recapitular en Crist l’univers sencer i que s’ha posat a disposició de tots els que desitgen recórrer aquest camí. És un poble nou, és a dir, obert a la novetat de Déu, que cerca d’anar més enllà de tota divisió entre els cristians i entre tots els fills de Déu. És un poble en el Poble de Déu, estretament unit als tres instruments extraordinaris i a tots els germans que a la Terra i a l’univers creuen en Déu Tri i U, i el serveixen fidelment.
 • En el dia de la Pentecosta de 2016, l’Esperit Sant va unir aquest poble de la Terra al que és present a l’univers per fer d’aquests un sol poble (Jn 10, 16), sense barreres ni divisions d’esperit.

Aquest poble, present a la Terra i a l’univers, ha estat expressament mostrat per Jesús mateix i per Maria Santíssima com “L’ESGLÉSIA DE JESUCRIST DE L’UNIVERS”. Com a membres del Nucli central us anunciem i us donem testimoni de l’existència i de l’obra d’aquesta Església.

L’Església de Jesucrist de l’univers:

 • s’ofereix a Déu, a través del Cor Immaculat de Maria, per tal que la creació sencera sigui recapitulada en Jesucrist;
 • viu la Pentecosta còsmica, és a dir se sotmet a l’autoritat de Déu i a les lleis de l’Esperit, per tal que tota la humanitat de l’univers estigui unida en l’Esperit Sant i formi un sol poble;
 • reflecteix la potència trinitària sobre la humanitat i sobre tot el creat;
 • espera i prepara la vinguda gloriosa de Crist per entrar amb Ell a la creació nova;
 • reconeix i proclama Maria Santíssima Reina i Mare de tot l’univers i viu unida al seu Cor;
 • anuncia la mort del Senyor i proclama la seva resurrecció participant vivament al Sacrifici eucarístic;
 • es compromet a viure segons els tres fonaments del Regne de Déu:

1) oferta de la vida a Déu, per mitjà del Cor Immaculat de Maria;

2) immaculadesa i integritat de la vida;

3) comunió universal;

 • reconeix i acull els tres instruments extraordinaris i viu la comunió amb ells condició necessària per a la comunió universal.

En conclusió

L’Església de Jesucrist de l’univers no està tancada en ella mateixa. Al contrari, desitja fer partícip a tot home de bona voluntat de la gràcia potent que Déu està abocant, en aquest temps, sobre tot el seu poble de l’univers.

Aquesta Església no entra en conflicte amb ningú. Està sempre disposada a donar a conèixer l’esperança que posseeix a tots aquells que demanen explicacions (1Pe 3, 15), però no entra en discussions estèrils.

Viu en pau amb tothom i estima tothom amb l’amor de Crist. Prega incessantment per vius i difunts, pels amics i els enemics per tal que vingui al més aviat possible el Regne de Déu.

Qui desitgi formar part d’aquesta Església i conèixer-ne els programes, trobarà en aquest lloc web[4] el que necessita. Podrà visitar les nostres Cases-santuari, on els fills de Déu s’hi troben per compartir un vida senzilla i fraterna i progressar junts cap a la nova creació.

Per part nostra no deixarem de mantenir-vos al corrent de tot el que ens sigui revelat. Us beneïm de cor i us acompanyem amb l’oferta de la nostra vida i amb l’amor fratern.

 Tomislav Vlašić i Stefania Caterina

20 de maig de 2018, Solemnitat de Pentecosta

 

[1] https://capalanovacreacio.com

[2] Cfr. Ef 1, 8-12

[3] https://capalanovacreacio.com

[4] https://capalanovacreacio.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s