EL REGNE DE DÉU ÉS ENMIG VOSTRE

31 maig 2018

Estimades germanes i germans,

Continuen les interferències la nostra pàgina web[1] que continua sent atacada. Això ens convida a una responsabilitat cada vegada més gran a viure i difondre el missatge universal de salvació que ens ha estat confiat, i que heu conegut aquests anys.

Per part nostra, estem cada vegada més compromesos a transmetre-us tot el que rebem. Per això us proposem el missatge de la Mare de Déu del 13 de maig que posem a continuació, i   que revela la naturalesa i la modalitat de l’evangelització de la Terra i de la manifestació del Regne de Déu en aquest temps.

Creiem que aquest lloc web serà sempre un lloc de tensions pels continguts que transmet, naturalment incòmodes per alguns, us demanem d’ajudar-nos de la millor manera que pugueu a testimoniar i transmetre a altres persones tot el que hem anunciat fins avui i tot el que us anunciarem. Estem segurs que podem comptar amb la vostra col·laboració i us agraïm ja des d’ara tot el que fareu.

Tal com podeu observar, la confusió a la Terra va en augment dia rere dia. Per això és indispensable per tots nosaltres estar cada vegada més arrelats en la vida de la Santíssima Trinitat. Això farà que els esdeveniments del món no se’ns emportin, i ens farà capaços de discernir els passos a fer i el camí a recórrer, individualment i com a humanitat.

Sempre units a vosaltres en la pregària i en l’oferta de la vida a Déu, us saludem i us beneïm desitjant-vos tot el bé.

Tomislav Vlašić i Stefania Caterina

31 de maig de 2018

Ascensió del Senyor i festa de la Benaurada Verge Maria de Fàtima

Missatge de la Mare de Déu – El regne de Déu és enmig vostre

“Estimadíssims fills,

Avui la meva és una benedicció senzilla i també un agraïment per tot el camí que heu fet amb mi durant aquests anys, i que ara troba el seu compliment en les paraules que heu sentit[2].

L’Església de Jesucrist de l’univers no és una invenció i tampoc una utopia, sinó una realitat que ja viu a l’univers i en cada un de vosaltres, que viurà i es consolidarà també sobre aquesta Terra. No us parlo d’un consolidar-se humà fet amb poder i grandiloqüència; aquesta Església es manifestarà com es manifesta el Regne de Déu que arriba silenciosament però amb potència als cors.

Us dic amb joia que el Regne de Déu és enmig vostre, està als cors de tothom qui creu en el meu Fill Jesús i es deixa portar per Ell cap a la plenitud de la vida. Qui acull la Trinitat i viu per la Trinitat juntament amb mi ja és part d’aquesta Església que manifesta a l’univers la potència de Déu i la seva vida.

Amb la proclamació oficial de l’existència d’aquesta Església, que fareu aquests dies, comença també l’evangelització de la Terra amb potència. És una evangelització que no està feta de grans obres ni grans teories, sinó en la propagació silenciosa i contínua de la vida d’un esperit a l’altre, fins a formar-se un poble que viu i proclama que Jesucrist és el Senyor del cel, de la Terra, de l’univers i de tots els abismes. El meu Fill és el Rei, és el Senyor de la vostra vida i de tot l’univers.

Us prego, fillets, avui que celebreu l’Ascensió del meu Fill, que els vostres cors ascendeixin amb Ell. Deixeu les preocupacions de la Terra, deixeu les coses que us lliguen, us porten preocupacions i us cansen, deixeu-les en mans de Déu. Deixeu a la Terra el que és de la Terra i vosaltres, gireu els vostres cors al cel, allà on viu Déu Omnipotent en la dimensió de l’esperit sense fronteres, sense barreres, sense dolors. Déu s’ocuparà de vosaltres, Déu us proveirà perquè sap que humanament encara teniu necessitat de moltes coses. Déu proveirà. Ell té tot el poder per proveir-vos perquè és Ell que us manté en vida, us protegeix, us alimenta i us vesteix. Com els ocells del cel i els lliris del camp[3], així sou vosaltres.

Per això, fills meus, camineu amb mi cap a la llibertat de fills de Déu. No us preocupeu de cap altra cosa que de pertànyer a Déu. Feu el vostre deure d’homes, de ciutadans, de pares i de mares però no poseu el cor a aquestes coses perquè tot passa, fillets, només Déu perdura.

Us beneeixo, us protegeixo i us acompanyo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] La pàgina web italiana https://versolanuovacreazione.it va ser hackejada i destruïda completament poc després de la publicació del document sobre L’Església de Jesucrist de l’univers. (Nota del traductor)

[2] Aquest dia, Tomislav Vlašić i Stefania Caterina han proclamat al poble els punts fonamentals de la missió de “L’Església de Jesucrist de l’univers”.

[3] Cfr. Mt 6, 25-33

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s