POBLE MEU, PASTURA LES MEVES OVELLES!

8 juny 2018

Estimades germanes i germans, el Senyor sigui amb vosaltres!

Tal com ja us vam escriure, en aquest temps que s’obre davant nostre, us acompanyarem i pregarem per vosaltres; us transmetrem tot el que el Senyor ens revela. Per això, us proposem el missatge de Jesús del darrer 18 de maig, que vam rebre al començament de la nostra trobada per la solemnitat de Pentecosta a través de Stefania. A aquest missatge n’hi segueixen dos més: el de l’Esperit Sant i el de Déu Pare, del 19 i el 20 de maig respectivament, en ocasió de la mateixa trobada.

A través d’aquests tres missatges, la Santíssima Trinitat ha expressat i ha aclarit els continguts dels quals l’Església de Jesucrist de l’univers ha de viure i transmetre a través de l’evangelització.

Oferts a la Santíssima Trinitat per vosaltres, us saludem i us beneïm.

Missatge de Jesús – Poble meu, pastura les meves ovelles!

“Estimats fills,

Us abraço tots d’un a un i us beneeixo.

Heu arribat a la vigília d’un gran esdeveniment, que la meva Mare Santíssima i tots els sants han esperat durant mil·lennis: la manifestació del regne de Déu. El Regne de Déus es manifesta a través del seu poble, és a dir, de la seva Església. Durant aquests anys heu comprès que sou un poble sacerdotal, reial i profètic. Ara tot això ha de ser visible.

Us envio al món a recollir les meves ovelles perdudes. A tu, poble meu, et dic: “Pastura les meves ovelles”[1]. Sobre aquesta Terra hi ha disperses moltes ovelles del ramat de Déu: ànimes petites, delicades, humils i amagades. S’amaguen als arbustos, a les coves, entre les espines del món. Aquestes ovelles han de sentir la veu del meu poble; així podran dirigir-se cap a la casa de Déu, la seva Església. Vosaltres sou l’Església de tot l’univers i moltes ànimes esperen escoltar la veu de la meva Església.

Us envio pobres de mitjans humans però rics de gràcia. Us envio amb el somriure de la meva Mare al rostre. Aleshores les ovelles disperses sortiran dels seus amagatalls i ompliran la casa de Déu. No us demano res més que manifestar la meva vida joiosa.

Avui assumeixo tots els vostres sofriments sobre aquest altar, elevo al meu Pare les vostres llàgrimes, les llàgrimes dels justos que renten la Terra.

Us dono gràcies pel camí que heu fet i pel coratge que manifesteu. No tingueu por de res perquè ningú podrà separar-vos de la meva mà.[2] Si no us comprenen o us treuen de les seves sinagogues, no tingueu por. Allà on anireu, sereu la meva Església, l’Església de Jesucrist de l’univers.

Us envio com Església al món però, al mateix temps, estareu presents en esperit a tot l’univers i tot l’univers serà al costat vostre. No tingueu por! Cap de vosaltres està sol, cap de vosaltres és oblidat. Tots vosaltres, sigui on sigui que estigueu, sereu la meva Església.

Us repeteixo una vegada més: “Poble meu, pastura les meves ovelles”!

Us beneeixo amb tota la potència trinitària en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Cfr. Jn, 21, 15-19
[2] Cfr. Jn, 10, 28

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s