EL SEGELL DE LA SANTÍSSIMA TRINITAT

23 juny 2018

Estimades germanes i germans,

Què és l’Església de Jesucrist de l’univers? L’Esperit Sant respon a aquesta pregunta al missatge que avui us proposem i del qual us en resumim els punts més importants.

Aquesta Església és “una i indivisible en tot l’univers”. Els fills de Déu, de fet, no poden estar dividits perquè el seu Déu, tot i sent tres Persones, està unit en la mateixa naturalesa. És Déu Tri i U. Així, els fills de Déu s’uneixen entre ells en l’Esperit Sant mitjançant el Fill Jesucrist, per ser elevats al Pare.

L’Església de la que us parlem és la mateixa fundada per Jesucrist, que s’ha mantingut fidel a Déu al llarg de la història i que està destinada a unir-se místicament a Crist, per esdevenir un instrument vàlid i capaç de recapitular en Jesucrist tota la creació. Aquesta Església prepara i espera la segona vinguda gloriosa del seu Senyor, per entrar amb Ell a la creació nova, promesa per Déu.[1]

Aquesta Església inclou els creients en Crist de tot l’univers; és l’Església peregrina, purificadora i gloriosa. Déu l’acull de tots els indrets de l’univers per conduir-la “a la unitat de la fe i del coneixement del Fill de Déu, fins a l’home perfecte, fins a assolir la mesura de la plenitud de Crist[2]. La fa potent per tal que venci les forces infernals, que en aquest temps es manifesten sobretot a través de l’acció de l’Anticrist i del Fals Profeta.

La Santíssima Trinitat renova el seu segell sobre tots aquells que s’han mantingut fidels a Déu al llarg dels mil·lennis i sobre tots aquells que avui decideixen ser fidels seguidors de Jesucrist, vivint segons el pensament de Déu, com Sant Pere.[3]

Desitjant-vos una lectura fructífera del missatge, us saludem i us beneïm.

 Missatge de l’Esperit Sant del 19 de maig de 2018 – El segell de la Santíssima Trinitat

“Estimats fills,

Us beneeixo i us dono les gràcies perquè avui sou aquí. Aquests anys hem caminat junts i heu estat instruïts. Se us ha transmès íntegrament tot el que Jesús va ensenyar als seus apòstols; vosaltres heu acollit aquest ensenyament i voleu viure’l.

Com ja sabeu, els apòstols no van poder transmetre a la primera Església tot allò que havien rebut. Després de la mort dels apòstols i de les primeres generacions, van canviar moltes coses a l’Església. L’Església es va apropar als poderosos de la Terra fins arribar a ser ella mateixa una estructura de poder, una potència entre les altres potències de la Terra.

Tot i això, al llarg dels segles, una petita resta s’ha mantingut fidel i ha conservat integralment l’ensenyament dels apòstols transmetent-lo com podia als altres. Malauradament, aquesta petita Església ha estat sempre perseguida i no ha pogut fer sentir la seva veu, va viure a les catacumbes. Aquesta Església silenciosa i amagada ha donat al món sants, màrtirs i profetes que han donat la seva sang per amor de Crist. Ha estat custodida per Déu, protegida com una flor sota la neu. Ara ha arribat el temps que aquesta Església surti finalment a la llum perquè és la veritable Església de Crist. Aquesta Església recull en ella mateixa la santedat de tota la història del cristianisme, les pregàries, els sacrificis, les llàgrimes de molts sants.

Déu ha escollit aquest temps i aquest poble sobre la Terra per manifestar obertament la seva Església, una i indivisible en tot l’univers.

Al llarg de la història, Déu ha mantingut viva la comunió entre les humanitats fidels i la petita Església amagada de Crist; però només a vosaltres, en aquest temps, ha estat donada la plenitud de la revelació que és aquesta: Jesucrist va morir i ressuscitar per tots els homes de l’univers. Del seu costat en va néixer l’Església de l’univers; del si de Maria Santíssima va davallar la vida sobre aquesta Església. D’ara en endavant, als ulls de Déu aquesta serà l’única Església a la Terra i a l’univers. Jo actuaré en totes les ànimes de bona voluntat, a la Terra i a l’univers, per portar-les a aquesta Església; ningú serà oblidat.

En aquesta Església no hi entrarà res d’hipòcrita. Ningú ambiciós, ningú amb ànsia de llocs d’honor podrà formar part d’aquesta Església. Serà una Església senzilla, humil, pobre de mitjans materials però rica de gràcia i de doctrina, capaç d’atreure les ànimes que estimen Déu i que desitgen servir i testimoniar Jesucrist.

Tot allò que no formi part d’aquesta Església està destinat a desaparèixer. Que ningú gosi profanar aquesta Església! El qui intenti destruir-la, serà destruït. Qui intenti aturar-la serà aturat. Ai de tu, Llucifer, si goses tocar la meva Església!

Fills meus, us demano una sola cosa: que us mantingueu senzills, humils i fidels. Sigueu fidels a tot allò que heu après aquests anys, fidels a l’experiència que heu viscut. Cap altre ensenyament us servirà. Vindran temps de gran confusió però si us manteniu fidels a tot el que heu après, la confusió no us tocarà. Jo us protegiré i estaré sempre amb vosaltres.

En aquesta celebració solemne, davallaré damunt vostre, dels que esteu aquí presents i sobre els que s’adhereixen a aquests programes; davallo sobre tots aquells que a través vostre estan units a aquesta Església. Imprimeixo en tots el segell de la Santíssima Trinitat. Aquest segell serà visible per a tots els fills de Déu, els atraurà cap el Cor de Crist i allunyarà els enemics. Tingueu coratge, sigueu forts. Déu Tri i U no deixarà de complir la seva obra en cadascu de vosaltres i en tota la seva Església de l’univers.

Us beneeixo amb la potència trinitària en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Cfr. 2 Pe 3; Ac 21. 22

[2] Cfr. Ef 4, 13

[3] Cfr. Mt 16, 17

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s