EL TEMPS DE LA VIDA

29 juny 2018

Estimades germanes i germans,

Avui us proposem el missatge de Déu Pare. És una pàgina densa de continguts, que expressa el significat de la seva vida en nosaltres i de la responsabilitat que tenim en aquesta vida, per nosaltres mateixos i per tot l’univers. En això s’expressa el servei de l’Església de Crist, que porta la humanitat a sotmetre’s a les lleis de la Vida, per tal que tota criatura sigui guarida.

No oblidem les paraules que Déu Pare ens va adreçar el 24 de febrer de 2010: “El cristianisme no és una religió, és la transformació de la vida. El cristià és la creatura nova. La vostra donació sincera al meu Fill us introdueix directament a la potència del vòrtex trinitari, on sou constantment regenerats.

Al mateix missatge, Déu Pare afirma encara: “Esdeveniu criatures noves només si reveu en vosaltres la meva vida. Tots els altres intents de canviar vosaltres mateixos fora de mi estan destinats a fracassar”. [1]

L’Església de Jesucrist de l’univers ho involucra tot, també la Terra, en aquest camí de transformació al qual tots nosaltres estem cridats a participar.

Us desitgem una bona lectura, us saludem i us beneïm.

20 de maig 2018 – Solemnitat de la Pentecosta

Missatge de Déu Pare – El temps de la vida

“Estimats fills meus, Església meva,

Us beneeixo i abraço a tots. Us dono gràcies pel camí que heu fet i per la decisió que heu pres de ser l’Església de Jesucrist de l’univers, que pertany a la Santíssima Trinitat.

Fills meus, us he donat la vida i la vida és el vostre tresor més gran. Comença per vosaltres i per tota la humanitat de l’univers un temps nou: el temps de la vida. La mort serà expulsada de tota la creació. Jo faré nova tota cosa, per mitjà del meu Fill Jesucrist en l’Esperit Sant.

L’Església de Jesucrist de l’univers va davallar del cel per mitjà del meu Fill, continua davallant per mitjà del seu Cor. Davallarà encara amb tota la seva potència a la fi dels temps. Quan el meu Fill tornarà a la Terra, tot l’univers ho veurà. Ell vindrà a recollir tot el que l’Església haurà sembrat. L’Església sembra la vida i la vida germinarà a tot l’univers; el meu Fill vindrà a recollir-ne els fruits. Tot allò que pertanyi a la mort, serà deixat amb Llucifer, senyor de la mort. Vosaltres, fills, pertanyeu al cel i jo us he previst des de l’eternitat per aquest temps.

Ara espero de vosaltres dues coses: la primera és que considereu la vostra vida un do sublim. Si no estimeu la vostra vida com un do, no podeu sembrar la vida. També quan sofriu o esteu malalts, la vida continua sent un do perquè, per mitjà del meu Fill Jesús, tota creu esdevé resurrecció i la vida venç sobre la mort. Per això, fills, estimeu la vostra vida! Tant com estimeu la vida de Déu en vosaltres, aquesta vida es difondrà a través vostre, no només sobre la Terra sinó en totes les dimensions de l’univers, perquè en l’esperit no hi ha fronteres. Qui pot aturar la vida? Qui pot parar un riu que flueix cap al mar? Vosaltres sou un riu que flueix; brolla de la font i s’immergeix al mar de la vida.

La segona cosa que espero de vosaltres és que doneu generosament la meva vida a tots aquells que trobareu. No us calen grans prèdiques ni grans paraules. La vida no necessita grans recursos perquè ja té en si mateixa tota la potència per manifestar-se. Un somriure és suficient per comunicar la vida però ha de ser un somriure sincer. La vida neix i es transmet en la sinceritat. Elimineu en vosaltres tota hipocresia i aquesta Església serà potent; la meva vida reposarà en cada un de vosaltres i entre vosaltres. Aquest és el Regne de Déu: la vida que es manifesta més enllà de la mort.

Us envio a sembrar la meva vida. Molts us acolliran, molts altres us refusaran però no tingueu por. L’èxit no consisteix en la conversió de grans masses. No espero grans números, espero que la meva vida triomfi. Aquells que us rebutgen seran judicats per Déu. Vosaltres no judiqueu ningú i continueu sembrant la vida i la vida germinarà.

Us beneeixo avui amb la benedicció de la vida, per tal que comenci la vostra missió. Heu estat generats de l’amor i destinats a viure l’amor. L’amor és vida i la vida és també amor. Aneu i sembreu la meva vida.

Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Cfr. Stefania Caterina, Riscrivere la storia – Vol I, pàg. 110

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s