Missatge de la Mare de la humanitat del 13 de juliol de 2018 a Stefania Caterina

“Estimats fills meus,

Avui desitjo dir-vos que LA VIDA ÉS RECORD DE DÉU I RECERCA DE LA VERITAT. Des del moment de la concepció, quan el vostre esperit veu Déu cara a cara, tal com us vaig explicar, el record de Déu s’imprimeix en el vostre esperit i us acompanya per tota la vida, amb diferents matisos i intensitat.

Si al moment de la concepció heu acollit Déu i acceptat la missió que us ha estat assignada, el record de Déu es fa present en vosaltres des de la més tendra edat i esdevé cada vegada més viu amb el pas del temps; ni la influència de l’ambient el pot ofuscar. Així, d’un senzill record, aquest passa a ser percepció de la presència divina que us porta a la fe,[1] mitjançant la qual us transformeu i esteu preparats per a la vostra missió.

Si vau ser indecisos al moment de la concepció, el record de Déu sorgeix més lentament i amb més dificultat; sou més influenciables per l’entorn i no sempre arribeu a la fe. Això és així perquè el vostre esperit és més dèbil i el record de Déu va i ve. Tot i així, amb tan sols una mica de bona voluntat per buscar Déu, Ell us pren. Desvetlla potentment en vosaltres el record d’Ell i si decidiu confiar-li la vostra vida, res se us tanca i la vostra fe pot florir, forta i viva. Recordeu que Déu us dóna sempre l’oportunitat de millorar o transformar la vostra elecció inicial per millorar-la; us correspon a vosaltres decidir lliurement si acollir o no aquesta oportunitat.

El record de Déu no s’apaga tampoc en aquells que han refusat Déu al moment de la concepció, perquè l’esperit de l’home és creat per conèixer Déu i estimar-lo. Qui es revela a Déu des de la concepció, refusa el record de Déu i intenta ofegar-lo cada vegada que aflora. Aquell record esdevé llavors un turment que empeny a la rebel·lió cada vegada més forta i es transforma en amargor i desesperació. Així viuen molts homes que menyspreen Déu i no troben pau, i tanmateix Déu no els abandona. Continua cridant-los de moltes maneres però ells el refusen. Trien una vida de pecat que els degenera i els fa cada vegada més semblants als dimonis, els quals odien Déu tot i que no aconsegueixen alliberar-se de Déu. Sí, fillets, molts homes viuen la mateixa dissort dels dimonis.

Us explico aquestes coses per ajudar-vos a comprendre millor la vostra vida. Sapigueu que moltes problemàtiques espirituals i físiques que afligeixen la humanitat, tenen la seva arrel en l’elecció feta pels homes al moment de la concepció. Tanmateix, no desitjo que us espanteu o que penseu que esteu predestinats a un cert tipus d’existència. No, fillets, no tingueu por! Sigui quina sigui la tria que hagueu fet en el moment de la concepció, recordeu que Déu us atreu sempre cap a Ell per mitjà del meu Fill Jesucrist que per a vosaltres és Camí, Veritat i Vida[2]. Ell és Déu i només en Ell i per Ell podeu conèixer el veritable Déu Tri i U. Immersos en el seu Sacrifici i partícips de la seva glòria, podeu extirpar el mal des de l’arrel. Per això, no deixeu mai la mà del meu Fill i permeteu-li de guiar-vos i de salvar-vos, perquè només Ell és el vostre Salvador.

 El record de Déu empeny l’home a buscar la veritat. Quina veritat? Aquella que dóna un sentit a la vida i a la joia, al dolor i a la mort. La humanitat es preocupa per aconseguir la veritat; científics, filòsofs i teòlegs busquen respostes als perquès de la vida i sovint s’enfilen per camins tortuosos. Fills meus, qui pot donar-vos aquesta veritat sinó Déu que és Veritat? Qui pot fer-vos sentir estimats per un amor que és foc que crema i no es consumeix mai, sinó Déu que és Amor? Qui pot amorosir els dolors de la vida, defensar-vos del mal sinó Déu que és Consolador i Defensor? Quina veritat podeu trobar doncs fora de Déu? Podeu trobar només les veritats humanes, fruit de compromisos i de paraules estèrils que no omplen la vida. Fills, és hora de tornar al veritable Déu! Molts homes estan plens de falses veritats i viuen en la mentida. Us torno a repetir: acolliu el meu Fill Jesús i viureu en la veritat. Jesús us ho ha promès: coneixereu la veritat i la veritat us farà lliures.[3]

Estic al vostre costat i camino amb vosaltres pel camí de la llibertat. Us beneeixo en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant”.

[1] Cfr. He 11

[2] Cfr. Jn 14

[3] Cfr. Jn 8, 32

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s